Gönderen Konu: Hlc Ankara saç sakal ekim 3167 kök çalışması, 2 seans  (Okunma sayısı 40534 defa)

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hlc Ankara saç sakal ekim 3167 kök çalışması, 2 seans
« Yanıtla #240 : 08 Temmuz 2019, 12:04:18 »
Başarısız diyenler onlıne mı acaba çok merak ettim :) Hocam hayırlı olsun daha önce (1 sayfa önce yani 3 aylık yorumum aynen duruyor) ben kendim daha saç ektirmeden sizin başlığınıza yazmıştım başarılı da buldum yani sizin daha bu fotoyu (11. ayınızı görmeden beklemeden başarıyı görebilmişim :) ve sonrasında gidip aynı kliniğe saç ektirdim 26. günümdeyim. Ben beğendim. İyi günlerde tarayın. İyi forumlar...
Ekiminizi paylaşırmısınız bnde hlc yi düşünüyorumda

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #241 : 08 Temmuz 2019, 14:43:08 »
2.sayfadaki, ekim öncesi fotoğraf gibi bir fotoğraf niye paylaşmıyorsun?

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #242 : 08 Temmuz 2019, 14:51:00 »
2.sayfadaki, ekim öncesi fotoğraf gibi bir fotoğraf niye paylaşmıyorsun?
Ya da bunun gibi, bu da ekim öncesi.

persi_ali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #243 : 08 Temmuz 2019, 17:25:30 »
Başarısız diyenler onlıne mı acaba çok merak ettim :) Hocam hayırlı olsun daha önce (1 sayfa önce yani 3 aylık yorumum aynen duruyor) ben kendim daha saç ektirmeden sizin başlığınıza yazmıştım başarılı da buldum yani sizin daha bu fotoyu (11. ayınızı görmeden beklemeden başarıyı görebilmişim :) ve sonrasında gidip aynı kliniğe saç ektirdim 26. günümdeyim. Ben beğendim. İyi günlerde tarayın. İyi forumlar...

Tșk ederim üstadım,
Senin adına ayriteden sevindim hlc de saç ektirdigin için.. Hayırlı olsun, inşallah yeni saçlarına bir an kavuşursun..
Eger burada paylaşırsan, seni takip etmek isterim...

Saygılar

Eyvallah hocam. Ben şimdilik çok memnunum. Enteresandır 26. günüm çok çok az bölgesel şok dökülme oldu. Saçlar olduğu gibi duruyor 3 kere makasla kısalttım uzayıp duruyorlar  :D Başlık açmıştım ufak bir forum kuralları ile ilgili sorun olmuştu silmiştik başlığı şimdi tekrar açacacğım. Samimiyetimle söyledim güzel olmuş yoksa iyiye iyi kötüye kötü derim. Beğenmesem ekmeye gitmezdim 2*2=4  :) Bazı arkadaşların saldırgan ve saygısız yorumlarına hiç takılma vardır kendilerince haklı sebepleri (Ben psikolojilerine bağlıyorum) .

Senin orta kısım boştu resmen saçderin bariz kocamam gözüküyordu. Kamuflaj tekniği ile geriden ileriye saç taraman da çok fayda etmemişti tel tel saç sayılıyordu. Şu an öyle mi? Kesinlikle hayır  8)
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2019, 19:30:20 Gönderen: persi_ali »

persi_ali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #244 : 08 Temmuz 2019, 17:26:26 »
Ekiminizi paylaşırmısınız bnde hlc yi düşünüyorumda

Ahmet bey çok yakında başlığı tekrar açacağım. Gün gün fotolar mevcut :)

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #245 : 08 Temmuz 2019, 17:43:37 »

Tșk ederim üstadım,
Senin adına ayriteden sevindim hlc de saç ektirdigin için.. Hayırlı olsun, inşallah yeni saçlarına bir an kavuşursun..

Saygılar

Eyvallah hocam. Ben şimdilik çok memnunum. Enteresandır 26. günüm çok çok az bölgesel şok dökülme oldu. Saçlar olduğu gibi duruyor 3 kere makasla kısalttım uzayıp duruyorlar  :D Başlık açmıştım ufak bir forum kuralları ile ilgili sorun olmuştu silmiştik başlığı şimdi tekrar açacacğım. Samimiyetinle söyledim güzel olmuş yoksa iyiye iyi kötüye kötü derim. Beğenmesem ekmeye gitmezdim 2*2=4  :) Bazı arkadaşların saldırgan ve saygısız yorumlarına hiç takılma vardır kendilerince haklı sebepleri (Ben psikolojilerine bağlıyorum) .

Senin orta kısım boştu resmen saç derin bariz kocamam gözüküyordu. Kamuflaj tekniği ile geriden ileriye saç taraman da çok fayda etmemişti tel tel saç sayılıyordu. Şu an öyle mi? Kesinlikle hayır  8)

Aman fazla şimdilik ekilen saçlarla fazla oynama, yani kısaltma, tam bir otursun yerli yerine, inşallah güzel sonuçla karşılaşırsın... Tekrar tekrar geçmiş olsun..
Bana gelince, benim yaşım 46 ya dayanmış, önceki yorumumda görürsün, hiç bir ekilen saç seni 20 sene geriye götürmez, hele hele tepe üstüne ekilen saçlar hiç bir zaman seni 18 lik halindeki saçlarına kavuşturmaz... Hesap ortada, bana cm alana 35 greft ekildi, bendeki acıklik ortalama 90 cm metre santimdi... Gerisini sen düşün, 3000 greft bu alanı çok sıklıkla kapatırmı, tabiki HAYIR...
Ayriteden 12 ayı doldurmadan tam sonuç elde edilmez, bu çıkan saçlar tam kalınlașmadi, ayriteden yeni filizlenen daha en azında 40 50 greft var, çünkü elimle yavaşca deri üzerinde gezdirdigimde anlıyorum..
En önemlisi doğallığı, sakal 2000 tane ekildigi halde hiç bir zaman belli olmuyor, acıları çok güzel planlamış Dr. Cenk bey...
Sana bir nasihatten bulunuyum, beklentin çok olmasın, yoksa hayal kırıklığına uğrarsın, örneğin, yaşını bilmiyorum ama kendini bir 18 lik gibi göreceksin diye hayal kurma 😁🙂
Tekrar teşekkür ederim ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...
Buraya en azında yaz beni bilgilendirirsen saçlarının hakkında çok memnun olurum... 🤝👌

persi_ali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #246 : 08 Temmuz 2019, 18:16:49 »

Tșk ederim üstadım,

Saygılar

Eyvallah hocam. Ben şimdilik çok memnunum. Enteresandır 26. günüm çok çok az bölgesel şok dökülme oldu. Saçlar olduğu gibi duruyor 3 kere makasla kısalttım uzayıp duruyorlar  :D Başlık açmıştım ufak bir forum kuralları ile ilgili sorun olmuştu silmiştik başlığı şimdi tekrar açacacğım. Samimiyetinle söyledim güzel olmuş yoksa iyiye iyi kötüye kötü derim. Beğenmesem ekmeye gitmezdim 2*2=4  :) Bazı arkadaşların saldırgan ve saygısız yorumlarına hiç takılma vardır kendilerince haklı sebepleri (Ben psikolojilerine bağlıyorum) .

Senin orta kısım boştu resmen saç derin bariz kocamam gözüküyordu. Kamuflaj tekniği ile geriden ileriye saç taraman da çok fayda etmemişti tel tel saç sayılıyordu. Şu an öyle mi? Kesinlikle hayır  8)

Aman fazla şimdilik ekilen saçlarla fazla oynama, yani kısaltma, tam bir otursun yerli yerine, inşallah güzel sonuçla karşılaşırsın... Tekrar tekrar geçmiş olsun..
Bana gelince, benim yaşım 46 ya dayanmış, önceki yorumumda görürsün, hiç bir ekilen saç seni 20 sene geriye götürmez, hele hele tepe üstüne ekilen saçlar hiç bir zaman seni 18 lik halindeki saçlarına kavuşturmaz... Hesap ortada, bana cm alana 35 greft ekildi, bendeki acıklik ortalama 90 cm metre santimdi... Gerisini sen düşün, 3000 greft bu alanı çok sıklıkla kapatırmı, tabiki HAYIR...
Ayriteden 12 ayı doldurmadan tam sonuç elde edilmez, bu çıkan saçlar tam kalınlașmadi, ayriteden yeni filizlenen daha en azında 40 50 greft var, çünkü elimle yavaşca deri üzerinde gezdirdigimde anlıyorum..
En önemlisi doğallığı, sakal 2000 tane ekildigi halde hiç bir zaman belli olmuyor, acıları çok güzel planlamış Dr. Cenk bey...
Sana bir nasihatten bulunuyum, beklentin çok olmasın, yoksa hayal kırıklığına uğrarsın, örneğin, yaşını bilmiyorum ama kendini bir 18 lik gibi göreceksin diye hayal kurma 😁🙂
Tekrar teşekkür ederim ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...
Buraya en azında yaz beni bilgilendirirsen saçlarının hakkında çok memnun olurum... 🤝👌

Yok bana yazılı verilen kurallara harfi harfine uyuyorum. Makine zaten yasak. 3 ay berber yasak. Bıyık makası aldım eczanede dikkatlice kısalttım makasa izin var.

Üstadım dünyanın hiçbir ekimi gençlikteki hale götüremez. Burada önemli olan sizin ekilenlerin başarısı. Sakal başarı oranı %80 diye duydum. Kalın olması avantaj gibi ama bir yandan tekli olması artı eksi birbirini götürüyor durumu oluyor. Önemli olan siz memnun musunuz? Bitti gitti :)

Valla nazar değmesin cümlemize ama ben baya memnunum şu an. Yaş 37
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2019, 18:25:09 Gönderen: persi_ali »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #247 : 08 Temmuz 2019, 18:19:56 »
Ekim sonu yeterli değil ama başarısız bir ekimde değil bir sıklaştırma daha gerekicek hayırlısı olsun.
Global Moderator

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #248 : 08 Temmuz 2019, 18:25:29 »
Ekim sonu yeterli değil ama başarısız bir ekimde değil bir sıklaştırma daha gerekicek hayırlısı olsun.

Tșk ederim Hocam, haklısın sıklaştirma olabilir ilerleyen zamanlarda, bakalım, hayırlı diyelim..
🤝

lkmn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #249 : 29 Ekim 2019, 12:12:58 »
son durum reis?

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #250 : 29 Ekim 2019, 14:04:09 »
Durum gördüğün gibi, ne saçlı oldum nede kel... Ama halen bir kaç yerde yeni saçlar çıkmaya devam ediyor.. Tabi bu şimdiki farklılığı çok değiştirmez...
Ama yinede mutluyum, yani yaşım 46, 18 lik görünecek şekilde hiç kimse eski haline dönemez.

Ayrietden şu an saçlar kısa, biraz uzatdımi daha farklı görünüyor

Neyse sağlık olsun 👍🤗😊🤝

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #251 : 29 Ekim 2019, 14:53:41 »
gayet güzel sonuçlanmış orta bölgeye saçları tarıyordunuz ekimden öncec şimdi ortadan ayırmışsınız buna rağmen kötü gözükmüyor ortası. Diğer arkadaşlara aldırmayın bence yüksek bir çıkış yüzdesine sahipsiniz.

Sakallar genelde tekli greft oluyor yukarda kapatıcılığı iyi denmiş falan ama değişik.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #252 : 29 Ekim 2019, 16:27:49 »
gayet başarılı bir sonuç bencede hayırlı olsun:)

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #253 : 29 Ekim 2019, 17:23:12 »
gayet başarılı bir sonuç bencede hayırlı olsun:)

Tșk ederim, dediğim gibi kimse 18 lik haline dönemez, Ayrietden 45 yaşındaki kişileride 30 luk haline sokamaz.. Ben toplamda iki kere saç ektirmișim, tecrübeme dayanarak söylüyorum...

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #254 : 29 Ekim 2019, 17:24:33 »
gayet güzel sonuçlanmış orta bölgeye saçları tarıyordunuz ekimden öncec şimdi ortadan ayırmışsınız buna rağmen kötü gözükmüyor ortası. Diğer arkadaşlara aldırmayın bence yüksek bir çıkış yüzdesine sahipsiniz.

Sakallar genelde tekli greft oluyor yukarda kapatıcılığı iyi denmiş falan ama değişik.

Tșk ederim

Facebook Twitter Instagram