Gönderen Konu: İnce telli saçlara sahibim saç ekimi yaptırdım yorumlarınızı bekliyorum  (Okunma sayısı 1360 defa)

Berat Öztürk

• Yeni üye
  • *
Buda Ekim uygulaması

ahmet turan

• Hero Member
1: Yaş kaç?
2:minyatür saçlara önlem almadan mı ekime girdiniz?

Berat Öztürk

• Yeni üye
  • *
1: Yaş kaç?
2:minyatür saçlara önlem almadan mı ekime girdiniz?

Yaş 27
Minyatür saçlarıma önlem almadım

BurakDemircioğlu

• ERS CLİNİC 29 31.10.2025 3700greft
  • Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Buraya değilde saç ekimi sonuçları konu başlığı altında ekim merkezi ve detaylı bilgilerle konu açarsanız daha sağlıklı yorumlar alabilirsiniz
  • Ekim Tarihi: 31.10.2025
  • Ekim Merkezi ismi Ers clinic
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Proscar 4/1 Xpecia 2x biotin 5000mg

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam diffuse thinning tipi dökülme. Saç ektirdiniz ama dökülmeniz devam edecek. Zaten epey fazla minyatür saçınız var. O saçları hayata geri döndürmeniz icab eder. Ayrıca donörünüz görünmediği için kalitesi hakkında yorum yapmak güç. Ayrıca konu yanlış yerde açılmış. Bir de ekim merkezini yazmanız gerekiyor.
« Son Düzenleme: 12 Mart 2026, 23:52:38 Gönderen: Yusuf33 »

Berat Öztürk

• Yeni üye
  • *
Yaş 27
Minyatür saçlarıma önlem almadım
Hocam diffuse thinning tipi dökülme. Saç ektirdiniz ama dökülmeniz devam edecek. Zaten epey fazla minyatür saçınız var. O saçları hayata geri döndürmeniz icab eder. Ayrıca donörünüz görünmediği için kalitesi hakkında yorum yapmak güç. Ayrıca konu yanlış yerde açılmış. Bir de ekim merkezini yazmanız gerekiyor.

Minyatür saçlarımı nasıl güçlendirme yapabilirim nasıl geri döndürebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Berat Öztürk

• Yeni üye
  • *

Minyatür saçlarımı nasıl güçlendirme yapabilirim nasıl geri döndürebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Donör alanım böyle

jamesblond

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

dht blocker ilaçlar kullanmanız gerekir güçlendirme için finasteride veya dutasteride

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi saç dökülmesine karşı sizi korumaz. Saç dökülmesine karşı finasteride ya da dutasteride gibi ilaçlarla karşı koyabilirsiniz. Peki neden gerekli? Mevcut saçlarınızı korumanız açısından önemli. Çünkü saç ekiminiz mevcut saçlarınıza göre planlanır. Mevcut saçlarınız dökülürse ekim de malesef estetik açıdan uzak kalır.
Finasteride ile ilgili doktorla görüşün. Ufak dozlarla (pazartesi, çarşamba, cuma 1 mg yani haftada 3mg gibi) başlayabilirsiniz doktor kontrolünde. Yetersiz gelirse günde 1mg çıkarsınız o da yetersiz gelirse dutasteride kullanırsınız. (haftada 3 gün, 0.5'er mg)
Topikal versiyonları da mevcut.

Berat Öztürk

• Yeni üye
  • *
dht blocker ilaçlar kullanmanız gerekir güçlendirme için finasteride veya dutasteride
Yan etkilerinden korkuyorum benim saç dökülmem androgenetik mi yoksa diffuse mi saç ekimi yaptırdım 4000 greft bir faydası olmaz mı

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Androgenetik alopesi tıptaki erkek tipi genetik dökülmenin karşılığıdır. Androgenetik alopesi'nin diffuse thinning türü sizinki.

Hocam saç ekimi sizin mevcut saçlarınıza hiçbir katkı yapmaz. Mevcut saçlarınızın ekimle alakası yok. Fayda ya da zarar meselesi değil. Kendi anadan doğma saçlarını kaybedersen ortada sadece ekilenler kalır. O zaman da görsel olarak sırıtır sadece ekilen saçların kalması.

Berat Öztürk

• Yeni üye
  • *
Androgenetik alopesi tıptaki erkek tipi genetik dökülmenin karşılığıdır. Androgenetik alopesi'nin diffuse thinning türü sizinki.

Hocam saç ekimi sizin mevcut saçlarınıza hiçbir katkı yapmaz. Mevcut saçlarınızın ekimle alakası yok. Fayda ya da zarar meselesi değil. Kendi anadan doğma saçlarını kaybedersen ortada sadece ekilenler kalır. O zaman da görsel olarak sırıtır sadece ekilen saçların kalması.
Diffuse thinning bütün saçlarımın mı dökülmesi oluyor  önceki cevaplarınız için teşlekkür ederim

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Erkek tipi kelleşmede belirli tip şablonlar vardır. Diffuse thinning ise her alandan saçlarınızın minyatürleşim dökülmesi durumuna verilen addır. Kimisi ön şakaklardan komple kaybeder, vertek sağlamdır ya da verteks minyatürleşir en gürdür bunların her biri bir şablon. Sizin kelleşme şablonunuz ise geniş alanda incelme/minyatürleşme şablonu.

Berat Öztürk

• Yeni üye
  • *
Ense ve yan saçlarımda mı dökülecek bu Diffuse thinning den dolayı

Facebook Twitter Instagram