Ters ışık olmuş.önceki fotoğrafların gibi daha net çekme imkanın var mı?
Beyaz çizgi içinde itibaren ekikdigi bölge Ekim bölgesi, hatırlatmak istedim...
dostum kızmada şimdi ekim merkezi fanatikliği yapmaya gerek yok,baştan itibaren konunu inceledim ekim yaptırdığın yere saygın var ve en iyi yere ektirdiğini düşünüyorsun ama şahsen ben senin düşündüğün başarının bu ekime yansıdığı konusunda seninle aynı düşünmüyorum.
özellikle çizdiğin çizgi yanıltıcı ve bu şekilde bir mesaj atmanada gerek yok,konunun ilk sayfasına bakanlar zaten görecek sınırların senin çizdiğin gibi olmadığını.
ve ayrıca attığın son fotolarda saçların dibi karanlık görünüyor ve o alanlarda kızıla çalmış buda demek oluyorki o alanlara ışık vursa seyrek duracak.bana bu açıdan bakınca resimler aldatıcı gibi geldi sanki, farklı resimler atılırsa daha sağlıklı yorum yapılabilir .
benim şu ana kadar attığın fotolardan çıkardığım sonuç ekim başarısı yüzde 50.
Merhaba arkadaşım,
Estağfurullah, ne haddim sana kızmak, yorumuna saygı duyuyorum..
Ama ben sana bi açıklama gereği gördüm..
Her kimse saç ektiriyorsa heleki ön çizgiye değillde tepe üstüne yani sıklaştırma yapıyorsa, hiç birisi bana söyleyemez 18 lik haline dönecek diye, istersen 4 bin değil 6 bin Ekim yaptır, yinede hiç bir Ekim seni 18 lik haline götüremez.. Kimse kimseyi kandırmasın, bende ilk önce sanıyordumki, Ekim yaptırdımi bizi alıp 20 sene öncesine götürecek, ama öyle değilmiş...
Saçlara ışıklar altında baktimi tabi açıklık oluyor, ama bir önceki resmim daha farklı çünkü ışık kafa üstüne değilde, genel olarak ışık oldumu ozaman saçlar yine bir farklı görünüyor.. Ekim sonrası en önemlisi sıklık değil, doğal duruşu diye düşünüyorum, bana hiç kimse ama hiç kimse demediki sen sacmi ektirdin diye, ama bide şöyle düşün, saçlar sık ekilmemiș ayriteden her önüne gelen bide, sen saç ektirmișsin diye sorsalar daha vahim olur diye düşünüyorum.. Benim ekimin amacı biraz açıklıklari kapatmak idi, yaşım 45,zaten sık saçlarım olsaydıda 45 den sonra seyrelmeye bașlayacak ve bu halime gelecektim..
Neyse biraz uzun oldu, azda olsa inşallah bireyler anlatmaya çalıştim, Tșk ederim yine yorumun için, saygılar