Gönderen Konu: Hangi ekim merkezini seçmeliyim?  (Okunma sayısı 30 defa)

fatihhhh3232

• Yeni üye
  • *
Hangi ekim merkezini seçmeliyim?
« : 16 Aralık 2025, 22:17:39 »
[img][img]Herkese selamlar. Uzun yıllardır korktuğum ve karar veremediğim saç ekimi konusunda artık cesaretimi toplamış ve ekimine karar vermiş olduğumu hissediyorum. Yaşım 30, uzun zamandır süren dökülmelerim artık yavaşladı hatta durma seviyesine geldi bile diyebilirim. Fakat saçlarımın cansız, ince ve güçsüz olduğununda farkındayım. Siz değerli forum üyelerinin yorumlarına ve bilgili tavsiyelerinize ihtiyacım var. Forumu uzun zamandır takip ediyorum ve bir çok insanın bir çok insana yardımcı olduğuna şahit oldum. İki tane ekim merkezi arasında kaldım, biri ERS CLİNİK (forumda yeni keşfettim sonuçları hep başarılı ve ekim yaptıranlarda çok memnun bide fiyat performans bakımından olumlu) bir diğer merkezse MEDEKS (forumda benim gibi geniş açıklıkları olan vakalarda çok başarılı olduğu söyleniyor.) ekim merkezleri 2 seans gerektiğini söylüyor ama ben öncelikle ilk seansımın başarısına göre hareket etmek istiyorum ve ilk seansın başarılı olmasını istiyorum. Sizlerden tavsiyelerinizi bekliyorum 🙏🏽

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hangi ekim merkezini seçmeliyim?
« Yanıtla #1 : Bugün, 00:37:28 »
donör bölgen sınırlı ekim alanı ise çok geniş üstat ve birde kulak üstleride çok zayıf oralardan alım olması sıkıntı yaratabilir .bana kalırsa sadece önden ortaya kadar olan alanı ektir vertexe dokunmasınlar .

fatihhhh3232

• Yeni üye
  • *
Ynt: Hangi ekim merkezini seçmeliyim?
« Yanıtla #2 : Bugün, 08:26:24 »
donör bölgen sınırlı ekim alanı ise çok geniş üstat ve birde kulak üstleride çok zayıf oralardan alım olması sıkıntı yaratabilir .bana kalırsa sadece önden ortaya kadar olan alanı ektir vertexe dokunmasınlar .
evet hocam bende farkındayım ama ekim merkezleri 4500-5000 greft kadar bir ekim yapılabileceğini söylüyorlar ve onlarda zaten vertex belgesinin kapanmayacağını 2. Seans gerekeceğini söylüyorlar. Bende artık kabullendim sadece aynadan bakınca güzel bir görüntü olsa yeter diyorum ama senin de dediğin gibi olacak şekilde de bişeyler çıkar mı benden onu düşünüyorum ve hangi ekim merkezi yapar bu işi ona kadar veremedim iki ekim merkezi arasında kaldım ( Ers Clinic ve medeks)

Facebook Twitter Instagram