Gönderen Konu: Dr.Sibel Ulusan saç ekimi 4000 greft  (Okunma sayısı 58101 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Sibel Ulusan saç ekimi 4000 greft
« Yanıtla #60 : 26 Eylül 2018, 14:24:40 »
Şok dökülmeden baya saç kurtulmuş şanslısınız bu kel kafaya göre güzel bir görüntü açıkcası bu görüntüyü beklemezdim Donör bölgeniz henüz topatlanmamış ama çok kısa kestirdiğiniz içinde görüntü bu sekılde diye düşünüyorum normal zayıf donör için bu görüntüye göre açıkcası fikrim değişmeye başladı sonucunuzla ilgili bakalım hayırlısı olsun.

atomkarınca

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 26 Eylül 2018, 15:37:59 »
Teşekkürler sizin görüşleriniz önemli.  bu arada fin. ilacını daha 15 gün oldu bsşlayalı. bulamamıştım bir türlü. sizce faydası olur mu bundan sonra?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 26 Eylül 2018, 15:40:51 »
Teşekkürler sizin görüşleriniz önemli.  bu arada fin. ilacını daha 15 gün oldu bsşlayalı. bulamamıştım bir türlü. sizce faydası olur mu bundan sonra?

Var olan sacınız pek yok ondan dolayı şu faydası olur kandaki dht hormonunu baskılayarak ekilen graftlerin süreçte daha iyi beslenip çıkmasına çabuk kalınlaşmasına destek olur 8 ay kullanmakta fayda var. Teşekür ederim  bu arada çok doğal görünüyor ekim saçları
Global Moderator

airport

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 28 Eylül 2018, 09:12:11 »
Gelişme çok güzel. Çok sevindim senin adına kardeşim. Benim durumumda senin gibi.

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 28 Eylül 2018, 13:04:14 »
Mause un roll unu aşağı doğrı çekerken başka biri senin sayfanda paylaşım yapmış sandım. Forumda gördüğüm bu tarz açıklık süreçlerine göre 2 ay için gelişmenin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Umarım en sonunda yüzünü çok güldürecek sonucun olur.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 28 Eylül 2018, 15:50:05 »
Evet doğal bir görüntü oluşmuş ayna gibi parlayan kafanızda çok olumlu şuan için

buyukaltayli

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 12 Ekim 2018, 20:44:46 »
Mause un roll unu aşağı doğrı çekerken başka biri senin sayfanda paylaşım yapmış sandım. Forumda gördüğüm bu tarz açıklık süreçlerine göre 2 ay için gelişmenin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Umarım en sonunda yüzünü çok güldürecek sonucun olur.
aynisi bana da oldu arkadasim :D bu arkadasin konusunu ozellikle takip ediyorum, cunku acikligi cok fazlaydi. simdi konuyu bulunca bi kafam karisti kafasini bu kadar kapanmis gorunce :D

luckystrike

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 19 Ekim 2018, 16:20:19 »
bu konuyu ozellikle takip ediyorum ben de arkadasin muthis bi acikligi var. bakalim donor alan ne kadar toparliyacak ve kel alan ne kadar kapanicak. bol sans arkadasim heycanla bekliyoruz

dzcgfb

• Jr. Member
  • **
  • Saçlarınız ahenkle dans etsin inşaallah
« Yanıtla #68 : 19 Ekim 2018, 16:29:55 »
Maşaallah çok güzel ilerliyor süreç, arkadaşların da dediği gibi ilgi çekici bir ekim olarak takip edilmeli :)

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 20 Ekim 2018, 15:04:15 »
Şükür kavuşturana. Bu aralar foruma hiç giremedim yani sürekli seyahat halindeydim. Herkes gibi ben de merak ediyordum nasıl olacağını. saçlarım bayağı bir açıktı donör bölgemi hiç ön planda tutmadan
bol sayıda ekim istemiştim. şu an 2 ay yeni bitti. çıkışlar başladı. ensem yavaşça geliyor aslında benim için ön planda olan ön taraflar  olduğu için dr hanımı bayağı zorladım. arkam önemli değil ön taraflarda olabilecek kadar saç olsun dedim. bana ensemin seyrek olacağını söyledi. ben yine de istedim
son durumu göstermek istiyorum.

Hiç böyle ikinci ay görmedim dostum çok şanslısın  :) şimdiden güzel sonuç olacağı belli olmuş.
Sibel ulusanı forum ahalisi kıymetini bilmeli,dr olması şakakları güzel ekmesi ve ektiği saçların çıkması falan onu bence sayılı ekimciler arasına sokar ,üstelik ekim işlemlerini baştan sona yapması küçümsenecek şeyler değil ,ona ektiren şu sıra çok sayıda arkadaş görüyorum sonuçları bende merak ediyorum ama sonuçlar çok üst seviye sonuçlanacak gibi geliyor bana.

atomkarınca

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 31 Ekim 2018, 09:06:20 »
Tekrardan merhaba. 100 günü geçtim. Bakalım ne diyeceksiniz son fotolara?

aytuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 31 Ekim 2018, 09:53:53 »
Vayy :D 100. güne göre çok iyi bence :D Özellikle saçın bu kadar ince olmasına rağmen süreç çok iyi gidiyor. Şok dökülme seni es geçmiş (; Ekimden önce ilaç kullanıyormuydun.

Bende Sibel Hocayı düşünenlerdenim Ama saçlarım ince olduğu ve hoca tek günde alım ve ekim yaptığı için erteleyip duruyorum. Ama senin ekimin büyük referans olacak bana (;

Tek ricam paylaşımları durdurmaman (;

Karaca

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 31 Ekim 2018, 11:24:48 »
Süreç çok iyi ilerliyor bu saçlar çok güzel olacak

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 31 Ekim 2018, 12:45:50 »
Süreç çok iyi gidiyor bu açıklığa göre
Global Moderator

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 31 Ekim 2018, 15:04:58 »
Çok iyi gidiyor ya, nazar değmesin. Allah için Sibel Ulusan'ın ekimlerinden tutmayanı cidden hatırlamıyorum. Koray hocadan sonra başarı yüzdesi en yüksek ekimci.

Facebook Twitter Instagram