Gönderen Konu: Hacer Erayhan DHI Yöntem ile 2500/3000 Greft Yaş=46  (Okunma sayısı 45 defa)

katmere

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese Selamlar,

Uzun araştırmalar yaparak yaklaşık 30 firma ile görüşüp elemeler yapıp finalde 7-8 firmayı ziyaret ederek fiyat performans ve kalite dengesi ile %99 oranında karar ile saç ekiminde mutabık kalmış sayılırım.

Sacekimisonuclari.com bu süreçte değerlendirme yapmama çok yardımcı oldu dolayısı ile emeği geçen herkese teşekkürler.

Güncel saç ekim fiyatları konusunda araştırmam şöyle... Alt bant 30.000/35.000 TL orta kalite aralık ise 60.000/80.000 TL civarında, bunun yanısıra birde gereksiz yüksek fiyat sunan ancak fiziki anlamda kalite olarak daha iyi ayrışan yerlerde 100.000/130.000 TL civarında...

Öte yandan piyasada onlarca farklı yöndem adı geçsede bu işin 2 ana ilkesi var: 1. Yöntem FUE  2.Yöntem ise DHI  bu iki yöntemin kendi aralarında bir takım avantaj ve dejavantajları var...

Mesela benim kafa yapısı için birçok farklı yöntem tercih eden oldu, birçok firmada zaman zaman kafamı allak bullak etse de artık işin uzmanı olduğum için birçok firma ile ön görüşmede yollarımı ayırarak sonuca gittim..

Finalde ASMED - ESTEWORLD- Nedim Ardıç  Genesis ve Hacer Erayhan arasında tercih yapmak durumundayım...

Bir aksilik olmaz ise de Şubat sonuna doğru saç ekimi yaptıracağım, öncesinde resimlerimi paylaşıyorum ve aşama aşama bütün sürecide şeffaf bir şekilde paylaşacağım...

Varsa yorum ve görüşlerinizi almak isterim, zira hem donör bölge hem sağlık değerleri, hem sigara alkol kullanımı olmaması sebebi ile iyi bir ekim sonucunda harika bir sonuç ortaya çıkma potansiyeli yüksek... Dolayısı ile birçok firma zaten bunun farkında olup karşılıklı win win kapsamında tekliflerde de bulundular..

Şimdilik bu kadar...   

katmere

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Resimlerin devamı

katmere

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sadece ön ve şakak kısımlarına yaptırmaya karar verdim.

Tepe blgesine de güçlendirme istedim ancak işi bilen firmalar kesinlikle tepeye müdahale önermedi ancak birçok firma ise hallederiz araya şıkıştırma yaparız vs gibi söylemlerde bulundu.

Sizce tepeye işlem gereklimi ?

Öte yandan yanlara köşe şekli verecek şekilde ekim yapılmalı mı? Zira kuaförüm yan resimlerde çizildiği gibi ekim yapıp o bölgeleri doldurmam durumunda çok kötü görüneceğini söyler...

Facebook Twitter Instagram