Gönderen Konu: Cüneyt Coşkun 11.02.2026 DHI 5000 greft saç ekimi yaş 37  (Okunma sayısı 42 defa)

lejyoner58

• Yeni üye
  • *
Cümleten selamınaleyküm. Yaşım 37.Yıllar sonra saç ektirmeye artık karar verip sonunda ektirdim. Ahmet tosun ve Cüneyt coşkun arasında kararsız kalmıştım ikisiyle de görüşmeler yaptım ve tercihimi kendisini hem daha samimi bulduğum için hemde ekimi kendisi yaptığı için Cüneyt Coşkundan yana kullandım. Aslında ben tepe ekimi istiyordum ön tarafta iyi değil biliyorum ama ön tarafı saçlarım uzayınca kapatabiliyorum. Cüneyt hoca tepeden başlanarak yapılacak ekimin güzel olmayacağını söyledi ve bütün alanın kapanması için 2 seansa ihtiyacım olduğunu belirtti. Onun da tavsiyesi ile ekim işlemine ön taraftan başlayarak tepe bölgesine çıkilabildigi kadar çıkacak şekilde planlama yapıldı. Bu doğrultuda ön saç çizgisini geriden yapmaya karar verdik ki tepeye kadar maksimum gidilebilsin diye. Bu doğrultuda 500 greft de sakaldan alındı.
Ekim sırasında sadece anestezi kısmında biraz ağrı oldu onun haricinde ağrı hissetmedim. Greft alımını Cüneyt hocanın ekibi yaptı ,ekimi ise Cüneyt hoca ile ekibinden bir kişi aynı anda birlikte yaptılar. Ekim dhi yöntemiyle yapıldı.Son derece ilgili davrandılar,yemek molasında olsun wc ihtiyacimda olsun hatta ekimden sonra kapıdan arabama binene kadar yanımda hep bir refakatçi vardı yalnız bırakmadılar hiç. Toplamda 4500 saç 500 sakal olmak üzere 5000 greft ekildi.
Ekimden sonra kullanmam gereken ilaçlar, şampuanlar, boyun yastığı vs. bana verildi.
10 gün sonra kabuk dökümü yapıldı saçlarımın son halini paylaşıyorum.
Cüneyt hoca 15. Günden sonra %5 minoxil+0.1 finasterid + %1 adenozin  içeren bir losyonu  6 ay kullanmam gerektiğini söyledi. Bu karışımı yapan eczanenin irtibat numarasını verdi ve karışımı yapıp adresime gönderdiler bi kaç gün sonra başlayacağım. Şampuan olarak Vichy dercos şampuanı önerdi ve isteğe bağlı olarak xpecia kullanibilirsin dedi.
Buradaki isteğe bağlı olarak merak edenler için sonuçları güncel tutmaya çalışacağım.

lejyoner58

• Yeni üye
  • *
İlk yıkama sonrası fotoğraflar

lejyoner58

• Yeni üye
  • *
Kabuk dökümü sonrası fotoğraflar

kralbrk123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam görünüşe göre Ekim çok güzel olmuş Cüneyt hocada bende ektireceğim. Konuyu güncel tutman ben ve Ekim yaptıracak arkadaşlara ışık olur teşekkürler.

Facebook Twitter Instagram