Gönderen Konu: Vertex Bölgesi Saç Ekimi Tavsiyesi  (Okunma sayısı 517 defa)

burhannadir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Vertex Bölgesi Saç Ekimi Tavsiyesi
« : 08 Mart 2026, 00:36:46 »
Herkese merhaba. Yaşım 37. Vertex bölgesine saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Ön bölüm ve şakaklarım çok açık değil, doğal bir çekilme var. Donör bölgenin sadece vertex için yeterli olacağını düşünüyorum.

Sizce tepedeki açıklık çok geniş mi? Kaç greft gerekir ve tek seansta tatmin edici sonuç alabilir miyim?

Ayrıca 1 aydır majistral kullanıyorum. Saç ekiminden ne kadar süre önce bırakmam gerekir?

Teşekkür ederim.

thatss3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Vertex Bölgesi Saç Ekimi Tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 10 Mart 2026, 02:46:18 »
Herkese merhaba. Yaşım 37. Vertex bölgesine saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Ön bölüm ve şakaklarım çok açık değil, doğal bir çekilme var. Donör bölgenin sadece vertex için yeterli olacağını düşünüyorum.

Sizce tepedeki açıklık çok geniş mi? Kaç greft gerekir ve tek seansta tatmin edici sonuç alabilir miyim?

Ayrıca 1 aydır majistral kullanıyorum. Saç ekiminden ne kadar süre önce bırakmam gerekir?

Teşekkür ederim.
hocam sorunuzdan ayrı olarak kafanıza smp mi yaptırmıştınız yeşilimsi bir ton var sanki

burhannadir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 10 Mart 2026, 05:49:33 »
4 yıl önce simülasyon yaptırmıştım. Yıllar geçince renk soldu. Onun izleri.

thatss3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Mart 2026, 11:30:23 »
4 yıl önce simülasyon yaptırmıştım. Yıllar geçince renk soldu. Onun izleri.
nerde yaptırmıştınız

Yusuf33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : Bugün, 02:18:45 »
Hocam majistral'de finasteride varsa 1 aydır kullanıyorum demişsiniz, 9-10 ay daha kullanın ve finasteride'in tüm etkisi ortaya çıksın, canlanan saçlar canlansın. (ideali 2 yıl beklemek elbette) Tablo netleşince ekimi gerçekleştirirsiniz. Böylelikle :
1) Fin canlandırdığı için belki 4.500 greft gerecekken artık 3.500-4.000 gerekecek.
2) Donörünüz de bu sürede güçlendiği için ekim kalitesi artacak.

Facebook Twitter Instagram