Gönderen Konu: Ankara Saç Ekim Merkezi Tavsiye ( Stıck and Place Yöntemi )  (Okunma sayısı 25 defa)

Hepimizkeliz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar.

Saç ekimi merkezi araştırma sürecindeyim.
Yaş 38. Norward 3V 4 açıklığım var. ( Yanlar ve tepe ) Saç telim ince. Döner bölge nispeten orta- iyi ( 4000-4500 ) greft . Saç tellerim ince.

Ankara ‘ da bazı merkezlerle yüz yüze görüştüm.
Stick and Place yöntemi gayet başarı olduğunu düşünüyorum ( Greftin tek tek kanal açılıp. direkt yerleştirilmesi. Bir greft yerleştiriliyor. Sonra 2 kanal açılıyor…Bu şekilde greft dışarıda çok daha az bekliyor.)

Bu yöntemle ekim yapan iki merkez ile görüştüm. Dr. Muttalip Keser ve Dr. Bekir Bek.

Muttalip Bey 2000 greft ekebileceğini. ( Greft başı 4 Euro- Aralık 2025 ) söyledi. Ancak çok bir sonuç beklememi, ekime uygunluğun ise sınırda dedi ( Önlere ve ortaya Ekim).
Dr. Bekir Bek ile Whatsapp üzerinden iletişim kurduk. Yabancı hasta randevu iptal ederse 180 bin- Yoksa greft 3 Euro - Haziran 25 ) İki seans planlama yaptı. Ekime uygunsun dedi.

Genel olarak iki merkezede çok zor ulaştım. Yoğunluklarınıda anlayabliyorum. Ancak;
Benim için ulaşılablirlik oldukça önemli. Saç ekimi 1 yıllık bir süreç çünkü.

Ankara’ da diğer Ekim yapan forumda tavsiye edilen merkezlerden bazıları ile görüştüm. Hepsi ekime uygunsun dedi. Ancak tek seansta 4,5 K Fabrikasyon ekim bana mantıklı gelmiyor .Safir Fue, Dhi vs. Çünkü olan saçlarımı da kaybetmek istemiyorum. ( Aralık 25 / 60-90 bin fiyatlar )

Yani benim kafam karışık. Sizin var mı bir tavsiyeniz.

Amacım kesinlikle reklam değildir. Yatırım tavsiyeside değildir. 😀Tşk 🙏

isimvermem12344

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
bende araştırdım   alma ve ekim işlemleri açısından alım aşamasında manuel fue sanırım en iyi yöntem miş elle tek tek alıyorlarmış sanırım. ekimde ise stick and place en zahmetli ama en garanti yöntemmiş ancak alan geniş ise bunu önermiyorlar gereksiz oluyormuş sanırım. bu stick and place yöntemi önler ve  yan şakaklar için daha uygun olacağını düşündüm  ben ön hatta yaptıracağım dhi düşündüm yada stick and place bulabilirsem onu yaptıracağım ancak fiyatlar sanırım 200 bin 300 bin tl arası değişecek bu kadar para verilir mi bilemedim. sadece  ön hattın yanları için çok para ödemek istemiyorum ama mecburuz sanırım doğal olması için ne gerekiyorsa yapmamız lazım bende ankarada yaşıyorum klinik araştırıyorum  paslaşalım

Hepimizkeliz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evet manuel alım en iyisi olablir. Tecrübe önemli burada. Ancak artık Dr Muttalip  Keser  dahil micromotor alıyor. Asmed Dr. Koray Erdoğan Manuel alım yaptığını biliyorum .Ön hat için özelikle ilk 1-3 cm Stıck and Place , ortalar fue olabilir. Fiyatlar Greft 3,5-4 Euro. Pahalı mı pahalı. Ancak riske atmamak gerekiyor.

Diğer merkezlerden emin olamıyorum. Çok fazla bilgi kirliliği var. Burada mesele çok fazla greft ekmek değil, az greftle iyi sonuç elde etmek. Çünkü bizim yaşlarda donor altın değerinde. Bunu unutmamak lazım.

Bir de bir çok merkezin bakanlık onaylı saç ekim ruhsatı yok. Bu da  önemli bir detay. (  Diğer gönderime bakabilirsiniz )

isimvermem12344

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
manuelden şaşmamak lazım  Doç. Dr. Serdar Gökrem - HLC (Hairline Clinic) / Dr. Özgür Öztan (Ankara - GOP) - Dr. Bekir Bek - Dr. Kaan Pekiner (Ankara - Çankaya) , Dr. Muttalip Keser (Ankara - Çankaya) Dr. Civas (Civas Hair Transplant): HairMedico - Dr. Arslan Musbeh bu isimleri yapay zekadan öğrendim henüz derinlemesine araştıramadım

Facebook Twitter Instagram