Şok dökülme devam ediyor yakında sonlanır zaten sıklıktan memnun musun bana böyle çok kendi saçlarına göre sıklık hafif zayıf gibi geldi ama tabi sonuca bakmak lazım saç ortalaman değişebilir belki çoklugraflerin çok fazladır bunu da süreç sonu göreceğiz şu an sağlıklı devam ediyorsa saç hayırlısı olsun
Takviye ne alıyorsun?
Selamlar..
İlk ekim yapıldığında kök durumuna göre sıklık iyi gibiydi ama son durum nedir saçlar çıkınca göreceğiz. Benim için en önemli faktör sıklık ve doğallıktı dolayısı ile başarısız bir sonuç olursa zaten önce ilgili kuruma telafi hakkı verirrim ancak sorun yaşarsam ya da yaşatırlar ise zaten hukuki yönden çok ağır yaptırımlarım olur, dolayısı ile şu aşamada böyle bir endişem yok olursa bakacağım.
Takviye olarak şunu söyleyebilirim;
Ben zataen genel takviyeleri kullanıyordum ancak saç ekimi sebebi ile düzenlik olarak öneri kapsamında, XPECIA ve BIOTIN kullanıyorum ara sırada aspirin atıyorum.
Bunun haricinde düzenli olarak,omega3, d vitamini, b12, c vitamini, magnezyum complex, selenyum, curcumin kullanıyorum.
Sigara yok alkol çok az, hele bu dönem hiç almadım. Saçlarım güçlü, donör bölgem verimli, dolayısı ile muazzam bir sonuç beklemek en doğaz hakkım, hele bir olmasın içimdeki şeytanı çıkartırım, biraz zor ve sıkıntılı bir hastayım...