Gönderen Konu: Maximus Clinic 6070 Greft Saç Ekimi Öncesi Sonrası Fotoğraflar  (Okunma sayısı 1594 defa)

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam ekim merkezi olduğunuza dair tüm şüpheleri gidermişsiniz  :) forumda paylaşımlar bu şekilde yapılmıyor .ve ayrıca koyduğunuz sonuç fotoğrafları ile de oynanmış bu da çok net anlaşılıyor.

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
insanlar saç ekiyor 3,5 sene gençleşiyor sizin hastanız tam tersi 10 sene yaşlanmış  ;D

FuatVarici

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
insanlar saç ekiyor 3,5 sene gençleşiyor sizin hastanız tam tersi 10 sene yaşlanmış  ;D

fotolarımda oynama yok klinikte vidyo çekip paylşatılar izleyin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Uyarı‼️‼️‼️

Konu reklam

Aynı ip üzerinden farklı nickler ile  paylaşımlar
Forumda bu merkezi seçen arkadaşlar bu konunun merkez tarafından saç ektirmiş biri gibi davranıp konu açtığını bilsin ona göre tercih etsin

Ekte diğer nickin paylaşımıda vardır. Bakmak isteyenler için..

Uzak durun böyle yerlerden derim

Zaten böyle ileri zeka bir reklam yapan merkezin nasıl saç ektiğinide artık tahmin ederiz az çok.

İnsanları kandırmaya çalışmak Etik olmayan paylaşımlar yapmak bu forumda kimseye fayda sağlamadı sağlamazda
Global Moderator

FuatVarici

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

Kardeşim nick alıp alıp merkezden paylaşım yapmayın..
kendinize zarar veriyorsunuz size saç ektirecek insan bu konuyu gördüğü an geçmiş olsun bilmem anlatabildim mi gerek yok bunlara …
Global Moderator

FuatVarici

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yapılan paylaşımlar bilgim ve onayım dahilinde gerçekleştirilmiştir. Ancak bazı yorumlarda fotoğraflarım üzerinde oynama yapıldığı ve daha yaşlı gösterildiğim yönünde ifadeler kullanılması doğru değildir.
Saç ekimi sonucumdan son derece memnunum ve elde edilen sonuç tamamen gerçektir. Yanıltıcı yorum ve değerlendirmelere itibar edilmemesini rica ederim.

FuatVarici

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ayrıca İsteyenler için kendi iş yerimin adresini paylaşabilirim; dileyen gelip sonucu yüz yüze görebilir.Biz buradayız.

Burakkayaa

• Yeni üye
  • *
Moderetör bey bizi temsilen burdasınız anlaşılan lütfen arkadaşın adresine siz gider misiniz benide böyle mesajlar okuyup tribe sokmayın rica ederim :D ektirmişim aynı yerde şuan dönüşüm olan bir durumda değilim ama yazılanları okuyorum herkesten aynı ifadeler.
aldığım muamele ilgiyide görüyorum ama sizin yorumlarınız şuan ki sürecimde hafif bi modumu inan etkiliyor ben özelden numaramı vereyim hatta birlikte gidelim bu konuyu burda kapatalım bi yanlış anlaşılma var ise bakalım cözümüne yok ise gerçekler bu ise gerçek anlamda birlikte boykot edelim.

Araştırmacıkel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sonuç üzerinde oynanmış mı bilemem ama bu forumda Before after olarak paylaşım yasak diye biliyordum.kişiler ay ay fotoğraflarını sürecini paylaşıyordu öyle değil mi hintel ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Moderetör bey bizi temsilen burdasınız anlaşılan lütfen arkadaşın adresine siz gider misiniz benide böyle mesajlar okuyup tribe sokmayın rica ederim :D ektirmişim aynı yerde şuan dönüşüm olan bir durumda değilim ama yazılanları okuyorum herkesten aynı ifadeler.
aldığım muamele ilgiyide görüyorum ama sizin yorumlarınız şuan ki sürecimde hafif bi modumu inan etkiliyor ben özelden numaramı vereyim hatta birlikte gidelim bu konuyu burda kapatalım bi yanlış anlaşılma var ise bakalım cözümüne yok ise gerçekler bu ise gerçek anlamda birlikte boykot edelim.

Sen bu klinige saç ektirmiş biri olarak bence bu konulara karışma kardeşim tabi öylr idda ediyorsunuz ben inamıyorumda ? Siz neden karışıyorsunuz bu durumda ?  Aynı nick üzerinden direk sonuçlanmış konular açılıyor yorumlar yazılıyor. Sürekli bir konu furyası arka arkaya? Oradan bakınca sultan ahmet de Turist olarak görünmüyoruzdur herhalde..
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2026, 15:44:57 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

monoblok

• Hero Member
Paylaşımlar ortada kimse aptal değil neyi tartışıyoruz?
  • Ekim Merkezi ismi Asmed 5000 GREFT

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sonuç üzerinde oynanmış mı bilemem ama bu forumda Before after olarak paylaşım yasak diye biliyordum.kişiler ay ay fotoğraflarını sürecini paylaşıyordu öyle değil mi hintel ?

Evet aynen öyle
Uyarı amaçlı konu tutuluyor.
Global Moderator

Harun Enes Kar

• Yeni üye
  • *
Evet aynen öyle
Uyarı amaçlı konu tutuluyor.

Hocam madem forum kullanımı hakkında yanlış işleyiş mevcut before-after paylaşımı uygun değil, bu gönderi için uyarıda bulunup silmek yerine bunu tutup süreç paylaşımlarını sebepsiz yere 3 kere sildiniz aynı kliniğin hastaları için? Açıklarsanız sevinirim. Eksik bir durum varsa silmeden önce bilgilendirme yapmanız yada özelden bildirmeniz gerekmez mi? Sebepsiz yere silmeniz taraflı olduğunuzu düşündürtüyor çünkü.

Facebook Twitter Instagram