arkadaşların dedıgı gıbı bunlarla ılgılenme %80 tutmaz desek degişen birşey mi olucak ? yada %90 turar desek ..
bunları geçip sürecini inançlı bır sekılde devam ettirmen gerek dostum kafanı bunlarla meskul etme senın saçlar guzel olucak
Hocam bişe daha sorucam yorumlarına deger veriyorum.
Kabuk dökümünden sonra sac ekim merkezi ekili bölgeye yıkarken masaj yapmamı söyledi gösterirmisin dedigimde biraz sert geldi bana ben yumuşak dokunuşlarla yapıyorum gün icersinde kan dolaşımı olsun diede piyano calar gibi veya ufak dokunuşlar yapabilirsin dedi
Ama sok dökülmeden rahatsız oldugum icin asmede telefon actım 112 de calışıyorum saglıkcı oldugumu belirtip fikrinizi almak istiyorum dedikten sonra konuyu actım.
—Duş esnasında saglı sollu ileri geri masaj yapıyorum gün icersinde ufak dokunuşlar yapıyorum şok dökülmede greft kaybetmişmiyimdir. Maşajın yönü önemlimi dedim hayır cevabını aldım. Dökülen sacların yerinde kıl ucu herhangi bişe gözükmüyo derinin altındamıdır.
—arkadaşın verdigi cevap... bizde hastalarımıza bunu öneriyoruz ekilen bölgede kılcal damarların kanlanması lazım
Herhangi bi problem olmaz dedi
—Hintel Hocam Sizin fikrinizi ögrenmek isterim resimde atıyorum
-resim düne ait 25 gün