Ben bunu çok önceden söyledim ve bana laf soktular burada, hatta 2 sayfa öncesinde bile var. Bu ekimin başarısı en fazla % 30-40 o da en fazla. İlk sayfaya koyduğu açı ve netlikte foto koysun, gayet güzel belli olur ekimin başarısının ne olduğu. 
İlk önce iyi akşamlar dilerim,
Burada ben sadece sanırım değilim tepe veya kafa üstüne saç ektiren..ama çok iddialı konuşuyorum bir konuda, kimse ama hiç kimse benim gibi ayrıntılı yani sadece ekilen bölgenin resimlerini bol flaşli olarak yayınlamadı, ben Ekim sürecinin başında bugünkü resimde dahil hep flaş ışığı ile çekilmiş olarak paylaştım.
Yani kamuflaj yapmadan, veya sağa sola şekil etmeden,önden, yandan değil hep tepe üstüne bol flaş ışığı vererek resimlerimi paylaştım.
Bak ne güzel yazmışsin, ilk sayfaya koyduğu açı ve netlikte foto koysun diye.
Belki ilk resimde senin dediğin resimlerimi paylaşmasaydim ve direk önde çekilerek resimlerimi paylaşsaydim, belki senin aklına gelmezdi bile ilk sayfaya koyduğu açı ve netlikten Foto koysun diye yazdığın yazı.
Yine diyorum bugünkü resim yine bol flaş ışığı altında çekilmiş ve tepe üstü...
Hani demek istedigim, ben burada kimsenin reklamını yapmıyorum, sonuçta bedavaya ektirmedim, ama bu ekimi HLC de başkası da yapamazdı diyorum Türkiyede.. Eğer size göre bu Ekim başarısızsa, bir başka doktor Türkiyede ekseydi kim bilir nasıl olurdu diye düşünmek bile istemyorum..Ekilen greftlerin % 75 sakalda alınmış bunuda size hatırlatmak isterim, ayrietden her zaman günde 8 saat gördüğüm iş arkadaşlarımda hiç birtanesi şimdiye kadar sormadı sen sacmi ektirdin diye, ama ekimde önce senin tepe yakında kel kalacak diye bana takılıyorlardi, demek istediğim gür olmuş veya olmamış en önemlisi doğallık, eğer doğal durmadıktan sonra gür olsa yine ekilen saç işine yaramaz diye düşünüyorum.
Ben eskisine göre çok mutluyum, sonuçta yaş 46 olmuş, saç ekiminde sonra insan 20 yaş gençlecek diyorsa yalan diyor.
Bu yüzden burada saç ekimi yaptırmak isteyen gençlere şunu söylemek istiyorum, erken yaşta saç ekimi yaptırmayın, en azında 36 yaşını bekleyin, ve ondan sonra Ekim yaptirin... Ne kadar erken yaparsanız okadar ilerisi için problem olur, belki sizde benim gibi 2. Kez saç ekimi yaptırmak zorunda kalırsınız.
Saygılarımı sunuyorum efendim