Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dostlar umarım herkesin sonucu güzel sonuçların fotolarda pek belli olmuyor ama daha seyrek alanlar baya var bilhassa vertexte baya seyrek bi görüntü var tam yorum yapmak için en az ekimden bence bi 7 yada 8 ay geçmesi lazım 6aya doğru gidiyoruz umarım daha çıkışlar olur ve 1 senenin sonunda mutlu oluruz.
Ilerde muhahhak bi sıklaştırma ekimi olacak bu son mermim olabilir düşündüğüm 3 yer var biri Koray hoca ötekisi muttalip hoca bilmiyorum randevu verirlermi nasıl bi isleyisleri var ötekide doktor Dr Juan couto.
Daha ekimin süreci devam ediyor ama olsun burdan sahin hocayada çok teşekkür etmek istiyorum başarılarınin devamini diliyorum umuyorum ilerde gerçekten Türkiye in en iyileri arasında yer alabilir potansiyel var cünkü yeni Ekim yapacak arkadaşlara yegane tavsiyem fabrikasyon yerlerinden kaçın işinizi tam olarak şansa bırakmayın aman ne olursa olsun demeyin benim amcam beyin cerrahiydi özel hastsnelerde çalıştı çoğu zaman para için hiç yatmadan ameliyattan ameliyata girdi çıktı insanız sonuçta yoruluyoruz ve yaptığımız işi temiz yapamıyoruz.