Gönderen Konu: Ahmet Tosun 5000 Greft 14.02.2026 Saç Ekim  (Okunma sayısı 97 defa)

user123

• Yeni üye
  • *
Ahmet Tosun 5000 Greft 14.02.2026 Saç Ekim
« : 15 Şubat 2026, 22:14:03 »
Merhabalar,

Bu forum ve internet üzerinden araştımalarım sonucu Ahmet Tosun da olmaya karar verip yaptırdım. Buradan faydalandığım gibi diğer arkadaşlara da bilgilendirmek istiyorum. Hem de bilgili arkadaşların yapılan operason için görüşlerini merak ediyorum.

Kafamın yanlarında ve arkasının %70 inde egzemadan dolayı kızarıklık ve sivilceler mevcuttu. İlk önce kasım ayında cildiye doktoruna gidip durumu sordum ve kızarıklık ve sivilcelerin geçmesi durumunda saç ekiminin yapılacabileceğini söyledi. Kızarıklık için ayrı sivilce için ayrı losyon, antibiyotik ve özel bir şampuan verdi. 1 ay kullandığımda kızarıklık ve sivilceler gitti. Operasyon zamanınana kadar da sampuan ve losyonları haftada 1 olacak şekilde kullanmaya devam ettim. 10 ocakta Ahmet Bey le  bilgi alma görüşmesi yaptım.

Bilgi alma görüşmesinde donor alan, ekilecek bölge, egzama ve diğer konular hakkında detaylı bilgilendirmeler yaptı. Operasyonda da yer alacağını ve onun kontrolününde olacağını söyledi. 14 şubat tarihi için randevu aldım.

Operasyonun %70 ini bizzat Ahmet Bey gerçekleştirdi, Diğer zamanlarda sık sık kontrol için yanıma geldi.
Ekibindeki diğer arkadaşlarda profesyonelce çalıştılar, minumum acıyla, son derece sıcak sohbetleriyle benim için süreci kolaylaştırdılar. Operasyon 08:00 17:00 arası sürdü.

Şuanda 2. günde konuyu açıyorum. eski halin üstten fotoğrafını bulamadım ama bulursam ekleyeceğim. Ama üst taraf tamamen açıktı. Zaman zaman bu konu altında bilgilendirmeye devam edeceğim.

Operasyon günü:1 ve 2. foto
2. gün:3. ve 4. foto

user123

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ahmet Tosun 5000 Greft 14.02.2026 Saç Ekim
« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2026, 21:58:02 »
Saçımın ilk hali ve ilk yıkama sonrası resimleri

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Ahmet Tosun 5000 Greft 14.02.2026 Saç Ekim
« Yanıtla #2 : 16 Şubat 2026, 22:04:19 »
Geniş bir açıklık alanına ekim yapıldığında genellikle tek seans yeterli olsa da, özellikle tepe (vertex) ve orta alan söz konusuysa daha yoğun ve tatmin edici bir görünüm için ikinci bir seans gerekebiliyor. Ancak bu karar aceleye getirilmez; en sağlıklı değerlendirme genellikle 12. ayın sonunda, yani nihai sonuçlar ortaya çıktıktan sonra yapılır.

Şu anki görünüme bakıldığında, açıklık alanına oranla oldukça başarılı bir çalışma yapılmış. Ön saç çizgisi doğal ve yüz hatlarına uyumlu tasarlanmış, ekim sıklığı da mevcut greft planlamasına göre dengeli duruyor. Bu aşamadan sonra en önemli konu, ekilen greftlerin sağlıklı şekilde beslenmesi ve maksimum verimle çıkış sağlamasıdır.

Bu süreçte bazı hastalar,  saç çıkışlarını güçlendirmek adına  finasterid ve Xpecia gibi destekleri değerlendirebiliyor  bu tarz medikal destekler çok fayda sağlar bence kullan tabş . Elbette bu tür ürünleri kullanmadan önce mutlaka ekimi yapan merkeze veya bir  danışmanız en doğru yaklaşım olacaktır.

Ekim planlaması alan genişliğine göre başarılı görünüyor.

Global Moderator

Facebook Twitter Instagram