Gönderen Konu: Ankara Forest klinik Saç ekimi sonrası yaşadığım kötü deneyim  (Okunma sayısı 238 defa)

Emre0861

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 8 ay önce saç ekimi yaptırdım ve deneyimimi sizinle paylaşmak istiyorum çünkü gerçekten moralimi çok etkileyen bir durumla karşı karşıyayım. Ekim yaptırdığım klinik Ankara Forest klinik ve bana fue yöntemi uygulandı.
Sonuçlar maalesef benim beklentilerimin çok altında kaldı. Donör bölgem zayıfladı ve ekilen saçların çoğu çok az çıktı. Normalde düz olan saçlarım dik ve şekilsiz, öne doğru gidiyor. Saç çizgim bana çok yapay görünüyor ve şakak kısmı olması gerekenden fazla ileride. Açıkçası, saç ekimi yapan kişilerin bu kadar kötü bir sonuç çıkarabileceğini hiç tahmin etmemiştim; beklentim çok farklıydı ve yaşadığım bu durum gerçekten moralimi bozuyor. Her aynaya baktığımda biraz daha üzüntü ve hayal kırıklığı hissediyorum.
Henüz iyileşme süreci devam ediyor ama bu görüntüyle hayatı sürdürmek zor. Bu kötü durumdan nasıl çıkabileceğimi merak ediyorum; medikal tedavi veya başka yollar işe yarar mı? İkinci bir ekim yaptırmak mantıklı olur mu? Sizce düzeltme ekimi, saç çizgisi revizyonu veya başka yöntemler bu durumu düzeltebilir mi?
Benzer bir durum yaşayan var mı ve sizin deneyiminiz nasıl oldu? Bu süreçte morali yüksek tutmak ve yaşadığım hayal kırıklığıyla başa çıkmak için neler yapabilirim? Gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ederim.

Emre0861

• Yeni üye
  • *
Ekim öncesi fotoğraflar

Emre0861

• Yeni üye
  • *
Ekim sonrası

Emre0861

• Yeni üye
  • *
Bu da 8.ay donör

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç ekimi estetik bir işlemdir. Fakat birçok kişi bunu en başta doğru değerlendirmeden, sadece paylaşılan fotoğraf ve videolara bakarak saç ekim merkezi seçiyor. Bunun en büyük nedeni, saç ekiminin estetik boyutu hakkında yeterli bilgiye sahip olunmamasıdır. Sonrasında ise hayal kırıklığı kaçınılmaz oluyor.

Oysa başarılı bir saç ekimi; ön çizgi tasarımı, saç yönlerinin doğru verilmesi, donör alanın dengeli ve planlı kullanılması, alınan greftlerin açık alana uygun şekilde yerleştirilmesi gibi sayısız teknik ve estetik detaya bağlıdır.

Bu yüzden saç ekim merkezi seçerken forumları dikkatlice takip edin. Gerçek deneyimleri okumadan, araştırma yapmadan karar vermeyin.

Ön çizgi, saç yönleri veya donör alımı sizi rahatsız ediyorsa, bunu üst düzey bir merkezde düzeltmek mümkündür. Ancak bu; zaman, emek ve ekstra maliyet anlamına gelir. İlk adımı doğru atmak bu nedenle çok önemlidir. Çünkü ikinci adım çoğu zaman son şanstır.

Yıllarca memnuniyetsiz şekilde devam etmek yerine, süreci en baştan doğru planlamak her zaman daha akıllıca olacaktır. bunun yoluda araştırmaktan geçiyor siz okadar para verlir mi diyen insanlara aldırmayın doğru sizin için para değil doğru işlem olmalı..

sizin için bir süre daha bu şekilde devam edip alışamazsanız bir plan yapmanız bu sürede de araştırmanız mantıklı seçtiğiniz saç ekim merkezini kimseye tavsiye etmedik tavsiye edenlerede ankara için Şahin çelik önerdik..
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram