Gönderen Konu: Serkan aydın 5200 greft arenamed  (Okunma sayısı 59638 defa)

Harun

• Full Member
Ynt: Serkan aydın 5200 greft arenamed
« Yanıtla #61 : 30 Kasım 2018, 23:49:42 »
22 gündeyim yigenimle  oynarken hafiften ekim bölgesine kafası carptı hissizlik vardı biraz daha fazlalaştı herhangi bi sıkıntı olurmu bilgisi olan varmı.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 30 Kasım 2018, 23:53:14 »
Bişy olmaz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 01 Aralık 2018, 10:57:27 »
Bir sorun olmaz dostum geçmiş olsun
Global Moderator

Harun

• Full Member
« Yanıtla #64 : 02 Aralık 2018, 17:50:44 »

Harun

• Full Member
« Yanıtla #65 : 02 Aralık 2018, 17:51:21 »
Bir sorun olmaz dostum geçmiş olsun

Teşekkürler hocam

Harun

• Full Member
« Yanıtla #66 : 02 Aralık 2018, 17:52:31 »
Ekilen bölgede ekilenlerin yüzde kacı tutmaz ihtimal nedir?

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 02 Aralık 2018, 23:22:55 »

Böyle giderse tutmaz senin saç en fazla yüzde 10 tutar çok kafaya takıyorsun, rahat ol dostum. Saçın kaliteli olur senin saçlar 6 aya, kafaya takmassan tabi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 03 Aralık 2018, 02:58:15 »

arkadaşların dedıgı gıbı bunlarla ılgılenme %80 tutmaz desek degişen birşey mi olucak ? yada %90 turar desek ..
bunları geçip sürecini inançlı bır sekılde devam ettirmen gerek dostum kafanı bunlarla meskul etme senın saçlar guzel olucak
Global Moderator

Harun

• Full Member
« Yanıtla #69 : 04 Aralık 2018, 01:20:52 »
arkadaşların dedıgı gıbı bunlarla ılgılenme %80 tutmaz desek degişen birşey mi olucak ? yada %90 turar desek ..
bunları geçip sürecini inançlı bır sekılde devam ettirmen gerek dostum kafanı bunlarla meskul etme senın saçlar guzel olucak

Keşke sac ekiminden önce tanışşaydım bu forumla. Hintel hocam yorumların icin cok teşekkür ederim.

Harun

• Full Member
« Yanıtla #70 : 04 Aralık 2018, 01:38:52 »

Hocam bişe daha sorucam yorumlarına deger veriyorum.

Kabuk dökümünden sonra sac ekim merkezi ekili bölgeye yıkarken masaj yapmamı söyledi gösterirmisin dedigimde biraz sert geldi bana ben yumuşak dokunuşlarla yapıyorum gün icersinde kan dolaşımı olsun diede piyano calar gibi veya ufak dokunuşlar yapabilirsin dedi

Ama sok dökülmeden rahatsız oldugum icin asmede telefon actım 112 de calışıyorum saglıkcı oldugumu belirtip fikrinizi almak istiyorum dedikten sonra konuyu actım.
—Duş esnasında saglı sollu ileri geri masaj yapıyorum gün icersinde ufak dokunuşlar yapıyorum şok dökülmede greft kaybetmişmiyimdir. Maşajın yönü önemlimi dedim hayır cevabını aldım. Dökülen sacların yerinde kıl ucu herhangi bişe gözükmüyo derinin altındamıdır.
—arkadaşın verdigi cevap... bizde hastalarımıza bunu öneriyoruz ekilen bölgede kılcal damarların kanlanması lazım
 Herhangi bi problem olmaz dedi 

—Hintel Hocam Sizin fikrinizi ögrenmek isterim resimde atıyorum

-resim düne ait 25 gün

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 04 Aralık 2018, 13:39:56 »
Dostum gereksiz korkulara kapılıyorsun greftlerin artık derinin altında et ve kanla birleşti istesen de çıkartamazssın ha ben böyle seyler kafamda kurup takıntı yapıcam dersen gene yap sen bilirsin ama gereksiz senin iş bitti artık masajını da yap sacınıda istediğin gibi yıka geçmiş olsun
Global Moderator

Harun

• Full Member
« Yanıtla #72 : 04 Aralık 2018, 14:24:18 »
Dostum gereksiz korkulara kapılıyorsun greftlerin artık derinin altında et ve kanla birleşti istesen de çıkartamazssın ha ben böyle seyler kafamda kurup takıntı yapıcam dersen gene yap sen bilirsin ama gereksiz senin iş bitti artık masajını da yap sacınıda istediğin gibi yıka geçmiş olsun

Teşekkürler hocam:) bu takıntı ara ara geliyo başkada bi sıkıntı yok olmazda inşaallah

felus

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 04 Aralık 2018, 14:57:45 »
Teşekkürler hocam:) bu takıntı ara ara geliyo başkada bi sıkıntı yok olmazda inşaallah

Hocam ben de yeni ektirdim kabuklar dökülmedi henüz ama bence de biraz zihnine izin ver dinlensin :) kendini çok yoruyorsun gibi geldi

Harun

• Full Member
« Yanıtla #74 : 04 Aralık 2018, 15:36:21 »
Hocam ben de yeni ektirdim kabuklar dökülmedi henüz ama bence de biraz zihnine izin ver dinlensin :) kendini çok yoruyorsun gibi geldi

Haklısın bu işi yapan cok arkadaşım var ve  bu yüzden cok bilgi kirliligi var:)

Facebook Twitter Instagram