Gönderen Konu: Saç ekimi ne uygunmuyum  (Okunma sayısı 44 defa)

Serco12

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi ne uygunmuyum
« : 26 Şubat 2026, 22:18:52 »
Merhabalar aranızda yeniyim 29 yaşındayım istanbul da yaşıyorum saç ektirmeyi düşünüyorum aklımda medeks ers clinic  birde  DR . Harun alakaya var tavsiyelerinizi yorumlarınızı bekliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi ne uygunmuyum
« Yanıtla #1 : 26 Şubat 2026, 23:15:26 »
Merhabalar saç ekimine çok uygun değilsiniz ama bu saç ekimi olmaz anlamına gelmiyor çünkü açıklık çok geniş bir saç ekimi ile bu alan tamamen kapanmaz o yüzden iki saç ekimi yaparak daha iyi bir sonuç elde edersiniz o yüzden bu durumda donör alanınızı çok başarılı şekilde kullanacak saç ekimi merkezleri seçmelisiniz bu merkezlerde fiyat anlamında biraz üst seviye olduğu için iyi sonuç almak istiyorsanız iyi bir araştırma yapmanız gerekiyor doğru merkez seçmek çok önemli yanlış bir tercihle yazık edersiniz kendinize
Global Moderator

Serco12

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Şubat 2026, 23:28:19 »
Çok teşekkür ederim hocam yorumun için 🙏🏻

Yusuf33

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Şubat 2026, 23:34:14 »
Hocam bir doktora danışarak finasteride araştırabilirsiniz ve 2 yıl boyunca bunu kullanıp hem donörünüzü güçlendirip hem de dökülmenizi stabil hale getirebilirsiniz. Sonra forum tarafında bu tarz geniş açıklıklarda başarısını ispatlamış bir merkezde ekimini gerçekleştirebilirsin.

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 26 Şubat 2026, 23:40:36 »
sanırım saçlarını çok kısa kestirdiğin için durumun çok daha kötü görünüyor uzun hali çok daha iyi görünüyordur diye düşünüyorum .finasterid bu saçı toparlar elbette ama yan etki durumları ile ilgili detaylı bilgiye sahip olup öyle başlamak gerekir .herhangi bir önlem almazsan tepedeki minyatürlerde gider 35 kadar norwood 7 olursun gibi görünüyor .bu tedavileri almak istemiyorsan saç ekimi gene olur olmaz değil ama net bir sonuç alman çok zor özellikle uzun dönemde ekilenler minyatürler gideceği için sonuç seni memnun etmeyebilir.

Facebook Twitter Instagram