Estemylife'da ekim yaptıran biri olarak benden 13 gün öndesiniz. Sizin süreçte yavaş ilerliyor benim ki de.
Saçı çok sık yıkamak saçın kalınlaşmasına engel mi ? Avesin serum sanırım bunun için önerildi. Onu da hergün kullandığımızdan ötürü hergün yıkamalıyız. Spor yaptığımdan ötürü saçları günde 2 kez yıkadığımda oluyor. Birlikte nice gür saçlara 
Dostum senin konunu da takipteyim.İnşallah istediğimiz sonuçlara ulaşırız.Saçı şampuanla yıkadıkça içeriğindeki kimyasallardan saç yumuşuyor ve zamanla inceliyor.Aynen ben de spor yapıyorum şampuansız yıkıyorum yağ dengesini sağlamak için.Omega 3 (balık yağı) ile de saç köklerinin sağlıklı yağ ile beslenmesi için kullanmaya başladım.
2.) Saç bakımı
Amaçımız, ince telli ve yumuşak saçlarınızı kalınlaştırmak. Bunun için yeni çıkacak saçlarınızı sağlıklı bir şekilde uzatmak olacaktır. İlk yapmanız gereken, saç yıkamanıza dikkat etmeniz gerekir. Saçınızı çok fazla yıkamayın. Hergün yıkasanız bile hafta da en çok 3 kez şampuan kullanın. Yıkamalar arasında bazen kuru şampuan da yapabilirsiniz. Çünkü saç derisinde oluşan yağlar, saçı besler ve sağlıklı olmasını sağlar. Bu yağları hergün yıkayarak yok edersiniz.