Anket

benim icin dr hakan clinic mi, cuneyt coskun mu ?

cuneyt coskun
1 (50%)
dr hakan klinik
1 (50%)

Toplam Oy Verenler: 2

Gönderen Konu: cuneyt coskun mu, dr hakan clinic mi  (Okunma sayısı 274 defa)

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
cuneyt coskun mu, dr hakan clinic mi
« : 25 Mart 2026, 13:56:16 »
Merhabalar herkese arastirmalara ikiye düsürdüm. Sizce Cuneyt Coskunda mi ? Dr Hakan Clini te mi ? Ekim yapmaliyim.

Cuneyt Coskun , temiz bir ekim stili var Fue ile alim yapip dhi ile ekiyor , Ucreti 60 k . Daha once Serkan Aygin ekibinde imis , yeni yer actigi icin eski calistigi yerden paylaskm yapamiyor . Tarz olarak dr hakan clinic gibi fue ile alim yapip dhi ile ekiyor.

Hakan hocanin ucreti  cuneyt coskundan  ikikatindan biraz yuksek basarili sonuclari var .
fiyat olarak fark tereddutte birakiyor .

Cuneyt Coskunun potansiyeline mi guvenmeliyim , yoksa paraya kiyip Hakan Hocayimi secmeliyim . Eke fotoğraflarimi ekliyorum.Cevabiniz icin simdiden teşekkürler

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: cuneyt coskun mu, dr hakan clinic mi
« Yanıtla #1 : 25 Mart 2026, 14:20:48 »
Yaşınız nedir ve medikal takviye alıyor musunuz (fin ya da min tarzı)? Terzi önemli elbette ama asıl iş kumaşta bitiyor.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Mart 2026, 14:42:44 »
merhaba yas 33 , medikal takviye almiyorum , sadece duzenli multi vitamin kullaniyorum.

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : Bugün, 00:03:42 »
her iki klinikte benim şahsen beğendiğim yerler .gerçi cüneyt coşkunu son bir kaç aydır yeni takip ediyorum ama hakanclinic ise uzunca bir süredir var forumda .hiç risk almayayım dersen özellikle donör bölge alımı konusunda başarısından  dolayı hakanklinik derim .cüneyt coskun ise bu konuda kötü vakasını görmedim ama dediğim gibi sonuç anlamında elde daha çok veri olduğu için hakanklinik sanki daha isabetli karar olur bana göre.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : Bugün, 00:05:08 »
tesekkürler

Facebook Twitter Instagram