Merhabalar.
Saç ekimi merkezi araştırma sürecindeyim.
Yaş 38. Norward 3V 4 açıklığım var. ( Yanlar ve tepe ) Saç telim ince. Döner bölge nispeten orta- iyi ( 4000-4500 ) greft . Saç tellerim ince.
Ankara ‘ da bazı merkezlerle yüz yüze görüştüm.
Stick and Place yöntemi gayet başarı olduğunu düşünüyorum ( Greftin tek tek kanal açılıp. direkt yerleştirilmesi. Bir greft yerleştiriliyor. Sonra 2 kanal açılıyor…Bu şekilde greft dışarıda çok daha az bekliyor.)
Bu yöntemle ekim yapan iki merkez ile görüştüm. Dr. Muttalip Keser ve Dr. Bekir Bek.
Muttalip Bey 2000 greft ekebileceğini. ( Greft başı 4 Euro- Aralık 2025 ) söyledi. Ancak çok bir sonuç beklememi, ekime uygunluğun ise sınırda dedi ( Önlere ve ortaya Ekim).
Dr. Bekir Bek ile Whatsapp üzerinden iletişim kurduk. Yabancı hasta randevu iptal ederse 180 bin- Yoksa greft 3 Euro - Haziran 25 ) İki seans planlama yaptı. Ekime uygunsun dedi.
Genel olarak iki merkezede çok zor ulaştım. Yoğunluklarınıda anlayabliyorum. Ancak;
Benim için ulaşılablirlik oldukça önemli. Saç ekimi 1 yıllık bir süreç çünkü.
Ankara’ da diğer Ekim yapan forumda tavsiye edilen merkezlerden bazıları ile görüştüm. Hepsi ekime uygunsun dedi. Ancak tek seansta 4,5 K Fabrikasyon ekim bana mantıklı gelmiyor .Safir Fue, Dhi vs. Çünkü olan saçlarımı da kaybetmek istemiyorum. ( Aralık 25 / 60-90 bin fiyatlar )
Yani benim kafam karışık. Sizin var mı bir tavsiyeniz.
Amacım kesinlikle reklam değildir. Yatırım tavsiyeside değildir. 😀Tşk 🙏