Gönderen Konu: 17 Ocak 2026 İkinci Saç Ekimi 4.000 Greft 39 Yaş Murat Makascı Klinik  (Okunma sayısı 132 defa)

svsdgnr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, 7 yıl sonra nihayet 2. kez saç ektirmeye karar verdim. Bu kadar uzun süre ara vermemin sebebi ilk ekim yaptırdığım yerde aralıksız 9 saat boyunca sedyede yatmam, şişliğimin fazla olması ve çok az greft alınmasıydı. 2.200 greft civarı alındı ve sadece ön bölgeye ekim yapıldı. Tepeye 2. bir ekim şart denilmişti. Onun paylaşımları  forumda mevcut. Bunları da Murat Makascı klinikte ekimim sırasında ekim yapan hocalara anlatınca farkına vardım. Benim normal sandığım şey aslında anormalmiş. İlk ekim öyle oldu diye 2.'side öyle olacak sandım yıllarca. Bu klinikte her çişiniz geldiğinde lütfen söyleyin mola verelim dediler. Kendimi sıkmamam lazımmış. Havada soğuk malum. Yemek molası bile verilmemişti ilk ekimimde. Merkezin adı Este my world müydü life mıydı hatırlamıyorum. Zaten kapanmış merkezde.  İkinci ekime çoktan karar vermiştim ancak dediğim gibi 1. ekimde yaşadıklarım hep geri adım attırıyordu. En son baktım vertex bölgem aşırı açıldı. Önden 25 arkadan 50 yaş gösteriyorum ve araştırmadan sonra Murat Makascı klinikte karar kıldım. Peki neden burası? 1.'si vertex ekimleri başarılı çok paylaşım gördüm. 2.'si sınırsız greft yapmaları. 3.'de fiyatlarıydı. Sınırsız greft kredi kartına 3 taksit 55 bin tl, nakitte 45 bin tl. Serkan aygın mesela greft başına 3 euro istedi. 3 bin greft 9 bin euro yapıyor farkında mısınız dedim. Eleman fiyatlandırmamız bu şekilde dediler. Neyse karne günü gece 00.30 da adana'dan Çukurova Havalimanına vardım. Sabah 4 de İstanbul uçağına bindim. Sabah 5.30 da Sabiha gökçendeydim. 1.5 saat metro yolculuğu sonrasında 7.30 da klinikteydim. İmes metro durağına 400 m mesafede klinik. Evrakları doldurduktan sonra hemen operasyona geçili. Ekim yapılacak bölge işaretlendi. Ön çizgimden memnun olduğu ve buranın daha önce ekim yapıldığını söyledim. Daha önce ekim yapılan yere ekim yapmıyorlarmış. Zaten ilk ekimden memnun olduğum tek şey ön çizgimdi. Hatta klinikte beni gören hocalar nasıl ya bu mu ekim yaptıracak demişler :) Önden görünce gümbür gümbür saç var zanneder. Fotoğraflara bakınca sizde öyle diyeceksiniz. Tepe ve arkayı görünce anladılar. Ben vertex ağılıklı ekim istedim. Vertexden öne doğru ekim planlandı. Greft alımını Burak Bey yaptı. Kardelen Hanım ve Özge hanımda anestezi greft alımı ve saç ekimini gerçekleştirdiler. Kanal alan hocamızın adını bilmiyorum. Ama işinin ehli biriydi. Murat hocayı ben hiç görmedim. Sadece bir kere operasyonu kontrol amaçlı geldi. Hal hatır sordu. Benim için çokta önemli bir durum değil bu açıkçası çünkü benim için ekip önemli. Sonuçta artık çoğu hca operasyona girmiyor okuduğum kadarıyla. Ben gerçekten güzel bir ekibe düştüm. Hepsinin eline emeğine sağlık. Özellikle özge ve kardelen hanım kahrımı çektiler. Çünkü yüzüstü yatarken çok zorlandım. Yerimde duramadım resmen. Boşluğa düşecek gibi  hissettim sürekli. Masaj sedyesindeki yüz boşluğundan bahsediyorum. Omuzlarımı kastım. Alnımı dayadım vb. Durum tamamen benimle alakalı alışkın değilim belkide ondandır. Bilemiyorum. Sabah 8.10 gibi başlanan operasyon 4.30 gibi bitti. Minibüsle kalacağım otele götürüldüm. Otel fiyata dahil bu arada. Otel çok lükstü. Kahvaltılarıda 10 numaraydı. Merkeze çok yakın bir yerdeydi. Operasyon sırasında ve sonraki günlerde hiç ağrım olmadı. Sabah kahvaltı sonrası 8,de kliniğe götürüldüm. Bu arada minibüsün tavanı alçak. Dışarıdan yüksek gibi duruyor. Operasyon sonrası az kalsın kafamı çarpıyordum. Boşa gidecekti o kadar emek. Allahtan şoför tam vurmadan uyardı abi tavan tava diye. Ertesi sabah ilk yıkama, lazer tedavi ve ozon tedavisi sonrası ilaçlar verildi. Ödemeyi yapıp metroya kadar bıraktırdım kendimi. Şoförden rica ettim. 50 m mesafede indirdi beni sağolsun. Kar yağıyordu bende şemsiyem yok diye verdikleri karton çantayı şemsiye yaptım. Tekrar metroyla Sabiha Gökçene döndüm. 10.20 de havalimanındaydım. Merkezle görüştüğüm hanımefendiye 3-4 güm İstanbulda kalayım mı dedim gerek yok o kadar para harcamayın savaş bey dedi. Akşam 5.15 deki uçakla Adana'ya geri döndüm. Neyse çok uzattım. Hemen hemen her gün fotoğraf ve video çektim. Videolar Savaş Doğaner youtube kanalımda var. EKlemeye başladım. Özellikle vertex ekimi düşünenler süreci takip etsinler bence. Çünkü ben çok paylaşım aradım yıllarca. Maksadım insanlara yardımcı olmak. Umarım her şey yolunda gider tüm kökler tutar. Herkese şimdiden sağlıklı saçlar dilerim.

svsdgnr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim günü

svsdgnr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekim günü

svsdgnr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim akşamı

svsdgnr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimden 1 saat sonra

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun hocam detaylı anlatım içinde teşekkürler ,sürecinizi okurken yaşamış gibi oldum.
ekiminize gelince şu aşamada net yorum yapmak zor ama ilk izlenim olarak şu ana kadar ters giden bir durumda yok gibi görünüyor.
ilk ekimden kalan ön çizginiz gayet iyi ama oralarada ufak bir revizyon yapılsaydı iyi olurdu .geçmişte ekim yapılmış yerlere ekim olmaz mantığı pek doğru değil.
ve ayrıca murat beyin ekime girmemesini ben şahsen pek doğru bulmadım ki kendisi webten arama yapınca doktor olmadığı bilgisi var. hem dr değil hem patron sadece izleyici olmasını ben yadırgadım doğrusu .ve ayrıca 45 bin tl bandında iyi ekimci  bulmak gerçekten zor .umarım gerçekten anlatığınız gibi çok iyi bir ekibe denk gelmişsinizdir.bu fiyat bandında saç ekimi operasyonu yaptırmayı şahsen ben çok riskli buluyorum .sağlıkla ilgili böylesine ciddi opaerasyonların bu fiyatlara yapılması şahsi fikrimdir şu enflasyon ortamında bence çok sağlıklı değil.

Facebook Twitter Instagram