Gönderen Konu: Temple bölgesi ekimi yapacak sağlam bir doktor önerisi olan?  (Okunma sayısı 488 defa)

Yildirim3434

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar daha önce saç ekimi yaptırmıştım (2 sene oldu hemen hemen) fakat temple bölgesi (şakak) ekilmedi ve hairline geçişi kötü olduğu için arkaya doğru taradığımdan kötü görüntü ortaya çıkıyor mecbur yanlara vs tarıyorum. Fakat bu görüntüden kurtulmak ve temple bölgesine ufak bir estetik Ekim yaptırmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir doktor varmıdır lütfen yardımcı olun. Hayırlı bayramlar diliyorum.    (Görsel mevcut ektedir)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
tepeni görmedim ama ahmet tosun araştır bir
Global Moderator

Yildirim3434

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yorumunuz için teşekkür ederim tepe bölgesi aslında seyrekti ama çok şükür ki minoxile iyi tepki verdi ve şuan için sık güzel ama çocukluktan beri şakak bölgesi konusunda problem yaşıyorum saçlarımı doğru düzgün arkaya tarayamadım ve saçta en sevdiğim nokta şakak bölgesi bence doluluğu net gösteren yerdir ve Ekim için de ince işçilik isteyen bir yer bu yüzden fikirlerinizle tecrübeli doktor ile görüşmek istiyorum. Teşekkürler
  • Ekim Tarihi: 20.10.2023
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Minoxidil,Finasteride 1 mg

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
bu tepeye ekime gerek yok medikal destekle güçlenir
Global Moderator

Yildirim3434

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evet bende tepeye finasteride minoxil ile korumayı düşünüyorum. Bu arada temple bölgesi için böyle bir Ekim düşünüyorum sizce nasıl ?
  • Ekim Tarihi: 20.10.2023
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Minoxidil,Finasteride 1 mg

Kripteks13

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evet bende tepeye finasteride minoxil ile korumayı düşünüyorum. Bu arada temple bölgesi için böyle bir Ekim düşünüyorum sizce nasıl ?
Bence hiç maceraya girme var olan durumun bence güzel

Facebook Twitter Instagram