Gönderen Konu: Life hair sahin çelik 3800 yorumlarınız lütfen  (Okunma sayısı 31042 defa)

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Life hair sahin çelik 3800 yorumlarınız lütfen
« Yanıtla #105 : 09 Şubat 2019, 01:36:00 »
Kardeşim yanlış anlama mesajını okuyunca beni bir gülmek tuttu  :) senin gibi saçı olupta bu kadar saç çıkışı olan nadir adamlardan biri olmuşsun.kolay değil sıklaştırma ekimi yapılmış sana ve gerçekten çok iyi çıkmış şu ana kadar saçlar yani halen saç çıkmasını istemeni anlıyorum ama şu gelinen duruma yatıp kalkıp dua etmelisin gerçekten saçların harika bir duruma gelmiş.
Allah'a şükür kardeşim insan oğlu hiç bi zaman elindekiyle mutlu olmaz hep daha fazlasını ister fazla saç göz çıkarmaz :)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #106 : 09 Şubat 2019, 01:55:58 »
Off, çok iyi be. Güle güle tara.

Gençadam

• Full Member
« Yanıtla #107 : 09 Şubat 2019, 02:36:59 »
Sağol kardeşim saçlar kuru olunca kapaticilik daha fazla oluyor yağlı saçta daha seyrek duruyor buda senin için önden daha seyreklikler var

Abi bende güldüm 5 ay için felâket sonuç 8 . Ayı düşünemiyorum bile

Bu arada ben seyreklik göremedim  ;D

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 09 Şubat 2019, 03:20:59 »
expan güzel kardeşim. bir boşluk yok kafanda.ha ama varmış yalnız ilginç bir şekilde şimşek gibi ekilenler çıkmış.hayrını gör :)

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 09 Şubat 2019, 03:22:59 »
expan güzel kardeşim. bir boşluk yok kafanda.ha ama varmış yalnız ilginç bir şekilde şimşek gibi ekilenler çıkmış.hayrını gör :)
Sağolun dostlar zamanla daha iyi olacaktır insh beklemedeyiz

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 09 Şubat 2019, 03:55:07 »
Maşallah çok güzel gidiyor.Benim sonuçtan iyi olcak ben de şahin beye ektirmiş biri olarak :) beğendim valla

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 10 Şubat 2019, 17:26:12 »
Massallah hayirli olsun çok iyi olmuş dahada cikiş olacak geliscek şimdiden güle güle tara

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 12 Şubat 2019, 03:03:56 »
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dostlar umarım herkesin sonucu güzel sonuçların fotolarda pek belli olmuyor ama daha seyrek alanlar baya var bilhassa vertexte baya seyrek bi görüntü var tam yorum yapmak için en az ekimden bence bi 7 yada 8 ay geçmesi lazım 6aya doğru gidiyoruz umarım daha çıkışlar olur ve 1 senenin sonunda mutlu oluruz.

Ilerde muhahhak bi sıklaştırma ekimi olacak bu son mermim olabilir düşündüğüm 3 yer var biri Koray hoca ötekisi muttalip hoca bilmiyorum randevu verirlermi nasıl bi isleyisleri var ötekide doktor Dr Juan couto.

Daha ekimin süreci devam ediyor ama olsun burdan sahin hocayada çok teşekkür etmek istiyorum başarılarınin devamini diliyorum umuyorum ilerde gerçekten Türkiye in en iyileri arasında yer alabilir potansiyel var cünkü yeni Ekim yapacak arkadaşlara yegane tavsiyem fabrikasyon yerlerinden kaçın işinizi tam olarak şansa bırakmayın aman ne olursa olsun demeyin benim amcam beyin cerrahiydi özel hastsnelerde çalıştı çoğu zaman para için hiç yatmadan ameliyattan ameliyata girdi çıktı insanız sonuçta yoruluyoruz ve yaptığımız işi temiz yapamıyoruz.

drejan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 12 Şubat 2019, 03:27:33 »
30 40 bin tl versen bu sonuctan pek farkli bir sey ollmazdi sanki

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 12 Şubat 2019, 10:01:53 »
Sen 5.ayda defteri kapattın mi  ??? Yanlış anlama ama Allah akıl fikir versin kardeşim.millet 6.aydan önce şunun hayalini kuramıyor umutla 12 yi bekleyenler bile oluyor sen daha erkenden umutsuzlasmissin.Sadece şükret ve sabret bence sonra 12.ayda buraya tekrar yazarsın.Hayirli olsun.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 12 Şubat 2019, 11:48:52 »
saçlarında dökülme olmassa bidaha ekime ihtiyacın olmaz 5. ayda şu hali aldıysa 10. ayda tamamen istediğin gibi olur

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 26 Şubat 2019, 18:18:51 »
Bugün tam 168 gün oldu 6 ay olmasina çok kısa bi zaman kaldi bu süreden sonra daha cikis lar olurmu çoklu greftlerin geç çıktığını duymuştum varmi öyle birsey?
Resimleri pencere önü çektim kimsenin aklında soru işareti kalmasın diye  karşıdan çeksem daha bomba durur ama ters ışık olur buda aldatıcı olur malasef resimlerde olduğundan daha iyi çıkıyor daima

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 26 Şubat 2019, 18:21:58 »
Bu aralar Bide kafayı saç smilasyonuna taktım normal şartlarda yaptırabilirim ama saçı tekrardan kazımak istemiyorum şu duruma bile 6ay da geldi çok yavaş uzuyor zaten yanlar 1 ay da ortalar 3 ayda kendine gelemiyor

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 26 Şubat 2019, 18:31:48 »
similasyon için kazımaya gerek yokki hocam çok güzel olmus nu arada darısı basimiza

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 26 Şubat 2019, 18:37:03 »
similasyon için kazımaya gerek yokki hocam çok güzel olmus nu arada darısı basimiza
Zarar vermesin hocam

Facebook Twitter Instagram