Merhabalar,
Bu forum ve internet üzerinden araştımalarım sonucu Ahmet Tosun da olmaya karar verip yaptırdım. Buradan faydalandığım gibi diğer arkadaşlara da bilgilendirmek istiyorum. Hem de bilgili arkadaşların yapılan operason için görüşlerini merak ediyorum.
Kafamın yanlarında ve arkasının %70 inde egzemadan dolayı kızarıklık ve sivilceler mevcuttu. İlk önce kasım ayında cildiye doktoruna gidip durumu sordum ve kızarıklık ve sivilcelerin geçmesi durumunda saç ekiminin yapılacabileceğini söyledi. Kızarıklık için ayrı sivilce için ayrı losyon, antibiyotik ve özel bir şampuan verdi. 1 ay kullandığımda kızarıklık ve sivilceler gitti. Operasyon zamanınana kadar da sampuan ve losyonları haftada 1 olacak şekilde kullanmaya devam ettim. 10 ocakta Ahmet Bey le bilgi alma görüşmesi yaptım.
Bilgi alma görüşmesinde donor alan, ekilecek bölge, egzama ve diğer konular hakkında detaylı bilgilendirmeler yaptı. Operasyonda da yer alacağını ve onun kontrolününde olacağını söyledi. 14 şubat tarihi için randevu aldım.
Operasyonun %70 ini bizzat Ahmet Bey gerçekleştirdi, Diğer zamanlarda sık sık kontrol için yanıma geldi.
Ekibindeki diğer arkadaşlarda profesyonelce çalıştılar, minumum acıyla, son derece sıcak sohbetleriyle benim için süreci kolaylaştırdılar. Operasyon 08:00 17:00 arası sürdü.
Şuanda 2. günde konuyu açıyorum. eski halin üstten fotoğrafını bulamadım ama bulursam ekleyeceğim. Ama üst taraf tamamen açıktı. Zaman zaman bu konu altında bilgilendirmeye devam edeceğim.
Operasyon günü:1 ve 2. foto
2. gün:3. ve 4. foto