Gönderen Konu: Doğru saç ekimi yöntemi ve uzman belirleme konusunda destek talebi  (Okunma sayısı 398 defa)

Kgkg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, forumda yeniyim. Birkaç gündür detaylı inceledim, çok kişinin ciddi tecrübe ve bilgi sahibi olduğunu gördüm. Yardımlarınızı alabilirsem kendi adıma karar sürecinin hızlı ilerleyeceğine inanıyorum.

35 yaşındayım. Bu yıl içinde Ekim yapmayı düşünüyorum. Aslında mevcut durumda ön taraftan çok, üst tarafın açık olması rahatsız ediyor. Yaklasik 1-2 yildir dokum olmuyor ama genetik olarak bakınca ön ve üst bölgenin tamamen gitmesi de şaşırtmaz.
Saçlarım ince telli ve bence zayıf.

Piyasaya bakınca iyi isimler arasında bile uçurum fiyat farki görüyorum. Forumda dönen 5-10 iyi isim fiyatlarında 100bin-800bin gibi uçurum var. Yine kendisi veya ekibi Ekim yapan doktorlarda 2 kattan fazla fark olabiliyor. Saç yapima ve bütçeme uygun en iyi tercih kim olmalı, hangi yöntem daha uygun fikirlerinizi almak isterim.

Bütçe olarak gönlümden 100 geçer, 150lere kadar uygun, afaki bir önem farkı gorursem 200bin zorlayabilirim (forumda okuduğumda beni diğerlerine göre çok çeken biri/leri olmadı açıkçası)

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Son resimde belli aslında önlem almazsan dökülmen nereye ulaşabilir. Net bir çizgi var.
Tepe bölgesi çok greft isteyen bir bölgedir. Bir de saçların ince yapılı yani kapatıcılığı az. Bu yüzden eğer fin ile stabilizasyon sağlamazsan donörün tüm kafanı (ileride önler dökülürse yani) kapatır mı bilemeyeceğim. Tabi aile hikayen nasıl bilmiyorum eğer norwood 7'ye gidersen o zaman daha da aşağı inebilir. Gördüğüm kadarıyla retrograde alopesi de yok gibi duruyor. Zaten zayıf olduğunu sen de söylemişsin köklerinin genel olarak.
Ben olsam bir doktor kontrolünde fin araştırırdım. Verteks'de ektra etkilidir fin ve toparlaması için zaman tanırdım. Minimum 6 ay ama 1 sene versen de fena olmaz kalan yerlere ekim değerlendirirdim. Ön taraf seni çok rahatsız etmiyorsa ufak bir dokunuş isteyebilirsin belki ama şakaklara derin girmeni tavsiye etmem. Eğer yan etkilerinden korkuyorsan topikal de araştırabilirsin, bir çok kişi topikal kullanıp yan etki görmediğini söylüyor. Kolay gelsin.

thatss3

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, forumda yeniyim. Birkaç gündür detaylı inceledim, çok kişinin ciddi tecrübe ve bilgi sahibi olduğunu gördüm. Yardımlarınızı alabilirsem kendi adıma karar sürecinin hızlı ilerleyeceğine inanıyorum.

35 yaşındayım. Bu yıl içinde Ekim yapmayı düşünüyorum. Aslında mevcut durumda ön taraftan çok, üst tarafın açık olması rahatsız ediyor. Yaklasik 1-2 yildir dokum olmuyor ama genetik olarak bakınca ön ve üst bölgenin tamamen gitmesi de şaşırtmaz.
Saçlarım ince telli ve bence zayıf.

Piyasaya bakınca iyi isimler arasında bile uçurum fiyat farki görüyorum. Forumda dönen 5-10 iyi isim fiyatlarında 100bin-800bin gibi uçurum var. Yine kendisi veya ekibi Ekim yapan doktorlarda 2 kattan fazla fark olabiliyor. Saç yapima ve bütçeme uygun en iyi tercih kim olmalı, hangi yöntem daha uygun fikirlerinizi almak isterim.

Bütçe olarak gönlümden 100 geçer, 150lere kadar uygun, afaki bir önem farkı gorursem 200bin zorlayabilirim (forumda okuduğumda beni diğerlerine göre çok çeken biri/leri olmadı açıkçası)
yerinde olsam abi hem bu forumdan hem de yabancı forumlardan bulduğum içine sinen doktorların hepsiyle de yüz yüze görüşüp çay içer, aralarından en çok güveniverenle de planlama yapardım ben de bu şekilde bulup , görüşüp, içime sinen doktor şahin çelikle planlama yaptım sana da tavsiye ederim, bu ara da saç olarak çok şanslısın keşke 15  sene sonra ben de bu durumda olabilsem ama maalesef ben 3 5 sene içinde saç defterini tamamen kapatacağım, saç sürecinde başarılar ,inşallah istediğin sonucu alırsın

Facebook Twitter Instagram