Anket

Sizce hangi merkezi seçmeliyim?

Oylamanın kapancağı tarih:: 27 Mart 2026, 03:20:46

Gönderen Konu: Saç analizii için ve merkez tavsiyesi istiyorum lütfen  (Okunma sayısı 2094 defa)

Süleyman Çiçek

• Yeni üye
  • *
Nisan başı için ekim düşünüyorum arkadaşlar, bugünden itibaren sigarayı bıraktım. Fotoğraflarım ektedir yeterli olur mu donör bölgem. Bu arada 30 yaşına 3 gün önce girdim, dökülmem 20lilerde başladı ama şok dökülmem 2022de oldu birden. Bi aralar minoxidil kullanıp bırakmıstım. Şu an düzenli bir ilaç kullanımı yok maalesef..
İstanbul da ikamet ediyorum 2k dolar bütçe ayırabilirim bazı arkadaşlarım batmanda yapmıs iyi sonuc alanlar var orda mı yapsam diyorum acaba çok kararsızım

ankara24

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç analizii için ve merkez tavsiyesi istiyorum lütfen
« Yanıtla #1 : 12 Mart 2026, 16:55:23 »
Hocam tek ekimle olmaz, 2 ekimle bence güzel sonuç elde etmek mümkün. Tabii merkez seçimi çok önemli. Açıkçası benim donörden çok daha iyi senin donör :) Klinik konusuna gelince; Asuman Hair, Ahmet Tosun, Dr.Hakan - bu kliniklerle görüşmeni öneririm. Hakkında hayırlısı olur inşallah

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Mart 2026, 23:32:57 »
pandeminin etkisi bence bu .pandemiden sonra insanlar 4,5 yıl biyolojik olarak birden yaşlandı aga sı olanların ise saça vurdu yoksa öyle bir dökülme patterni yok kardeşim.
ekim için ise durumun uygun ama kaliteli bir merkez ve medikal tedavi şart gibi görünüyor .öncelikle asuman ,şahin çelik ,medeks ,cüneyt coşkun gibi yerlerle bir görüş derim .
yalnız sıklaştırma ekimi olacağı için dhi ekim daha iyi olur sanki .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 12 Mart 2026, 23:37:56 »
Kafanda çok minyatür saç var. Bence bir doktora danışıp finasterid başlamanı öneririm; hem mevcut saçları korur hem de donör bölgeyi biraz güçlendirebilir. Açık alan oldukça geniş olduğu için muhtemelen iki seans ekim gerekebilir. Tepe bölgesinin tamamen kapanması zor olabilir, ama en azından tepenin ortasına kadar ekim yapılması gerekir. Medeks, Ahmet Tosun,  Ers Cüneyt Coşkun ve Hakan Klinik gibi merkezler var; eğer seni kabul ederlerse bu merkezler uygun olabilir.
Global Moderator

Süleyman Çiçek

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 13 Mart 2026, 01:48:45 »
Kafanda çok minyatür saç var. Bence bir doktora danışıp finasterid başlamanı öneririm; hem mevcut saçları korur hem de donör bölgeyi biraz güçlendirebilir. Açık alan oldukça geniş olduğu için muhtemelen iki seans ekim gerekebilir. Tepe bölgesinin tamamen kapanması zor olabilir, ama en azından tepenin ortasına kadar ekim yapılması gerekir. Medeks, Ahmet Tosun,  Ers Cüneyt Coşkun ve Hakan Klinik gibi merkezler var; eğer seni kabul ederlerse bu merkezler uygun olabilir.

Hocam valla tepeden umutlu değilim zaten tutmaz diyorlar çoğu. İstanbul da çok seçenek var kafam karışıyor artık

Süleyman Çiçek

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 13 Mart 2026, 01:51:25 »
pandeminin etkisi bence bu .pandemiden sonra insanlar 4,5 yıl biyolojik olarak birden yaşlandı aga sı olanların ise saça vurdu yoksa öyle bir dökülme patterni yok kardeşim.
ekim için ise durumun uygun ama kaliteli bir merkez ve medikal tedavi şart gibi görünüyor .öncelikle asuman ,şahin çelik ,medeks ,cüneyt coşkun gibi yerlerle bir görüş derim .
yalnız sıklaştırma ekimi olacağı için dhi ekim daha iyi olur sanki .
Hiç sormayın hocam pandemi de işe başladım ve pandeminin içinde buldum kendimi paramedik olarak ambulansta çalışıyorum saçlara veda ettik. Asuman ile drhakanclinic arasında kararsızım

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Mart 2026, 02:11:08 »
Hiç sormayın hocam pandemi de işe başladım ve pandeminin içinde buldum kendimi paramedik olarak ambulansta çalışıyorum saçlara veda ettik. Asuman ile drhakanclinic arasında kararsızım

geçmiş olsun kardeşim sen minimum çarpı 4 etkilenmişsin  :) senin durumunda dhi ekim yaptıkları için hakanklinik daha iyi olur sanki sıklaştırma ekimlerinde genelde  dhi daha iyi sonuç veriyor  .sen genede her iki merkezle bir ön görüşme yaparak kararını ver bence.

Süleyman Çiçek

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 15 Mart 2026, 06:26:02 »
geçmiş olsun kardeşim sen minimum çarpı 4 etkilenmişsin  :) senin durumunda dhi ekim yaptıkları için hakanklinik daha iyi olur sanki sıklaştırma ekimlerinde genelde  dhi daha iyi sonuç veriyor  .sen genede her iki merkezle bir ön görüşme yaparak kararını ver bence.
Sağ olun hocam. Bi kaç yerle görüştüm hepsi neredeyse zaten 2 seans dedi hakanclinic henüz dönüş yapmadı ahmet tosun ers ve asumanla görüştüm. Bunlar arasında ahmet tosun çok ilgilendi bilgilendirmeler yaptı sağ olsun pazartesi hakanclinicden haber gelmezse ahmet bey de yapacağım sanırım. Bu arada fue dediler hocam
« Son Düzenleme: 15 Mart 2026, 06:34:47 Gönderen: Süleyman Çiçek »

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 15 Mart 2026, 13:47:41 »
Türkiye'de FUT çalışan çok klinik yok zaten bildiğim kadarıyla. Ben olsam doktor kontrolünde finasteride başlardım. 1 yıl saçlarımı canlandırırdım ve en kötü gereken greft sayısını düşürürdüm. Tercih senin.

Süleyman Çiçek

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 18 Mart 2026, 03:42:21 »
Türkiye'de FUT çalışan çok klinik yok zaten bildiğim kadarıyla. Ben olsam doktor kontrolünde finasteride başlardım. 1 yıl saçlarımı canlandırırdım ve en kötü gereken greft sayısını düşürürdüm. Tercih senin.
Hocam valla sıkıldım artık finasterid kullanmaktan artık bu saça bi şey sürmek istemiyorum. Ahmet tosun ve hakanclinic arasında kaldım hocam ahmet tosun uzak kalıyor biraz bana ahmet tosun 85k hakanclinic 120k sizce hangisi?

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 18 Mart 2026, 12:44:42 »
Hocam o zaman kazıtıp güzel bir sakalla beraber saç defterini kapatmak daha mantıklı olmaz mı? Çünkü bu açıklığa 2-3 ekim gerekecek. Üstüne tepedeki ve arkadaki minyatürleşmiş saçlarınızı da kaybedeceksiniz. Ortalama 300.000 lira (ki yıllar içinde artabilir) sadece ekime vereceksiniz üstüne bir sürü prosedür, ilaç, stres vs. ve sonunda kapanabilecek mi soru işareti. Saç ekimi ilkini yaptırdığın anda o yolda yürümek zorundasın, artık kazıtamazsın saçını. Sıkıldım saça bir şey sürmekten dediğin için yazdım karar senin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 19 Mart 2026, 01:53:20 »
Hocam valla sıkıldım artık finasterid kullanmaktan artık bu saça bi şey sürmek istemiyorum. Ahmet tosun ve hakanclinic arasında kaldım hocam ahmet tosun uzak kalıyor biraz bana ahmet tosun 85k hakanclinic 120k sizce hangisi?

ahmet tosun tabiki

uzaklık mı :) dostum amacın bu kel kafandan iyi sonuç almak uzaklık degil iyi neredeyse oraya gidicen gerekirse fizana

hayır ben bu kafayı anlamıyorum şu kafadan iyi sonuç almak tek derdiniz olması gerekiyorken uzak kalıyor ne demek yav ? iyi yakında kasap var ona git
Global Moderator

Süleyman Çiçek

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 19 Mart 2026, 07:26:26 »
ahmet tosun tabiki

uzaklık mı :) dostum amacın bu kel kafandan iyi sonuç almak uzaklık degil iyi neredeyse oraya gidicen gerekirse fizana

hayır ben bu kafayı anlamıyorum şu kafadan iyi sonuç almak tek derdiniz olması gerekiyorken uzak kalıyor ne demek yav ? iyi yakında kasap var ona git
Hocam kafam çok karıştı drhakanclinic(drhakan bozkurtoğlu) da forumda çok önerilenlerden ahmet tosun mu diyorsunuz yani

Süleyman Çiçek

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 20 Mart 2026, 03:22:17 »
Değerli arkadaşlar bi anket ekledim fikirlerinizi merak ediyorum iki secenek arasındayım

İlker bozkurt

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 20 Mart 2026, 21:16:33 »
Değerli arkadaşlar bi anket ekledim fikirlerinizi merak ediyorum iki secenek arasındayım
bencede hakan clinic çok güzel işler yapıyor

Facebook Twitter Instagram