Gönderen Konu: Şahin Çelik Elos clinic/Yaş 27/4300 greft/15.12.25  (Okunma sayısı 63 defa)

Caglarow

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Şahin Çelik Elos clinic/Yaş 27/4300 greft/15.12.25
« : 18 Aralık 2025, 15:21:00 »
Merhaba arkadaşlar 15 aralık günü ekim için klinikteydim biraz geç kaldım 9.30 gibi işlemlere başlandı çizimi,anesteziyi ve kanal açmayı Şahin Bey kendi yaptı millet anestezi için çok korkutmuştu ama sıfır acı ve ağrı ile sürecim devam eriyor, greft çıkarılmasında bir kısmında Şahin Bey kendi bulundu kalan kısımları Buket Hn.devam etti.Greftlerin yerleştirilmesinde ekip(Buket,Melisa,Orçun) birlikte çalıştı kendilerine teşekkürlerr. Genel olarak her şeyden çok memnunum ekibin deneyimini sordum en kısa olan 5 yıl en uzun olan 14 yıl gibiydi.Sürecin en başından beri Ergin Abi çok ilgilendi kendisine teşekkür ediyorum.Klinik çok temiz ve ferah zaten ekip güven veriyordu.Şimdilik güzel ilerliyor ilk yıkama yapıldı vertekste aşırı bir kaşıntı mevcut çok dokunmak istemiyorum antihistaminik başladım.Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim.5 gün cipro/3 gün majezik ve prednol/3ay 100 mg asa tedavisi verildi.5.günden itibaren verdikleri vitamine başlayacağım.

Romanadam

• Hero Member
Ynt: Şahin Çelik Elos clinic/Yaş 27/4300 greft/15.12.25
« Yanıtla #1 : Bugün, 02:27:12 »
Hayırlı olsun hocam ekim şu aşamada güzel görünüyor ekim önceside resim koyarsanız ekim konunuza daha sağlıklı yorumlar gelecektir .

Facebook Twitter Instagram