Gönderen Konu: 8-9 Ocak 2026 Ahd Clinic Antalya Saç Ekim Sonuçları  (Okunma sayısı 775 defa)

Optik.07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba. 38 yaşında bende ani bir kararla saç ekimi için Hakan Doğanay ekibinden 8-9 ocak için randevu aldım. Kendi isteğimle Aygün hanımın işlemi yapması konusunda bilgi verdim.Ekim işlemi 2 gün olacak. Tahmini 4000 greft üzeri bi ekim gerçekleştirilecek. Çok gergin ve stresliyim. Süreci en başından sonuna kadar inşallah burada da paylaşacağım. Şuana kadar hiçbir takviye ilaç vb. kullanmadım. Kendi sağlık sorunlarımdan dolayı da kullanmak istemiyorum. Bakalım ekim merkezinin tavsiyelerine uyarak ilerlemeye çalışacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Optik.07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 8-9 Ocak 2026 Ahd Clinic Antalya Saç Ekim Sonuçları
« Yanıtla #1 : 11 Ocak 2026, 12:52:40 »
Arkadaşlar 8-9 ocak 2026 günü saç ekimim gerçekleşti. Beklediğimden çok daha rahat bi ekim oldu. Anestezi işleminden çok gergindim fakat ilk gün neredeyse hiç hissetmedim. 2. Gün kafamdaki ödemden ve acı eşiğim sanırım düştüğünden dolayı anesteziyi hissettim ama oda çok ağrılı değildi. Özetle çok rahat geçti benim için. Kök alımını yapan Mustafa bey ve ekimi gerçekleştiren Aygün hanıma teşekkür ederim. Diğer hemşire arkadaşlar da gayet ilgililerdi. Tüm hepsine tekrar teşekkür ederim.
4000 greft kafama 100 greft kadar da benim isteğimle faul bölgeme ekim oldu. Önden sık arkaya doğru gitmesini ben istedim. 2. Ekim günü akşamı bu şekildeydi.

Optik.07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Ocak 2026, 12:57:59 »
Merkezde ilk yıkama yapıldıktan sonra akşam evde bende bir kez yıkadım. Donör alanı ve ekim alanı bu şekilde. Sizlerin değerli yorumlarını bekliyorum. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Optik.07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Ocak 2026, 13:04:57 »
2. Gün sabahı yıkamayı gerçekleştirdikten sonra durum bu şekilde. Yıkama esnasında endişeleniyorum hatalı bir işlem yaparmıyım diye. Sürtemeden parmak uçlarımla baskı uyguluyorum sadece.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 11 Ocak 2026, 23:11:49 »
hayırlı olsun saç ekimin maşallah hakan hoca harika bir planlama yapmış
ön çizgi tasarımı ve saç sıklığı harika duruyor umarım çok güzel sonuç olur
Global Moderator

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 12 Ocak 2026, 07:32:33 »
hayırlı olsun saç ekiminiz çok güzel planlanmış temiz ön çizgi harika olmuş maşallah umarım sonucunuzda çok güzel olur

Mhmetulbs94

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 12 Ocak 2026, 08:59:08 »
Hayırlı olsun ekimin Hocam. Alım manuel mi yapıldı? Neden 2 gün sürdü işlemi? Bu arada planlama ve ekim güzel. Umarım sonuç da çok güzel olur

Optik.07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 12 Ocak 2026, 15:16:26 »
hayırlı olsun saç ekiminiz çok güzel planlanmış temiz ön çizgi harika olmuş maşallah umarım sonucunuzda çok güzel olur

Teşekkür ederim Hintel iyi dileklerin ve yorumun için. Sadece tepe bölgesinin açık kalmasına biraz takıldım. Acaba daha fazla greft alıp ekim yapılabilir miydi diye. Merkez ile görüşeceğim aklımda kalmaması açısından.

Optik.07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 12 Ocak 2026, 15:17:10 »

Umarım hocam çok teşekkür ederim.

Optik.07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 12 Ocak 2026, 15:21:25 »
Hayırlı olsun ekimin Hocam. Alım manuel mi yapıldı? Neden 2 gün sürdü işlemi? Bu arada planlama ve ekim güzel. Umarım sonuç da çok güzel olur

Teşekkür ederim hocam umarım hepimiz istediğimiz sonuçlara ulaşırız. Merkez belli bi greft sayısını geçince ekimi 2 güne yayıyor. Hem ekim yapan ekibin yorulup dikkatinin dağılmaması hemde hastanın yorulmaması için. Bu sayede alınan köklerde dışarıda çok beklemeden ekildiğinden canlı kalma olasılıklarının arttığını belirttiler. 2 gün olması açıkcası benim içinde iyi oldu. Kök alımı yaparken boynum tutulmaya başlamıştı. Çok yorulmadan alım işlemi bitti beni rahatlattı.

Optik.07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 12 Ocak 2026, 18:28:04 »
Günde 2 kere yıkıyorum. 3. gün akşam yıkamadan sonraki durum bu şekilde. Yıkarken hala çok endişe ediyorum umarım işe yarayan bi işlem oluyordur.

Optik.07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 15 Ocak 2026, 17:33:31 »
Arkadaşlar merhaba. Bugün ekimin 6. günü. 10. Gün kabuk dökümüne randevu almaya merkezi aradığımda resim istediler ve kafamın kuruduğunu biraz sert yıkamamı söylediler. Hatta gelebildiğim takdirde kendileri yıkama yapabileceklerini belirttiler. Bende merkeze gittim. Saolsunlar orada bayağı ilgilenerek ve 2 yıkama yaparak kabukların büyük bölümünü döktüler. 6. gün kabuk dökülmesi bitti sayılır. 10. günü beklememek problem yaratır mı? Geldikten sonra evde bende yıkama yaptım. Kabuklarla beraber saçlarda gelmeye başladı. Forumda okuduğum konulardan bu durumun normal olduğunu biliyorum ama insan genede acaba mı diyor.Merkezdeki kabuk dökümü sonrası resimleri ekliyorum.

Hepimizkeliz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Ocak 2026, 18:47:27 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Umarım güzel bir sonuç alınsınız .Benzer bir açıklıktayız. Bende Dhi düşünüyorum. Aynı merkez ile bende görüştüm.  Ekim sonuçlarını ve fotoğrafları yapay zeka programları güzel yorumluyor. 🙈😃Tavsiye ederim.

Optik.07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 15 Ocak 2026, 19:01:48 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Umarım güzel bir sonuç alınsınız .Benzer bir açıklıktayız. Bende Dhi düşünüyorum. Aynı merkez ile bende görüştüm.  Ekim sonuçlarını ve fotoğrafları yapay zeka programları güzel yorumluyor. 🙈😃Tavsiye ederim.

Teşekkür ederim. Hiç denemedim bi deneyeyim 😀

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #14 : 15 Ocak 2026, 19:42:41 »
Hayırlı olsun.umarım bende güzel sonuç alırım

Facebook Twitter Instagram