Gönderen Konu: Ankara Forest klinik Saç ekimi sonrası yaşadığım kötü deneyim  (Okunma sayısı 1922 defa)

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şakak kısımları malesef kötü. Yapılması gereken o kökler tekrar alınıp başka yerlerde kullanılacak. Yara oluşmaması için aşama aşama da gerekebilir. Yaşını bilmiyorum ama zaten ekimden 6 ay- 1 yıl önce fin doktor kontrolünde denemeliydin. (Zaten ASMED'e gitsen öneririrlerdi.)

Hintell'e katılıyorum. Bu kafayı sadece Koray hocaya emanet ederdim. Başta zaten maliyet kaygısı güderek (hoş, büyük ihtimalle istedikleri paranın bir tık üstüne ERS kliniğe de gidebilirdin o ayrı konu) bu ekimi gerçekleştirdin artık en iyisine gitmen gerekir.

Ensendeki durum retrograde alopesi olabilir mi? Çünkü oradan hiçbir saç ekim merkezi donör olarak saç almaz. Orası DHT'ye duyarlı kısımdır.

Emre0861

• Jr. Member
  • **
Hayır o kısımda alopesi vs yok aksine o kısıma abanmışlar.Zaten kabuk görüntüsünden bile belli ediyor ektikleri sayı Max 2000 bana 4000 greft dediler.
Kaldı ki 4000 greft ile adamın kafasını komple dolduruyorlar.
Merkez ile iletişime geçtiğimde dedim onlara sayıdan emin misiniz?
Akşam 10 11 gibi beni telefonla aradılar.
Dediler sen bizi zan altında bırakıyorsun ben de onlara ben sadece diğer 4000 eken insanların kafasına baktığımda daha fazla duruyor sadece merak ettim neden böyle olduğunu dedim.
Beni gecenin geç saatinde arayıp hesap sorarmış gibi davranmaları hiç hoş bir şey değildi.
Bu denli saygısız insanlara emanet etmişim kendimi.
Böyle insanlar sırf para uğruna bilmedikleri işlere karışıyorlar ve olan bize oluyor.
Hiçbir şekilde umurlarında değil bu insanların psikolojisi kafasının yara olup olmaması.
Maalesef ülkemizde bu işi fazlasıyla kötüye kullanan birçok klinik var.
Kimse hakkını böyle bir olay başından geçtikten sonra savunamıyor.
Bi nebze de olsa hakkımı savunabilmemi sağlayan foruma da teşekkür ederim.
Bende işi bütün çıplaklığıyla paylaşacağım.

Emre0861

• Jr. Member
  • **
Şakak kısımları malesef kötü. Yapılması gereken o kökler tekrar alınıp başka yerlerde kullanılacak. Yara oluşmaması için aşama aşama da gerekebilir. Yaşını bilmiyorum ama zaten ekimden 6 ay- 1 yıl önce fin doktor kontrolünde denemeliydin. (Zaten ASMED'e gitsen öneririrlerdi.)

Hintell'e katılıyorum. Bu kafayı sadece Koray hocaya emanet ederdim. Başta zaten maliyet kaygısı güderek (hoş, büyük ihtimalle istedikleri paranın bir tık üstüne ERS kliniğe de gidebilirdin o ayrı konu) bu ekimi gerçekleştirdin artık en iyisine gitmen gerekir.

Ensendeki durum retrograde alopesi olabilir mi? Çünkü oradan hiçbir saç ekim merkezi donör olarak saç almaz. Orası DHT'ye duyarlı kısımdır.
Aksine maliyeti Ers clinicten fazlaydı.

Emre0861

• Jr. Member
  • **
Ben onlara kafamı emanet etmişim.İnsana saygısı olan bir klinik bu kadar önemli bir işi sırf para için bu kadar umursamazca yapmaz.
Onlara hakkımı helal etmiyorum.

Emre0861

• Jr. Member
  • **
Ekim alanı ve haşat etmelerine rağmen donörün uzun hali sizce nokta atışı bir klinikte ikinci bir Ekim yaptırırsam kurtarabilir miyim veya ikinci ekime uygun muyum?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
ankarada şahin çelik varken burası seçilir mi ah be kardeşim
Global Moderator

Emre0861

• Jr. Member
  • **
Evet abi yaşadığım bir talihsizlik.Bu yaşta şakak açıklığı psikolojik olarak çok yıpratıyordu.Daha önce Ekim yaptırmış birinin tavsiyesi üzerine bu kliniğe gittim.En başından beri içime sinmiyordu.Tabi saç işi olunca bu yaşta insanın gözü kör oluyor.
Sonradan anladım ki o da bilmiyormuş.

Keşke sizin gibi bilgili insanlar çevremde olsaydı da bana bu konuyu bastıra bastıra anlatsaydılar.Maalesef olan oldu.
Kendime hedef koydum en azından 1000 ileti yazana kadar forumu kullanacağım.
Keyifli de gelmeye başladı.Başkasına yardımcı olmaya çalışırken kendime yardım ediyormuşum gibi geliyor.
Bugün birinin adı sanı duyulmamış kliniğe gidip rezil olmasına da engel oldum.
Şahin Çelik e randevu almış.😅

Kripteks13

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
.
Tam da yaptığın çizim gibi olsaydı sorunsuz bı görüntü olurdu bence.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sen ekim falan yaptırma kardeşim. Genç yaşında çok belirgin bir açıklığın yok 2. defa donörünü harcamış olacaksın. Yine yanlış yaparsın. Bir abin olarak sana önerim budur. Önden sökülenleri aralara attıracaksan okey ama diğeri gereksiz.

Emre0861

• Jr. Member
  • **
Evet abi bende aynı düşünüyorum.
Hiç ektirmemek ile çok kısıtlı sakal desteği ile ektirmek arasında kararsızım.
Saçın sık olması da benim için önemli değil.
Yaptırırsam da en fazla 1500 saç 500 sakal ile desteklemeyi düşünüyorum ama şu anlık saçı uzatıp bağlayıp bi 30 yaşa kadar idare etme düşüncesindeyim.

Emre0861

• Jr. Member
  • **
Tabi sen desen ki öyle de olmaz hiç bulaşma belli yaşa kadar Ekim işi benim için rafa kalkar.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tabi sen desen ki öyle de olmaz hiç bulaşma belli yaşa kadar Ekim işi benim için rafa kalkar.
Sen bu söküm işleminden sonra 5 binlik biotin al ve birkaç ay sabret gelişimi gözlemle. Ondan sonra kararını ver. Ya da finasterid falan alma düşüncen varsa yanına binlik bir biotin ekle. Acele etmek insanı hataya sürükler. Yaşın genç her şey olacağına varır.

Emre0861

• Jr. Member
  • **
Abi sökümde gerekmeyebilir.ön şakağın biraz önü kısım aşağı çekilip şakaklara doğru olan kısıma kavis verilebilir gibi duruyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Evet abi yaşadığım bir talihsizlik.Bu yaşta şakak açıklığı psikolojik olarak çok yıpratıyordu.Daha önce Ekim yaptırmış birinin tavsiyesi üzerine bu kliniğe gittim.En başından beri içime sinmiyordu.Tabi saç işi olunca bu yaşta insanın gözü kör oluyor.
Sonradan anladım ki o da bilmiyormuş.

Keşke sizin gibi bilgili insanlar çevremde olsaydı da bana bu konuyu bastıra bastıra anlatsaydılar.Maalesef olan oldu.
Kendime hedef koydum en azından 1000 ileti yazana kadar forumu kullanacağım.
Keyifli de gelmeye başladı.Başkasına yardımcı olmaya çalışırken kendime yardım ediyormuşum gibi geliyor.
Bugün birinin adı sanı duyulmamış kliniğe gidip rezil olmasına da engel oldum.
Şahin Çelik e randevu almış.😅

Gene anlamazdın :) yaşamadan anlamıyor bazı insanlar illa bu durumu yaşayacak maalesef
Global Moderator

Emre0861

• Jr. Member
  • **

Gene anlamazdın :) yaşamadan anlamıyor bazı insanlar illa bu durumu yaşayacak maalesef
Evet abi bazı şeyleri yaşamadan anlamıyor insan.

Facebook Twitter Instagram