Hocam, öncelikle umarım doğru bir karar verip güzel bir saç ekimi yaptırırsın. Saç açıklığın genel bir dökülmeye bağlı ve oranına göre oldukça geniş bir alanı kapsıyor. Bu alan içerisinde ekilen saçların sıklığı da yer yer değişkenlik gösterecektir.
Ben olsam güvenilir bir merkez seçer, iki seanslık bir saç ekimi planlardım. Donör alan çok aşırı güçlü görünmüyor; bu nedenle alımı ilk olarak manuel yöntemle tercih ederdim bütçeme ağır geliyorsa da iyi alıp yapan kaliteli merkezlere yönelirdim (tabii bu tamamen imkânlarla alakalı). Saç tellerin ince ve dökülme devam ediyor gibi durduğu için finasterid ile süreci desteklemeyi de düşünürdüm. finaterd + xpecia saçlar güçlensin operasyon esnasında operasyondan kaynaklı tranvalara güçlü destek olsun .. ve çıkışları desteklesin saçı döken unsurları zayıflatsın var olanları kalınlaştırsın maksadı ile
Merkez olarak ise imkân varsa Asmed, Asuman Hair, Hakan Klinik ya da Cüneyt Coşkun arasında bütçeme ve şartlarıma göre karar verirdim. Tüm bölge için iki ekim planlayarak bu işi tamamlamanın daha doğru olacağını düşünüyorum.
Bunlar tamamen benim şahsi fikrim. Umarım senin için de doğru ve hayırlı bir plan olur.