Gönderen Konu: BURSA veya İSTANBUL Saç Ekim Merkezi Önerileriniz  (Okunma sayısı 182 defa)

Emre Bozkurt

• Yeni üye
  • *
Merhaba Bandırma'da yaşıyorum 31 yaşındayım Saçlarım Son 2 senede çok yoğun döküldü ve ektirmeyi düşünüyorum ve saçlarımı 20 li yaşlarımda ki 3-4-5 numara kullanmak istiyorum bunun için önerilerinizi bekliyorum Bursayı bana yakın olduğu için düşünüyordum ama kısa saç kullanacağım için çoğu yer yetersiz gibi geldi + olarak İstanbul'da arzhaircenter da görüşme gerçekleştirdim (Ekim olarak safir fue düşünüyorum sadece)

Bütçem kısıtlı maksimum 80-85 gönül isterdi ki Koray Erdoğan, dilek çakıra Ekim olalım 😐

darkpower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: BURSA veya İSTANBUL Saç Ekim Merkezi Önerileriniz
« Yanıtla #1 : 05 Ocak 2026, 21:08:26 »
O den tepeye komple bir islem daha dogrudur Genel bir sikilastirma Medeks dusunulebilir

Emre Bozkurt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 05 Ocak 2026, 22:02:30 »
Teşekkür ederim gelen bütün önerileri baştan gözden geçireceğim ( görüyorsa özellikle hintell Bey'in yorumunu bekliyorum ) 🙂

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #3 : 06 Ocak 2026, 13:58:07 »
Dostum merhaba,

Saçların ıslakken fotoğraf koymuşsun. Bu durum kapatıcılık konusunda bizleri yanlış yönlendirme yapabilir. Seyrek alandaki kapatıcılığı görebilmek için kuru iken de fotoğraf gönderebilir misin?

Facebook Twitter Instagram