Gönderen Konu: Hlc Ankara saç sakal ekim 3167 kök çalışması, 2 seans  (Okunma sayısı 40593 defa)

makusla06

• Jr. Member
  • **
Ynt: Hlc Ankara saç sakal ekim 3167 kök çalışması, 2 seans
« Yanıtla #211 : 16 Mayıs 2019, 23:49:55 »
Senle aynı durumdayım başkan. Benden de 1250 sakal 1700 saç çıktı bakalım benim nasıl olcak? Umut ışığımsın

Merhaba başkan,

İlk önce hayırlı olsun,
Hangi bölgeye Ekim yapıldı, ve önceki durum ne vaziyetdeydi?
Ayriyeten kime yaptırdın?

Komumdan bakabilirsin abi. Norwood 7 idim tepe yok komple. Ankara Mehmet Polat a yaptırdım

lkmn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #212 : 17 Mayıs 2019, 00:00:25 »
Bu ekime baştan beri olumsuz yorum yapan arkadaşlar vardı,
sürekli kısa ve tam tepeden attığın fotolara rağmen gidişatını gayet olumlu buldum.
son attığın fotolardan net olarak belli ki ekim başarılı. daha önemlisi beklentini karşılıyor spider reis.
senin adına sevindim.
sakal bölgesinde olan minik beyaz noktalar iyi bi güneşlenme ile gider gibi.
dikkatli incelenmeden farkedilmiyo.

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #213 : 17 Mayıs 2019, 00:29:24 »
Bu ekime baştan beri olumsuz yorum yapan arkadaşlar vardı,
sürekli kısa ve tam tepeden attığın fotolara rağmen gidişatını gayet olumlu buldum.
son attığın fotolardan net olarak belli ki ekim başarılı. daha önemlisi beklentini karşılıyor spider reis.
senin adına sevindim.
sakal bölgesinde olan minik beyaz noktalar iyi bi güneşlenme ile gider gibi.
dikkatli incelenmeden farkedilmiyo.

Aynen dediğin gibi, hiç ama hiç kimse ne burda olsun ne de YouTubede olsun, hiç birisi tepe üstünde bol flaşlı resim atmıyor, ben  Youtubede bir çok yabancı uyruklu saç ektirenler videosu izledim, onlar bile kamerayla sadece önde çekim yapıyorlar...
Ben tekmiyim diye düşünüyorum tepede resim çekip atan 🙂

İnsanlar kötü yorum almalarında korkuyorlar, zaten başarısız bir Ekim olmușsa, insanların iyi yorumuna gerek yok, o zaman insan kendi kendisini kandırmış olur...

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #214 : 17 Mayıs 2019, 00:41:06 »
Senle aynı durumdayım başkan. Benden de 1250 sakal 1700 saç çıktı bakalım benim nasıl olcak? Umut ışığımsın

Merhaba başkan,

İlk önce hayırlı olsun,

Komumdan bakabilirsin abi. Norwood 7 idim tepe yok komple. Ankara Mehmet Polat a yaptırdım

Resimlerini inceledim, 2950 greft senin o alana bence az gelir, ayriyeten bana göre zaten çok seyrek Ekim olmuş gibi geldi, inşallah yanılırım...
Tekrar geçmiş olsun, inşallah seni mutlu edecek kadar saçların çıkar 🙂

Oreon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #215 : 17 Mayıs 2019, 02:23:54 »
saç sakal karışık yapıldığında sakalın saç formuna kavuşması gibi bir durum söz konusu olur mu? bana olası gelmiyor genetiği değişmediği için ama acaba bulunduğu ortama uyum sağlar mı diye de düşünmüyor değilim:)

makusla06

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #216 : 17 Mayıs 2019, 07:09:49 »

Merhaba başkan,

İlk önce hayırlı olsun,

Resimlerini inceledim, 2950 greft senin o alana bence az gelir, ayriyeten bana göre zaten çok seyrek Ekim olmuş gibi geldi, inşallah yanılırım...
Tekrar geçmiş olsun, inşallah seni mutlu edecek kadar saçların çıkar 🙂

İnşallah abi :) olmadı göğüsten takviye yapacaz artık :)

persi_ali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #217 : 22 Mayıs 2019, 20:04:22 »
Detaylı şekilde başlığı baştan sona 3 kere okudum. Fotoğlaflarınızı inceledim. Ekilenler çıkmış hatta ilk ekilen saçınız ile kıyasla yoğunluk farkı homojen hale gelmiş yani saçlar eşitlenmiş. 3 ay da yine gelişecek. Göğüsten desteğe şimdilik gerek yok.Güle güle tarayınız :)

persi_ali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #218 : 07 Haziran 2019, 19:41:50 »
Hocam nedir son durumunuz?
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2019, 09:41:02 Gönderen: persi_ali »

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #219 : 11 Haziran 2019, 09:54:20 »
son durum..

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #220 : 11 Haziran 2019, 12:22:43 »
son durum nedir??

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #221 : 12 Haziran 2019, 17:41:18 »
başarısız bir ekim olmuş yeni resim atsa ne olacak,öncesi sonrası aynı bir fark yok ben olsam ücret iadesi isterdim çıkan 3 saç teline amenna demenin bir alemi yok.
arkadaşın tavrına baktım kötü olsa bile memnun olacak birisi gibi geldi .biraz gaddarca gelsede bu yorumum  :) malesef gerçek bu tip insanlarda çoğunlukta o yüzden türkiyede saç ekim sektörü ayakta durabiliyor.
Birde bu hlc klinik nasıl bir yer bir türlü çözemedim ektirenlerin yarısının saçı çok güzel olurken yarısınında saçı çıkmıyor sanırım sıklaştırma ekimi yapamıyorlar ama saçsız alana ektikleri genelde çıkıyor .

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #222 : 12 Haziran 2019, 18:53:51 »
başarısız bir ekim olmuş yeni resim atsa ne olacak,öncesi sonrası aynı bir fark yok ben olsam ücret iadesi isterdim çıkan 3 saç teline amenna demenin bir alemi yok.
arkadaşın tavrına baktım kötü olsa bile memnun olacak birisi gibi geldi .biraz gaddarca gelsede bu yorumum  :) malesef gerçek bu tip insanlarda çoğunlukta o yüzden türkiyede saç ekim sektörü ayakta durabiliyor.
Birde bu hlc klinik nasıl bir yer bir türlü çözemedim ektirenlerin yarısının saçı çok güzel olurken yarısınında saçı çıkmıyor sanırım sıklaştırma ekimi yapamıyorlar ama saçsız alana ektikleri genelde çıkıyor .
Bnde hlc düşünüyordum ama başka altarnatif bulamadım.ön çizgiyi düzelttirip tepeye sıklaştırma yptracğm koray kbl etmesse mecbur hlc olacak gbi.senin önerebileceğn bildiğin başka yer var mı ?

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #223 : 12 Haziran 2019, 22:47:49 »
Ben de sizin görüşlerinize katılıyorum. Önceden de yazmıştım sanırım, bu ekim olmadı. Çok büyük açıklık yok, bu ekimle saç sorunu ortadan kalkmalıydı. Nerdeyse ekim öncesine yakın bir seyreklik mevcut. Kaldı ki, sakaldan da baya alım yapılmış. Sakal kapatıcılık bakımından saça oranla en az x2

lkmn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #224 : 13 Haziran 2019, 08:44:05 »
spider reis sunumu arkadaşların seveceği şekilde yapar mısın. ayna karşıdan veya araç içinde. olmadı diyorlar da. tepeden flaşlı foto pek buraların tarzı değil de😂

Facebook Twitter Instagram