Gönderen Konu: İnce telli saça sahibim saç ekim tavsiyesi  (Okunma sayısı 929 defa)

1907@1907

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İnce telli saça sahibim saç ekim tavsiyesi
« : 29 Mayıs 2025, 00:07:02 »
merhabalar benim gibi ince telli saça sahip olup ekim yaptıran arkadaş varmı sonuçlar nasıl saç ekim önerirmisiniz lütfen yorum yapın teşekkürler

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İnce telli saç
« Yanıtla #1 : 29 Mayıs 2025, 09:44:12 »
Senden ekim olur maddi durumun en fazla nedir ona göre biyer önericem
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

1907@1907

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 29 Mayıs 2025, 11:34:33 »
hocam ankarada düşünüyorum zaten 2 yere gittim de saç ince telli olduğu için görüntü açısından çok tereddütlerim var açıkcası ince telli saç ektiren birileri yardımcı olursa çok iyi olur aslında siz ektirdiniz mi ?
  • Yaşınız 32

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 29 Mayıs 2025, 11:38:50 »
hocam ankarada düşünüyorum zaten 2 yere gittim de saç ince telli olduğu için görüntü açısından çok tereddütlerim var açıkcası ince telli saç ektiren birileri yardımcı olursa çok iyi olur aslında siz ektirdiniz mi ?
Olur dedim sana ankarada bekir berk hlc kaan pekiner en iyileri bunlar
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

1907@1907

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 29 Mayıs 2025, 12:18:55 »
ankarada başka yok mu hocam öneri sadece bunlar mı birde ince telli saç ektiren arkadaşlar sizlerde yazarsanız iyi olur
  • Yaşınız 32

pear24

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İnce telli saça sahibim saç ekim tavsiyesi
« Yanıtla #5 : 29 Mayıs 2025, 15:40:05 »
Ankara Bekir Bek derim. İnce telli olmak malesef büyük dezavantaj kapatıcılık konusunda.

bytorture

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İnce telli saça sahibim saç ekim tavsiyesi
« Yanıtla #6 : 30 Mayıs 2025, 20:07:18 »
Birader ben de Serdar Gökrem’i öneririm. Aynı aileden 4 kişi onu tercih ettik. Ben 2022’de saç ektirdim. Gören hiç anlamadı ekim olduğunu. İnce tel, seyrek bir dağılıma sahiptim. Bu nedenle donör bölgesi hırpalanmadan, minimum fireyle,  doğal bir ön çizgiyle bu işi kendisinin yapabileceğine kanaat getirdim.

Çünkü donörden greft toplarken manuel punch kullanıyor, mikromotor kullanmıyor. Kanalı da safir uç denilen makinalarla değil manuel olarak açıyor ve bu da kanalın sırıtmamasına, greftin daha iyi tutulmasına neden oluyor. Ayrıca kendisi plastik ve estetik cerrahisi uzmanı. Ekibinde greftleri kanala yerleştiren hanımefendiler de onunla 10 yıla (kimileri de 15 yıl olduğunu söylüyor) yakındır çalışıyor. Sadece kötü olan tek bir şey var, o da greftleri toplarken bir sandalyeye oturtup başınızı masaya dayayıp işlem yapması. Bu saatler süren bir işlem olması nedeniyle bedeni zorluyor.

Facebook Twitter Instagram