Gönderen Konu: dr. koray erdoğan - propecia, proscar  (Okunma sayısı 408 defa)

erenpco

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
dr. koray erdoğan - propecia, proscar
« : 19 Şubat 2026, 10:52:41 »
koray hocayla ekim için görüştüğümde
Henüz saç dökülme gidişatının belli olmamasından ötürü yapılacak bir operasyondan alacağınız verim de malesef belirsizdir. Operasyon travmasının yani Operasyon sonrası iyileşme sürecinin ekim alanındaki saçların önceden bir daha çıkmamak üzerere dökülmesine sebep olabilir.

Bu risk doğrultusunda şimdilik operasyondan ziyade medikasyon önerdi
6ay boyunca propecia veya proscar kullan dedi
daha önce kullanan veya aynı durumla karşılaşan oldu mu?
saçlarım şu şekilde:

Rome0

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: dr. koray erdoğan - propecia, proscar
« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2026, 11:24:51 »
Sanırım koray hoca herkese aynı şeyi söylüyor.Açıklığım az olmasına rağmen bana da ekim öncesi ve sonrası finasterid kullanmamı önerdi.Kullanmak istemediğim için cüneyt Coşkun hocada ekim yaptırdım.Hakkınızda hayırlı olsun

erenpco

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2026, 17:24:54 »
yanıtınız için çok teşekkürler. bende cüneyt hocaya ektirmeyi düşünüyorum. önerir misiniz  memnun oldunuz mu, önce ve sonrasında ki süreçlerde memnun kaldınız mı.
bide fiyat olarak ne kadar tuttu

Rome0

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Şubat 2026, 19:44:57 »
yanıtınız için çok teşekkürler. bende cüneyt hocaya ektirmeyi düşünüyorum. önerir misiniz  memnun oldunuz mu, önce ve sonrasında ki süreçlerde memnun kaldınız mı.
bide fiyat olarak ne kadar tuttu

Şuana kadar ki süreç için gayet memnunum.İlgi ve alaka konusunda hiç sıkıntı yaşamadım.ekimin 70. Günündeyim sonuç için konuşmak şu an erken.50 bin ödemiştim aralık ayında

realy411

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Şubat 2026, 21:45:10 »
Şuana kadar ki süreç için gayet memnunum.İlgi ve alaka konusunda hiç sıkıntı yaşamadım.ekimin 70. Günündeyim sonuç için konuşmak şu an erken.50 bin ödemiştim aralık ayında

Ekimi tamamen o mu yapıyor tek elden mi çıkıyor

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 20 Şubat 2026, 00:25:30 »
sanırım dökülmenin kaynağını net olarak anlamak için bu şekilde tavsiyelerde bulunmuşlar .dökülme şekli biraz ilginç olduğu için aga varmı yokmu anlamanın en kestirme yolu.

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 20 Şubat 2026, 14:48:42 »
Banada aynı cevabı vermişlerdi dikkat edersen on bölgede saçların yarısı var yarısı yok. Buraya ekersek diyor mesela buradaki saçlar dökülürse görüntü hoş olmaz diyor..Mantıklı yani. Adam saçını eker öndeki dökülmeyen o saçlarda dökülürse hoş olmayan bir görüntü cikabilir

Aang

• Hero Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #7 : 20 Şubat 2026, 15:26:45 »
Dostum merhaba,

Saç dökülmeleri 20li yaşlarda başlar 30lu yaşlarda devam edip 40lı yaşlarda tamamen durur deriz. Genelde erken yaşlarda yapılan saç ekimlerinde dökülme yatkınlığı fazlası ile olduğu için dökülmeler devam edip ekilen saçlarda da dökülme olduğu için hiçbir işlem yapmamış gibi olabilmektedir.

Siz her kime giderseniz gidin; eğer etik bir çalışmaya sahip kişlere denk geldiyseniz size böyle bir durumda karşılaşabilme ihtimaliniz bulunduğu için bunun gibi bir sonucu istemeyeceğiniz için ekimi hemen önermez. Fakat siz ısrar ederseniz her türlü riski göze alıyorum derseniz ekim yapılabilir. Bunu da yine desteklemeniz önerilir. Fakat iş ahlakına sahip olmayan birine denk gelirseniz hazır ekim yaptırmaya gelmiş diyerek sizlere süslü kelimeler sunarak saç ekiminizi yapar sonrasında da dökülmeniz devam edince senden dolayı diye söyleyerek sizleri üzen duruma getirir.

Bu durum madalyonun olumsuz yanıdır. Tabii madalyonun diğer yanından bakarsak saçlarınızda hiç dökülme olmaz ve ömür boyu çok güzel saçlara kavuşursunuz.

Facebook Twitter Instagram