Gönderen Konu: CÜNEYT COŞKUN - 30 YAŞ - 4700 GREFT (DHI) - 06/10/2025  (Okunma sayısı 12251 defa)

rcskn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Gerçekten harika olmuş hemde 6 ayda
1 sene sonunda çok daha iyi olur

Çok teşekkür ederim. Vartex bölgesine ekilen saçlar daha yeni yeni elime batmaya başlıyor orası için 5-6 ay daha zaman var gibi ama ön taraf beni çok tatmin ediyor şuan bile.

rcskn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İş bitmiş neredeyse. 6 ayda gördüğüm en başarılı sonuçlardan.
Doğru takviye + uygun yaş ve doğru merkez ile başarı şansı çok yüksek oluyor. Hayırlı olsun.

Kesinlikle öyle. Sonuna kadar katılıyorum size. Hepsi birbiri ile bağlantılı. Gerçekten şuana kadar ki süreç beni çok mutlu ediyor. Cüneyt Beye de ayrı bir parantez açmak istiyorum. İlgisi,alakası,yaptığı işçilik,işlem sonrası hasta takibi,ulaşılabilirliği takdire şayan. İşlemi burada yaptırdığım için söylemiyorum kendisini tanıyalı daha 6 ay oldum. Fakat iyi ki tanımışım dediğim biri oldu kendisine çok teşekkür ederim.

rcskn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Çok güzel sonuç finasteride devam ediyor musnuz ?

Çok teşekkür ederim. Hem 1/5 oral hem de topikal kullanıyorum her gün.

Nerdeoeskisaclar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları

Çok teşekkür ederim. Hem 1/5 oral hem de topikal kullanıyorum her gün.
.   Hiç yan etki görmediniz mi. Bir de sizin ekimden önceki saçlar da hacimlenmiş koyulaşmış gibi o da ekimin sonucunun bu kadar iyi olmasında etkendir muhtemelen.  Bir de merak ettim 5 e nasıl bölüyorsunuz proscar ı zor olmuyor mu :D

rcskn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
.   Hiç yan etki görmediniz mi. Bir de sizin ekimden önceki saçlar da hacimlenmiş koyulaşmış gibi o da ekimin sonucunun bu kadar iyi olmasında etkendir muhtemelen.  Bir de merak ettim 5 e nasıl bölüyorsunuz proscar ı zor olmuyor mu :D

İlk dönem biraz hissettim ama sonra vücut alıştı galiba  :) Benim saçlarım çok cansız ve güçsüzdü ekimden 1-2 ay önce başladım ben takviyelere yani yaklaşık 8 aydır oral finasterid kullanıyorum. 5.5 aydır da oralin yanında topikalde kullanıyorum. Bundan dolayı kendi saçlarım çok güçlü ve hacimli bir hal aldı dediğiniz gibi rengi bile değişti. Eşit bölebiliyorum dersem yalan söylemiş olurum. Alt tarafda ki sivri kısmı kesip kalan parçayı da 4 e bölmeye çalışıyorum eşit olmuyor kırılıyor vs ama göz kararı ayarlamaya çalışıyorum çünkü propecia alsam çok maliyetli geliyor. Zaten 2000 tl civarında topikal olanı yaptırıyorum 600 tl xpecia 870 tl biotin ayrıca d vitamini-demir ve b12 içinde ödeme yapıyorum + birde dercosun şampuanı için 1200tl  ödüyorum derken biraz ağır geliyor.

Facebook Twitter Instagram