Başarısız diyenler onlıne mı acaba çok merak ettim
Hocam hayırlı olsun daha önce (1 sayfa önce yani 3 aylık yorumum aynen duruyor) ben kendim daha saç ektirmeden sizin başlığınıza yazmıştım başarılı da buldum yani sizin daha bu fotoyu (11. ayınızı görmeden beklemeden başarıyı görebilmişim
ve sonrasında gidip aynı kliniğe saç ektirdim 26. günümdeyim. Ben beğendim. İyi günlerde tarayın. İyi forumlar...
Tșk ederim üstadım,
Senin adına ayriteden sevindim hlc de saç ektirdigin için.. Hayırlı olsun, inşallah yeni saçlarına bir an kavuşursun..
Eger burada paylaşırsan, seni takip etmek isterim...
Saygılar
Eyvallah hocam. Ben şimdilik çok memnunum. Enteresandır 26. günüm çok çok az bölgesel şok dökülme oldu. Saçlar olduğu gibi duruyor 3 kere makasla kısalttım uzayıp duruyorlar
Başlık açmıştım ufak bir forum kuralları ile ilgili sorun olmuştu silmiştik başlığı şimdi tekrar açacacğım. Samimiyetinle söyledim güzel olmuş yoksa iyiye iyi kötüye kötü derim. Beğenmesem ekmeye gitmezdim 2*2=4
Bazı arkadaşların saldırgan ve saygısız yorumlarına hiç takılma vardır kendilerince haklı sebepleri (Ben psikolojilerine bağlıyorum) .
Senin orta kısım boştu resmen saç derin bariz kocamam gözüküyordu. Kamuflaj tekniği ile geriden ileriye saç taraman da çok fayda etmemişti tel tel saç sayılıyordu. Şu an öyle mi? Kesinlikle hayır 
Aman fazla şimdilik ekilen saçlarla fazla oynama, yani kısaltma, tam bir otursun yerli yerine, inşallah güzel sonuçla karşılaşırsın... Tekrar tekrar geçmiş olsun..
Bana gelince, benim yaşım 46 ya dayanmış, önceki yorumumda görürsün, hiç bir ekilen saç seni 20 sene geriye götürmez, hele hele tepe üstüne ekilen saçlar hiç bir zaman seni 18 lik halindeki saçlarına kavuşturmaz... Hesap ortada, bana cm alana 35 greft ekildi, bendeki acıklik ortalama 90 cm metre santimdi... Gerisini sen düşün, 3000 greft bu alanı çok sıklıkla kapatırmı, tabiki HAYIR...
Ayriteden 12 ayı doldurmadan tam sonuç elde edilmez, bu çıkan saçlar tam kalınlașmadi, ayriteden yeni filizlenen daha en azında 40 50 greft var, çünkü elimle yavaşca deri üzerinde gezdirdigimde anlıyorum..
En önemlisi doğallığı, sakal 2000 tane ekildigi halde hiç bir zaman belli olmuyor, acıları çok güzel planlamış Dr. Cenk bey...
Sana bir nasihatten bulunuyum, beklentin çok olmasın, yoksa hayal kırıklığına uğrarsın, örneğin, yaşını bilmiyorum ama kendini bir 18 lik gibi göreceksin diye hayal kurma 😁🙂
Tekrar teşekkür ederim ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...
Buraya en azında yaz beni bilgilendirirsen saçlarının hakkında çok memnun olurum... 🤝👌