Gönderen Konu: Yas 34 - Sac Ekimi Yorumlariniz - Klinik Tavsiyeleriniz  (Okunma sayısı 40 defa)

mhmtizmir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar,

Forumdaki yeni üyelerden biriyim. Yakın zamanda saç ekimi düşünüyorum ve bu forumdaki bilgiler çok yardımcı oldu klinik araştırmalarım konusunda. Öncelikle bu konuda hem sizlere hem de Hintell'e teşekkür etmek istiyorum.

Genelde İstanbul’daki merkezler önerilmiş, ben İzmir’de yaşadığım ve Dr. Ulusan hakkındaki tavsiyelerden memnun kaldığım için kendisini düşünüyorum.
Bu forumda bazı arkadaşlarımız konuda o kadar uzmanlaşmış ki saç boşluğu ve kafa yapısına göre bile klinik önerilerinde bulunabiliyor :D O yüzden sizlerin de görüşlerini almak istedim.

Dr. Ulusan tarafından 4000 greft öngörüldü, sadece fotoğraf üzerinden analiz yaptı kendisi. Diğer yerlerde 4500–5000leri duymuştum. Bu konuda da yorumlarınızı alabilirim.

Şimdiden teşekkürler herkese.

phoenixtr

• Yeni üye
  • *
Ynt: Yas 34 - Sac Ekimi Yorumlariniz - Klinik Tavsiyeleriniz
« Yanıtla #1 : 07 Aralık 2025, 21:38:52 »
Kliniklerin çoğu İstanbul'da olduğu için orayla ilgili tavsiyeler daha çok.

Ben de şu anda araştırma aşamasındayım. Dr. Ulusan için bütçeniz uygunsa iyi gibi bence. Ayrıca yaşadığınız şehirde olması büyük avantaj.

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
kafanda çok sayıda minyatürleşmiş saç var dostum ,bu tarz saçların  seyrelmiş olduğu ama dökülmelerin henüz tamamlanmadığı ekimler genelde en zor vakalar oluyor .bunu 2 senelik forum deneyimime göre söylüyorum .senin durumunda ya saçları güçlendirip ekime gireceksin yada saç çıkartma oranı oldukça yüksek bir merkez tercih edeceksin .merkez kötü iş çıkaran bir yerse genelde aralara ekilenler çıkmıyor sadece öndeki çıplak alanlara ekilenler çıkıyor . merkez seçiminde özellikle buna dikkat etmen gerekir .
sibel ulusan aslında burda senin için  başarılı merkez kriterine uyuyor ,saç çıkartma oranı oldukça yüksek ve sıklaştırma ekimleride başarılı ama dersenki izmir ile sınırlı kalmak istemiyorum o zaman asuman ,ahmet tosun ,doktor serkan aygın ve hakanklinikte ektirenlerin konularını incele ona göre kararını ver derim.

mhmtizmir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kliniklerin çoğu İstanbul'da olduğu için orayla ilgili tavsiyeler daha çok.

Ben de şu anda araştırma aşamasındayım. Dr. Ulusan için bütçeniz uygunsa iyi gibi bence. Ayrıca yaşadığınız şehirde olması büyük avantaj.
Evet, İstanbul’da gözüküyor çoğu tavsiye edilen yer. Ama bir kere yapılacak bir işlem için tabii ki İstanbul’a gitmek de sıkıntı değil. Benim kanaatim Dr. Ulusan’ın da bu işte baya başarılı olduğu. İzmir’de olduğu için “eh” denebilecek bir yer değil, o yüzden İstanbul’a gitmeye gerek kalmayacak gibi.
Nihai kararımı vermedim ama kendisi hakkında da pozitif düşüncelere sahibim.
O yüzden nihai karar öncesi buradan gelebilecek farklı yorumları da görmek istemiştim.

mhmtizmir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
kafanda çok sayıda minyatürleşmiş saç var dostum ,bu tarz saçların  seyrelmiş olduğu ama dökülmelerin henüz tamamlanmadığı ekimler genelde en zor vakalar oluyor .bunu 2 senelik forum deneyimime göre söylüyorum .senin durumunda ya saçları güçlendirip ekime gireceksin yada saç çıkartma oranı oldukça yüksek bir merkez tercih edeceksin .merkez kötü iş çıkaran bir yerse genelde aralara ekilenler çıkmıyor sadece öndeki çıplak alanlara ekilenler çıkıyor . merkez seçiminde özellikle buna dikkat etmen gerekir .
sibel ulusan aslında burda senin için  başarılı merkez kriterine uyuyor ,saç çıkartma oranı oldukça yüksek ve sıklaştırma ekimleride başarılı ama dersenki izmir ile sınırlı kalmak istemiyorum o zaman asuman ,ahmet tosun ,doktor serkan aygın ve hakanklinikte ektirenlerin konularını incele ona göre kararını ver derim.
Teşekkürler yorumların için. Minyatürleşmiş saç derken tam olarak anlayamadım bu tanımlamayı, ilk defa duydum. Tam olarak ne demek oluyor?
Aslında son 2–3 yıl önceki fotoğraflara baktığımda dökülme hemen hemen durmuş gibi gelmişti bana, ya da çok çok azalmış. Yaklaşık 3 yıldır bu seviyelerde, ben de o yüzden tam da bu zamanlarda ilk defa işi ciddiyete bindirdim.
Tavsiyeler için de teşekkürler, diğerlerine de bakmaya çalışıyorum ama farkları çok keskin şekilde göremiyorum açıkçası. Senin gibi uzun zamandır bu deneyime sahip arkadaşlar ön çizgi belirleme, dikim şekli gibi şeylerden güzel yorumlar yapabiliyor. O yüzden sizlerin görüşleri baya değerli hale geliyor burada :)

Facebook Twitter Instagram