Gönderen Konu: Şahin Çelik Elos clinic/Yaş 27/4300 greft/15.12.25  (Okunma sayısı 661 defa)

Caglarow

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Şahin Çelik Elos clinic/Yaş 27/4300 greft/15.12.25
« : 18 Aralık 2025, 15:21:00 »
Merhaba arkadaşlar 15 aralık günü ekim için klinikteydim biraz geç kaldım 9.30 gibi işlemlere başlandı çizimi,anesteziyi ve kanal açmayı Şahin Bey kendi yaptı millet anestezi için çok korkutmuştu ama sıfır acı ve ağrı ile sürecim devam eriyor, greft çıkarılmasında bir kısmında Şahin Bey kendi bulundu kalan kısımları Buket Hn.devam etti.Greftlerin yerleştirilmesinde ekip(Buket,Melisa,Orçun) birlikte çalıştı kendilerine teşekkürlerr. Genel olarak her şeyden çok memnunum ekibin deneyimini sordum en kısa olan 5 yıl en uzun olan 14 yıl gibiydi.Sürecin en başından beri Ergin Abi çok ilgilendi kendisine teşekkür ediyorum.Klinik çok temiz ve ferah zaten ekip güven veriyordu.Şimdilik güzel ilerliyor ilk yıkama yapıldı vertekste aşırı bir kaşıntı mevcut çok dokunmak istemiyorum antihistaminik başladım.Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim.5 gün cipro/3 gün majezik ve prednol/3ay 100 mg asa tedavisi verildi.5.günden itibaren verdikleri vitamine başlayacağım.

Romanadam

• Hero Member
Ynt: Şahin Çelik Elos clinic/Yaş 27/4300 greft/15.12.25
« Yanıtla #1 : 19 Aralık 2025, 02:27:12 »
Hayırlı olsun hocam ekim şu aşamada güzel görünüyor ekim önceside resim koyarsanız ekim konunuza daha sağlıklı yorumlar gelecektir .

Caglarow

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Aralık 2025, 12:00:02 »
Hayırlı olsun hocam ekim şu aşamada güzel görünüyor ekim önceside resim koyarsanız ekim konunuza daha sağlıklı yorumlar gelecektir .
Teşekkürler hocam ekliyorum

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Aralık 2025, 15:16:35 »
Hayırlı olsun dostum ,ekim güzel görünüyor umarım sonrasıda hayalinde ki gibi olur.
Bu arada yaş ve kalan minyatür saçlar göz önünde bulundurulursa etkili medikal tedavilerede ihtiyacınız var.
Klinik bu konuda neler tavsiye etti acaba.

Caglarow

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Şahin Çelik /Yaş 27/4300 greft/15.12.25
« Yanıtla #4 : 21 Aralık 2025, 14:54:56 »
Hayırlı olsun dostum ,ekim güzel görünüyor umarım sonrasıda hayalinde ki gibi olur.
Bu arada yaş ve kalan minyatür saçlar göz önünde bulundurulursa etkili medikal tedavilerede ihtiyacınız var.
Klinik bu konuda neler tavsiye etti acaba.
Hocam ben hekimim bu görsellerden sonra exosom,prp,mezo çok kez kendime uyguladım ve bu arka taraf epey topladı exosom hazırlarken fotoğraf ekleyim .D
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2025, 01:45:03 Gönderen: Caglarow »

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 21 Aralık 2025, 16:14:28 »
Hayırlı olsun ekiminiz

molinua

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Aralık 2025, 12:27:41 »
güzel ekim.

bu arada şahin çelik ile elos klinik arasında bir bağ yok sanırım.

klinikte kiracı olabilirler şahin çelik ve ekibi.

Caglarow

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Şahin Çelik /Yaş 27/4300 greft/15.12.25
« Yanıtla #7 : 22 Aralık 2025, 12:30:30 »
güzel ekim.

bu arada şahin çelik ile elos klinik arasında bir bağ yok sanırım.

klinikte kiracı olabilirler şahin çelik ve ekibi.
Hocam kendi odaları ve ekibi var herkes kiracıdır muhtemelen :D
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2025, 01:44:18 Gönderen: Caglarow »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 22 Aralık 2025, 14:10:47 »
Merhabalar hocam, saç ekiminizin hayırlı olmasını dilerim.

Ön çizginizin kafa yapınıza son derece uyumlu olacak şekilde planlandığı ve ekim yapılan alanda sıklığın oldukça başarılı olduğu net bir şekilde görülüyor. İşlemin titizlikle, planlı ve özenli biçimde gerçekleştirildiği belli oluyor.

Mevcut durumda yalnızca kendi saçlarınızda bir miktar zayıflama gözlemleniyor. Bu noktada finasterid gibi destekleyici ürünlerin, elbette bir hekim önerisi doğrultusunda kullanılması, süreci daha sağlıklı hale getirebilir.

Ayrıca donör alandan alınan greftler arasında, telejen fazda bulunan ve incelmiş yapıda saç kökleri de yer alabiliyor. Bu tip greftlerin yeniden güçlenmesi zaman zaman zor olabildiğinden, finasterid bu aşamada olumlu katkı sağlayabiliyor.

Hayırlısı olmasını dilerim, umarım çok güzel bir sonuç elde edersiniz. Takipteyiz.
Global Moderator

Caglarow

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 25 Aralık 2025, 01:57:12 »
Merhabalar hocam, saç ekiminizin hayırlı olmasını dilerim.

Ön çizginizin kafa yapınıza son derece uyumlu olacak şekilde planlandığı ve ekim yapılan alanda sıklığın oldukça başarılı olduğu net bir şekilde görülüyor. İşlemin titizlikle, planlı ve özenli biçimde gerçekleştirildiği belli oluyor.

Mevcut durumda yalnızca kendi saçlarınızda bir miktar zayıflama gözlemleniyor. Bu noktada finasterid gibi destekleyici ürünlerin, elbette bir hekim önerisi doğrultusunda kullanılması, süreci daha sağlıklı hale getirebilir.

Ayrıca donör alandan alınan greftler arasında, telejen fazda bulunan ve incelmiş yapıda saç kökleri de yer alabiliyor. Bu tip greftlerin yeniden güçlenmesi zaman zaman zor olabildiğinden, finasterid bu aşamada olumlu katkı sağlayabiliyor.

Hayırlısı olmasını dilerim, umarım çok güzel bir sonuç elde edersiniz. Takipteyiz.
Hintell hocam özel mesaj gönderdim bakabilir misiniz teşekkürler

bashkan2025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Aralık 2025, 10:49:13 »
Hayırlı olsun. Güzel ve temiz bir ekim olmuş. Umarım sonuç da istediğin gibi olur

Facebook Twitter Instagram