Gönderen Konu: FONSHAIR ANKARA 2900 KÖK  (Okunma sayısı 1880 defa)

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: FONSHAIR ANKARA 2900 KÖK
« Yanıtla #15 : 24 Mart 2026, 12:00:21 »
Ekim günü fotolarımı yüklemiştim aslında ama başka bir konu açıp yüklemişim burada yok evet ..

Xpesia ve D3--K2 vitaminleri önerildi kullanıyorum...

Genetik durumumu sorgulamışlardı .. anne baba tarafında ileri yaşlarda ciddi bir kellik yok bu sebeple extra bir tedavi yada ilaç kullanmayalım takip edelim dediler ...  prp ve mezoterapilerimi yapıyorlar

23 yaşında ve saç ekimi yaptıracak kadar açıklığı olan birine fin önermemek ilginç gerçekten. PRP ve mezoterapi yan tedavilerdir ana sebep olan DHT'yi çözmezler.

CAPTANBLACK

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 26 Mart 2026, 14:53:22 »
Hayırlı olsun dostum

BTUSAHİN

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 27 Mart 2026, 11:20:50 »
23 yaşında ve saç ekimi yaptıracak kadar açıklığı olan birine fin önermemek ilginç gerçekten. PRP ve mezoterapi yan tedavilerdir ana sebep olan DHT'yi çözmezler.
Tam olarakta 23 yaşımda olduğum için önermediler ..
Doğruda yaptılar bence , ki önerselerde kullanmazdım ..
Direkt hormonlarımı etkileyecek bir ilacı daha bu yaşta neden kullanayım  ..
 rahatsız olduğum yer ön hattımdı ve genetik olarakta aile ve akrabalarda aşırı kellik sorunu yok .. ağır bir dönemden geçmiştim strese bağlı kayıp yaşadığımı düşünüyorum ..
Net sebep araştırılmadan ilaç başlamak anlamsız ..
Ihtiyacı olanlar  ve doktor kontrollü kullananlara tabikii lafım yok ama  ilaçların bu şekilde arkası önü düşünülmeden bilgi forumlarında önerilmesi de en az sizin yorumunz kadar ilginç

BTUSAHİN

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 27 Mart 2026, 11:21:58 »
hayırlı olsun
çok teşekkür ederim

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 27 Mart 2026, 11:53:59 »
Tam olarakta 23 yaşımda olduğum için önermediler ..
Doğruda yaptılar bence , ki önerselerde kullanmazdım ..
Direkt hormonlarımı etkileyecek bir ilacı daha bu yaşta neden kullanayım  ..
 rahatsız olduğum yer ön hattımdı ve genetik olarakta aile ve akrabalarda aşırı kellik sorunu yok .. ağır bir dönemden geçmiştim strese bağlı kayıp yaşadığımı düşünüyorum ..
Net sebep araştırılmadan ilaç başlamak anlamsız ..
Ihtiyacı olanlar  ve doktor kontrollü kullananlara tabikii lafım yok ama  ilaçların bu şekilde arkası önü düşünülmeden bilgi forumlarında önerilmesi de en az sizin yorumunz kadar ilginç

Arkasını önünü düşündüğüm için önerdim ve bir çok doktor öneriyor bence ilginç olan bir durum yok :D
Net sebep belli. Kök sebep olan DHT. Stres, vtamin bunlar yan faktörlerdir ve etkileri çok düşüktür.
Bilgi forumlarında önerilmesinin sebebi binlerce kişi aşırı genç yaşta mevcut saçlarını korumadan saç ekimine gitti ve ilerleyen yıllarda (30'lu, 40'lı yaşlar) tamamı başarısız oldu. Her defasında genetik galip geldi. Yoksa hiçkimse başka çözümü olsa hormon baskılayıcı ilacı keyfine kullanmazdı.
Size bu yolunuzda başarılar dilerim.

Not : Bu yorumu silmeyeceğim ve hep kalacak. Umarım 2030 ve ilerisinde mort olmuş olurum. Umarım sen haklı olursun ve bir umut ışığı doğar.
« Son Düzenleme: 27 Mart 2026, 12:09:15 Gönderen: Yusuf33 »

Araştırmacıkel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 27 Mart 2026, 23:35:11 »
Saç çizgisinde bir sorun görmedim ben. Maskulen bir çizgi olmuş bence gayet güzel. Ama 23 yaşında saç ekimi bence çok erken keşke biraz daha bekleseydin.Ekim öncesi fotoğraflarımızı atmamışsınız onları da atar mısınız

cengover21

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 28 Mart 2026, 03:27:19 »
AGA varmı yokmu ekim öncesi resim görmeden yorum yapmak çok zor .ekim merkezi normal bir yer olsa AGA kesinlikle var derdik ama güzel ülkemde sorunsuz saça bile ekim yapan o kadar çok yer varki bu konuda da yorum yapmak malesef çok zor  :)

Facebook Twitter Instagram