Gönderen Konu: Saç mezoterapi ürünleri  (Okunma sayısı 260 defa)

Yorgunsavascı112

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç mezoterapi ürünleri
« : 23 Ocak 2026, 00:25:38 »
Saçımın ön tarafın açılmalar ve az miktarda tepe noktasında dökülmeler var. Saç ekim için erken. Olduğunu düşüdüğümden dolayı en azından var olan saçları kalınlaştırmak ve dökülmeyi durdurmak amacıyla Mikroenjeksiyon yöntemiyle saç mezoterapisi uygulayacağız. Kız kardeşim doktor uygulama yönünden faydası olacak ancak tecrübesi yok hangi ürünü uygulamalıyız ve mikroenjeksiyon hangisini almalıyız bilmiyoruz. Bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır?

Yorgunsavascı112

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç mezoterapi ürünleri
« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2026, 00:30:20 »
Şuan bu şekilde
  • Yaşınız 28

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Ocak 2026, 02:38:48 »
Saçımın ön tarafın açılmalar ve az miktarda tepe noktasında dökülmeler var. Saç ekim için erken. Olduğunu düşüdüğümden dolayı en azından var olan saçları kalınlaştırmak ve dökülmeyi durdurmak amacıyla Mikroenjeksiyon yöntemiyle saç mezoterapisi uygulayacağız. Kız kardeşim doktor uygulama yönünden faydası olacak ancak tecrübesi yok hangi ürünü uygulamalıyız ve mikroenjeksiyon hangisini almalıyız bilmiyoruz. Bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır?
sterilite cok önemli mikrop bakteri iğneye gelirse kafa derisinde siddetli inflamasyon başlatabilir bağışıklık sisteminiz dikkat edin

Dermaheal stem crum hl işinizi görür
Ben yoruldum hayat, gelme

Yorgunsavascı112

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 23 Ocak 2026, 08:14:31 »
Ekstra dikkat etmesini söyleyeceğim. Piyasada sahte ürün çok nereden temin edebilirim . Ürün menşei koreymiş sanırım siz kullandığınız için mi önerdiniz detaylandırabilir misiniz üstat
  • Yaşınız 28

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 23 Ocak 2026, 13:47:07 »
Ekstra dikkat etmesini söyleyeceğim. Piyasada sahte ürün çok nereden temin edebilirim . Ürün menşei koreymiş sanırım siz kullandığınız için mi önerdiniz detaylandırabilir misiniz üstat
doktorlar kullanıyo genelde, orjinalini bulmak zor tam emin değilim
Ben yoruldum hayat, gelme

Facebook Twitter Instagram