Gönderen Konu: Hlc Ankara saç sakal ekim 3167 kök çalışması, 2 seans  (Okunma sayısı 39648 defa)

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hlc Ankara saç sakal ekim 3167 kök çalışması, 2 seans
« Yanıtla #226 : 03 Temmuz 2019, 11:16:06 »
Son durumu bende merak ediyorum?

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #227 : 03 Temmuz 2019, 18:00:01 »
Son durumm ??

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #228 : 07 Temmuz 2019, 20:31:31 »
Merhaba arkadaşlar,
Bugün itibaren 11 ayı doldurdum, 12. aya girdim..
Ve elimle kafamı gezdimi tam kafa üstünde daha yeni köklerin filizlendigini his ediyorum...

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #229 : 07 Temmuz 2019, 22:14:20 »
Ters ışık olmuş.önceki fotoğrafların gibi daha net çekme imkanın var mı?

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #230 : 07 Temmuz 2019, 22:32:41 »
Beyaz çizgi içinde itibaren ekikdigi bölge Ekim bölgesi, hatırlatmak istedim...

persi_ali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #231 : 08 Temmuz 2019, 00:15:59 »
Başarısız diyenler onlıne mı acaba çok merak ettim :) Hocam hayırlı olsun daha önce (1 sayfa önce yani 3 aylık yorumum aynen duruyor) ben kendim daha saç ektirmeden sizin başlığınıza yazmıştım başarılı da buldum yani sizin daha bu fotoyu (11. ayınızı görmeden beklemeden başarıyı görebilmişim :) ve sonrasında gidip aynı kliniğe saç ektirdim 26. günümdeyim. Ben beğendim. İyi günlerde tarayın. İyi forumlar...
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2019, 00:46:49 Gönderen: persi_ali »

byflamingo

• Sr. Member
« Yanıtla #232 : 08 Temmuz 2019, 00:50:52 »

dostum kızmada şimdi ekim merkezi fanatikliği yapmaya gerek yok,baştan itibaren konunu inceledim ekim yaptırdığın yere saygın var ve en iyi yere ektirdiğini düşünüyorsun ama şahsen ben senin düşündüğün başarının bu ekime yansıdığı konusunda seninle aynı düşünmüyorum.
özellikle çizdiğin çizgi yanıltıcı ve bu şekilde bir mesaj atmanada gerek yok,konunun ilk sayfasına bakanlar zaten görecek sınırların senin çizdiğin gibi olmadığını.
ve ayrıca attığın son fotolarda saçların dibi karanlık görünüyor ve o alanlarda kızıla çalmış buda demek oluyorki o alanlara ışık vursa seyrek duracak.bana bu açıdan bakınca resimler aldatıcı gibi  geldi sanki, farklı resimler atılırsa daha sağlıklı yorum yapılabilir .
benim şu ana kadar attığın fotolardan çıkardığım sonuç ekim başarısı yüzde 50.

lkmn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #233 : 08 Temmuz 2019, 02:12:45 »
evet bende baştan beri başarılı buldum. spider reisin hep full ışık altında resim atması yanıltıyodu. bi kısım ark beğenmedi çünkü ters ışık ve araç içi resme girmedi reis. peki spider reis etrafında yorum nasıl, fark ediyorlar mı değişimi?

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #234 : 08 Temmuz 2019, 05:53:31 »
Başarısız diyenler onlıne mı acaba çok merak ettim :) Hocam hayırlı olsun daha önce (1 sayfa önce yani 3 aylık yorumum aynen duruyor) ben kendim daha saç ektirmeden sizin başlığınıza yazmıştım başarılı da buldum yani sizin daha bu fotoyu (11. ayınızı görmeden beklemeden başarıyı görebilmişim :) ve sonrasında gidip aynı kliniğe saç ektirdim 26. günümdeyim. Ben beğendim. İyi günlerde tarayın. İyi forumlar...

Tșk ederim üstadım,
Senin adına ayriteden sevindim hlc de saç ektirdigin için.. Hayırlı olsun, inşallah yeni saçlarına bir an kavuşursun..
Eger burada paylaşırsan, seni takip etmek isterim...

Saygılar

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #235 : 08 Temmuz 2019, 06:11:20 »

dostum kızmada şimdi ekim merkezi fanatikliği yapmaya gerek yok,baştan itibaren konunu inceledim ekim yaptırdığın yere saygın var ve en iyi yere ektirdiğini düşünüyorsun ama şahsen ben senin düşündüğün başarının bu ekime yansıdığı konusunda seninle aynı düşünmüyorum.
özellikle çizdiğin çizgi yanıltıcı ve bu şekilde bir mesaj atmanada gerek yok,konunun ilk sayfasına bakanlar zaten görecek sınırların senin çizdiğin gibi olmadığını.
ve ayrıca attığın son fotolarda saçların dibi karanlık görünüyor ve o alanlarda kızıla çalmış buda demek oluyorki o alanlara ışık vursa seyrek duracak.bana bu açıdan bakınca resimler aldatıcı gibi  geldi sanki, farklı resimler atılırsa daha sağlıklı yorum yapılabilir .
benim şu ana kadar attığın fotolardan çıkardığım sonuç ekim başarısı yüzde 50.

Merhaba arkadaşım,
Estağfurullah, ne haddim sana kızmak, yorumuna saygı duyuyorum..
Ama ben sana bi açıklama gereği gördüm..
Her kimse saç ektiriyorsa heleki ön çizgiye değillde tepe üstüne yani sıklaştırma yapıyorsa, hiç birisi bana söyleyemez 18 lik haline dönecek diye, istersen 4 bin değil 6 bin Ekim yaptır, yinede hiç bir Ekim seni 18 lik haline götüremez.. Kimse kimseyi kandırmasın, bende ilk önce sanıyordumki, Ekim yaptırdımi bizi alıp 20 sene öncesine götürecek, ama öyle değilmiş...
Saçlara ışıklar altında baktimi tabi açıklık oluyor, ama bir önceki resmim daha farklı çünkü ışık kafa üstüne değilde, genel olarak ışık oldumu ozaman saçlar yine bir farklı görünüyor.. Ekim sonrası en önemlisi sıklık değil, doğal duruşu diye düşünüyorum, bana hiç kimse ama hiç kimse demediki sen sacmi ektirdin diye, ama bide şöyle düşün, saçlar sık ekilmemiș ayriteden her önüne gelen bide, sen saç ektirmișsin diye sorsalar daha vahim olur diye düşünüyorum.. Benim ekimin amacı biraz açıklıklari kapatmak idi, yaşım 45,zaten sık saçlarım olsaydıda 45 den sonra seyrelmeye bașlayacak ve bu halime gelecektim..
Neyse biraz uzun oldu, azda olsa inşallah bireyler anlatmaya çalıştim, Tșk ederim yine yorumun için, saygılar

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #236 : 08 Temmuz 2019, 11:00:45 »
Onlineım evet. Başarısız bir ekim bu. Bu ekim öncesi, kendi mevcut saçı son derece yoğun, açıklığı az. 2500 greftle bile kapatılabilecek bir açıklığa sahipken fazla fazla ekilmiş, yine de seyrek kalmış. Kaldı ki 2000 grefti sakal, sakalın saça göre en az x2 kapatıcılık sağladığını herkes biliyor. Sırf orada saç görüyorsunuz diye ekimi başarılı diye yutturmaya çalışıyorsunuz. Bu arkadaş komple kel olmadığı için aradaki farkı tam teraziye koyamıyorsunuz sanırım. Forumu gezerseniz 3 bin greftle ne başarılı ekimler var görürsünüz.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #237 : 08 Temmuz 2019, 11:34:53 »
Ben ekimin basarisiz olmadigini dusunuyorum, Ilgili alan gercekten zor bir alan , kaldi ki mevcut saclardan da kayiplariniz olmustur mutlaka.
sakal killari her nekadar daha kalin ve kapaticilik olarak saca nazaran avantaj sagliyor olsada maalesef tekli greftlerden olusan bir yapiya sahip.
Sonuc efsane degil ama oyle aman aman fireli bir sonuc degil.

Spider a katildigim diger konu ise ekim sacinin her nekadar basari saglamis olsa da yuksek isikta maalesef kapaticilik saglayamamasi. birde ilgili bolge on cizgi degil geriye dogru olan bolge ise maalesef bu durumun ciddiyetini artirmakta.

Daha iyi olabilirmi? tabiki her zaman daha iyisi mumkun.. ama  bence site genelinde degerlendirmek gerekirse mevcut ekimlerin %65inden iyi.. buda ekime basarisiz dememek icin yeterli bir basariya sahip  anlami tasir.

Spider sonucun kotu degil, ilgili bolgede ki kellik sorurununu sonsuza kadar rafa kaldirmayacaktir bu sonuc ama maalesef zor bir bolgede az gozuken fakat kapatmak icin cok grefte ihhtiyac olunan bir bolge.

gule gule kullan. ben bu arada durumunun 7-8. aylardakinden daha iyi oldugunu dusunmuyorum. Bana kalirsa tek fark isik ve  fotograf cekim yonu.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #238 : 08 Temmuz 2019, 11:39:42 »
Ben ekimin basarisiz olmadigini dusunuyorum, Ilgili alan gercekten zor bir alan , kaldi ki mevcut saclardan da kayiplariniz olmustur mutlaka.
sakal killari her nekadar daha kalin ve kapaticilik olarak saca nazaran avantaj sagliyor olsada maalesef tekli greftlerden olusan bir yapiya sahip.
Sonuc efsane degil ama oyle aman aman fireli bir sonuc degil.

Spider a katildigim diger konu ise ekim sacinin her nekadar basari saglamis olsa da yuksek isikta maalesef kapaticilik saglayamamasi. birde ilgili bolge on cizgi degil geriye dogru olan bolge ise maalesef bu durumun ciddiyetini artirmakta.

Daha iyi olabilirmi? tabiki her zaman daha iyisi mumkun.. ama  bence site genelinde degerlendirmek gerekirse mevcut ekimlerin %65inden iyi.. buda ekime basarisiz dememek icin yeterli bir basariya sahip  anlami tasir.

Spider sonucun kotu degil, ilgili bolgede ki kellik sorurununu sonsuza kadar rafa kaldirmayacaktir bu sonuc ama maalesef zor bir bolgede az gozuken fakat kapatmak icin cok grefte ihhtiyac olunan bir bolge.

ilk elimine 10 uzerinden 8 dersek, bu ekimin icin benim verecegim puan 6 olur.Alpaslan iyi is cikartmis gercekten:)

gule gule kullan. ben bu arada durumunun 7-8. aylardakinden daha iyi oldugunu dusunmuyorum. Bana kalirsa tek fark isik ve  fotograf cekim yonu.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #239 : 08 Temmuz 2019, 12:03:35 »
Bnce sonuç başarılı gbi duruyor daha farklı açılardan fotoğraf atarsan daha sağlıklı yorum yapılır.

Facebook Twitter Instagram