Gönderen Konu: AHMET TOSUN - THE HAİR CLİNİCC - 03/04/2026 - 4.850 GREFT - YAŞ 37  (Okunma sayısı 941 defa)


mrtli_08

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 7
  • Saç ekimi sonuçları
ÖNCESİ:


Hintell

  • Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 53378
  • saç ekimi sonuçları
Merhabalar Ahmet Tosun, saç ekiminiz hayırlı olsun.

Açık alanınız geniş olduğu için bu tarz vakalarda tek ekimle maksimum doluluk her zaman mümkün olmayabiliyor. Özellikle orta ve tepe (crown) bölgesinde, mevcut saç yoğunluğu ile ekilen saç arasındaki fark ciddi oluyor. Bu bölgelerde doğal görünümü yakalayabilmek için bazen ikinci bir ekim gerekebiliyor. Tabii ki bu durum tamamen beklentiye bağlı; mevcut ekim de sizi tatmin edebilir.

Planlamaya baktığımda, açıklığınıza göre oldukça başarılı bir çalışma yapılmış. Ön çizgi tasarımı ve greft dağılımı gayet dengeli ve doğru görünüyor. Genel anlamda kaliteli ve özenli bir ekim olmuş, maşallah.

Umarım süreç sonunda da bu planlamaya yakışır, doyurucu bir sonuç alırsınız. Hayırlı olsun, geçmiş olsun.

Destek açısından ise finasterid + xpecia gibi ürünleri araştırmanızı öneririm. Doğru kullanımda, mevcut saçların korunması ve ekimin başarısının desteklenmesi açısından ciddi katkı sağlayabilir.
Global Moderator

borella01

  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 701
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun. çizgi dizaynı kafa yapınıza uygun olmuş .planlama ve greft dağılımıda güzel görünüyor .kabuk dökümü sonrası görüntü ekim kalitesi ile ilgili daha net fikir verecektir.bu arada ahmet bey ekim sonrası çeşitli takviyeler önerdimi acaba önerdiyse bunlarıda yazarsanız memnun olurum .ve birde ekim maliyet yazması sorun değilse ne kadar oldu acaba?

mrtli_08

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 7
  • Saç ekimi sonuçları
İyi dilekleriniz için teşekkürler.


Fiyat bilgisi forumda açıktan veriliyor mu bilmiyorum.


Ekim sonrası takviye olarak mossi london seti tavsiye ediyor. Proscar'ı ise alırsan daha iyi olur dedi, zorunlu değil. PRP de tavsiye ediyor. Henüz karar vermedim. Kabuk dökümünde kendisiyle tekrar görüşeceğim.

Hintell

  • Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 53378
  • saç ekimi sonuçları
Rica ederiz Güncel fiyat bigisini yazabilirsin
Fiyatlar bölümünde de güncelleye bilirsin sorun yok..

Sadece kişiye özel özel bir indirim varsa bu kişiye özel olacağı için söylenmese iyi olur geneli ilgilendirmeği için.
Global Moderator

mrtli_08

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 7
  • Saç ekimi sonuçları
85.000TL'ye ekildi.

23. gün fotolarını ekledim.

mrtli_08

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 7
  • Saç ekimi sonuçları
Önlerde çoklu greft ara sıra normal mi ? Yoksa tamamı tekli greft mi olmalı?

Hintell

  • Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 53378
  • saç ekimi sonuçları
Saç yönleri çok iyi kardeşim çoklu tekli olayı o kadar önemli değil asıl mesele yönlerin doğal ayarlanması Senin ekimde o iş temiz yapılmış durmuş Gayet estetik görünüyor rahat ol daha süreç ilerledikçe daha da oturur
destek olarak fin alın açıklık fazla donör çok güçlü görünmüyor resimlerden destekleseniz iyi olur
Global Moderator

kandan

  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 721
  • Saç ekimi sonuçları
saç ekiminiz güzel ve özel planlanmış görünüyor
saç yönleri de çok güzel önemli olan bu aşamadan sonra saçların çıkışı
destekliniz bence de iyi olur

BJKKARA

  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 799
Hayırlı olsun geniş bir açıklık kaliteli bir saç ekimi sağlıklı süreç umarım güzel sonuç olur

 

Facebook Twitter Instagram