Gönderen Konu: Büşra Can Saç Ekim Merkezi Muğla/ 4100 greft  (Okunma sayısı 203 defa)

Tolga Sacekim

• Yeni üye
  • *
Büşra Can Saç Ekim Merkezi Muğla/ 4100 greft
« : 10 Aralık 2025, 10:31:34 »
Merhaba arkadaşlar. Bayadır bu forumda başlıkları inceleyip saç ektirmeyi düşünüyordum ancak saç tellerim ince olduğu ve acı eşiğim biraz düşük olduğu için hep kararsızdım. Ama aynadaki görüntüme baktıkça bu durumdan kurtulmak için bir şeyler yapmam lazım diyip Muğla'da bulunan Büşra Can saç ekim merkezine başvurdum. Hem forumda okuduklarım hem de Muğla Eğitim Araştırma hastanesinden bir çok çalışan ve doktor burada ekim yaptırdığı için güven konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Büşra hanım sürecin başından sonuna gayet ilgiliydi. Benim sadece ön kısımda bir açıklığım olduğu için doğal bir görüntü olmasını istiyordum. İnstagram'da bu konu ile ilgili araştırma yaptığım için son zamanlarda çok fazla gönderi önüme düşüyordu ve bir çok gönderide ip gibi dümdüz, doğal olmayan bir saç hizası gözüme çarpıyordu. Büşra hocanın önceki işlerinde oluşturduğu doğal saç çizgisini bildiğim için gönlüm rahattı. Kendisi de zaten nasıl bir şey istediğim konusunda fikrimi alıp çizim işlemini gerçekleştirdi ve bunu yaparken işine gayet özeniyordu. İşlemin ilk başında iğne kısmı biraz can yakıcıydı ancak dayanılmayacak bir acı yoktu. Bazı bölgelerde de greft alma işlemi yaparken nispeten daha az uyuştuğu için ara ara acı hissettiğim zamanlar oldu ancak genel olarak süreç çok acılı ve ağrılı geçti diyemem. Greft toplama işleminden sonra lavaboya giderken kendi acı eşiğim düşük olduğu için ve geceden de biraz uykusuz kaldığım için tansiyonum düşmesinden kaynaklı bir kere bayıldım :D Büşra hoca ve Osman hoca hemen müdahale edip serum takviyesi ve ek besinlerle çabucak toparlayıp işleme devam ettik. Kanalları Büşra hoca açtı ekimde Osman, Gamze ve Büşra hoca beraber çalıştılar. Toplamda 4100 greft ekildi. Alnım önceden de geniş olduğu için saç hizasını çok aşağı çekmedik. Şu anki izlenimim iyi olacağı yönünde. İlk geceyi atlattım ancak uyumak biraz zor oldu bu şekilde. Umarım ilk haftadan sonra daha rahat geçer süreç.

Tolga Sacekim

• Yeni üye
  • *
Ynt: Büşra Can Saç Ekim Merkezi Muğla/ 4100 greft
« Yanıtla #1 : 10 Aralık 2025, 18:22:55 »
Bazı fotoğraflar gitmediği için ekleme yapıyorum

Tolga Sacekim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 10 Aralık 2025, 18:27:25 »
Öncesi

Çim Adam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Aralık 2025, 19:30:34 »
Geçmiş olsun, bayılmana şaşırdım. Saç tellerin çok ince gözükmüyor.

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #4 : 10 Aralık 2025, 19:55:46 »
Yaş kaç acaba

Tolga Sacekim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 10 Aralık 2025, 21:42:50 »
Yaş 35. Büşra hanım da saç tellerimin iyi olduğunu ve greftlerimin genelde ikili üçlü olduğunu iyi sonuç alacağımı söyledi. Umarım sonuç güzel olur.

Sonerist

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 16 Aralık 2025, 12:13:39 »
Hayırlı olsun ekiminiz

Tripod

• Full Member
« Yanıtla #7 : 16 Aralık 2025, 12:48:16 »
Hayırlı olsun kardeşim. Şimdiden güzel gözüküyor.
Umarım sonucuda iyi olur sizi mutlu eder
  • Ekim Tarihi: 31 Ağustos 2025
  • Ekim Merkezi ismi Büşra can mugla
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 58

Facebook Twitter Instagram