Gönderen Konu: MİNOXİDİL İŞE YARAMIYOR  (Okunma sayısı 114 defa)

Emekli Teşkilatçı

• Yeni üye
  • *
  • Minoxidil Mağduru
MİNOXİDİL İŞE YARAMIYOR
« : 04 Ocak 2026, 10:41:53 »
Merhabalar yaklaşık 1.5 sene önce minoxidil forte kullanmaya başladım sadece akşamları 10 puff dermaroller ile kullanıyordum 6 ay kullandım herhangi bir etki göremedim saç çıkışım vs olmadı olan saçım daha çok döküldü ondan sonra araştırmalarım sonucu Finasterid ile kullansam daha etkili olacağını gördüm araştırmalarım sonucu oral olarak almaktansa topikal formuna yöneldim.Minoxidil-Finasterid-Retinoik Asit-kafein-azelaik-procapil içeren seruma geçtim.7 aydır da bu serumu kullanıyorum saç dökülmem durdu ancak yeni saç çıkışım hiç yok.Saçlarım başladığım zamana göre çok açıldı.Ne yapmamı önerirsiniz?

Tarık dinç

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: MİNOXİDİL İŞE YARAMIYOR
« Yanıtla #1 : 06 Ocak 2026, 22:27:08 »
Maalesef toplumun %60 bir kesimi Minoxidile duyarlı reseptörlere sahip değildir sende  . Bu şansız %60 lık taraftasın sanırım  senin yapacağın Oral finansterid oral Minoksidil Derma rolereda bırak bir süre eğer her akşam minoksidille  birlikte kullandıysan saç bariyerin falan hiçbir şey kalmamıştır çıkmaması için Buda bir sebep hep  Marka  mı kullandın minoksilleri nereden temin ettin bunlarda önemli ?
capilüs man
Çinko
D3
Melatonin
B kompleks
Ketoral
Sebamed everday
Alpecin c1
Alpecin liquit
C vitamini
Omega 3
Magnezyum