Açıklık %30 bile olmayan ve seyrek olan bir ekim
Açıklığı %80 olan bir ekim aynı yerde olsa bile aynı sonucu vermeyecektir.
Felix hocamızın dökülmesi fazla olmadığı için
Ekim sonucu büyük ihtimalle güzel sonuclanacaktir
Açıklığı fazla olan arkadaşlara önerim
Kendi saç dökülme tiplerine yakın sonuçlara yönelmeleri daha yararlı olacaktır
En son söylediğine katılıyorum. Size yakın örneklere yönelmek en doğrusu .
Benim tercih sebebim, hasta seçilmemesi ve genel çalışılması.bazı ekim merkezleri bölgesel çalışıyor. Orası bunun dışında kaldığı için.daha genele hitap ediyorlar.
Başarı beklentiye göre değerlendirilmesi gereken bir şeymiş onu net olarak anladım. Yine hasta kendini net olarak ifade etmeli. Örnek bir resimle veya somut, doğru bir anlatımla ne istediğini kesin olarak belirtmeli. Anlatmalı ve anlamalı. Yine hastanın bir hatasıda ekim sonrası kendi sonucunu diğer ekimlerle karşılaştırma yapmasıdır. Birinin ekimi diğerine benzemez Hastanın kafasını karıştırır, fikirleri öncesi ve sonrasıyla çelişmeye başlar.psikolojisi bozulur.
Benim açıklığım hiçte öyle az değil kardeşim. Dr koray erdoğan 5000 greftlik bir ekim gereklidir demişti. Saçlarımı sürekli bir şekilde yaklaşık olarak 7-10 santim uzun tutmak zorunda kalıyordum kafayı örtsün diye. Önden arkaya doğru örtmeye çalışıyordum. Saçlarım kıvırcık olduğu için çok berbat bir görüntü oluşuyordu.şimdi 2-2.5 santim yeterli oluyor. Şükürler olsun.