Gönderen Konu: Ahmet Tosun, The Hair Clinic | 4700 Greft | 05.01.2026 | 42 Yaş  (Okunma sayısı 220 defa)

reallife83

• Yeni üye
  • *
Selamlar herkese. Yaş 42 olunca, agresif dökülmemin de artık tamamlandığı kanısına vararak yeni yıla yeni saçlarla gireyim dedim ve 5 Ocak günü The Hair Clinic'de ekim işlemimi gerçekleştirdim.

Ahmet Bey'in hem ilk görüşmede hem ekim günü operasyonun öncesinde hem de ekim sonrasındaki süreçte ortaya koyduğu iletişimden, enerjiden ve karşısındaki hastaya hissettirdiği samimiyetten çok memnun kaldım. Ekim esnasında işini de ciddiyetle yaptı, her an olayın bizzat içerisindeydi.

Başta Ahmet Bey'e ve kendisinin ekibindeki Beyza Hanım'a, Aleyna Hanım'a, Ebru Hanım'a, Mümine Hanım'a ve Malika Hanım'a tüm süreçteki emeklerinden, katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Fotoğrafları paylaşmaya başlıyorum. Sevgili Hintell başta olmak üzere her birinizin kıymetli yorumlarınızı merakla bekliyorum arkadaşlar.

reallife83

• Yeni üye
  • *

reallife83

• Yeni üye
  • *
2. günde klinikte yapılan ilk yıkama sonrası;

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun açıklık çok ama saç telleri kaliteli görünüyor umarım güzel sonuç alırsınız.
bu arada ahmet bey takviye olarak bir şeyler önerdimi acaba .

reallife83

• Yeni üye
  • *
hayırlı olsun açıklık çok ama saç telleri kaliteli görünüyor umarım güzel sonuç alırsınız.
bu arada ahmet bey takviye olarak bir şeyler önerdimi acaba .

Teşekkürler, inşallah öyle olur.

Ahmet Bey, The Mossi'nin vitaminini verdi, Finasterid kullanımı da önerdi ama ben onu yan etkilerinden dolayı kullanmak istemediğimi söyledim.

reallife83

• Yeni üye
  • *
Düşüncelerinizi, yorumlarınızı beklemedeyim arkadaşlar.

Facebook Twitter Instagram