Gönderen Konu: the mosssi london  (Okunma sayısı 27380 defa)

Cihandoğan

• Hero Member
Ynt: the mosssi london
« Yanıtla #75 : 31 Mart 2021, 01:26:28 »
Hocam şuan bulunduğum başlık the mosssi london başlığı, ekim detaylarını gerek duyarsam diğer başlıklar altında paylaşırım.
Ama kısaca anlatayım,
Saç ekimini İstanbul Esenşehir'de Hairestetik by Engin Sönmez ve ekibi gerçekleştirdi şuan 17. günüm ve her şey yolunda, gayet güzel geçti operasyon. Toplam 5000 greft ektiler, ekim esnasında prp uyguladılar ve 1. Ay bitince 8 seans lazer tedavisi uygulayacaklar. Prp de yapalım dediler ama ben yaptirmayi düşünmüyorum. Lazer tedavisi ve mossi seti ile devam edeceğim. Şuan çevremdeki bir çok kişi görüntümün değiştiğini söylüyor ve olumlu yorumlar yapıyorlar. Bu da beni ciddi anlamda mutlu ediyor.

Hayırlı olsun memnun olmana sevindim süreçten sadece konuda acarsan takip etmek isteriz anlamında yazdım yeni üye olduğun için foruma inşallah güzel sonuç alırsın.

The London City

• Jr. Member
  • **
  • Çünkü sen özelsin.
« Yanıtla #76 : 01 Nisan 2021, 11:35:22 »
Saç ekimi sonrası 6 aylık bakım seti için indiriminiz var mıdır buraya özel?

Merhaba,

@megscosmetic instagram adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Ayd?n Y?lmaz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #77 : 07 Nisan 2021, 13:30:25 »
arkadaşlar, arkadaki mesajların çoğunu okudum, bana kalsa mossi london da uzak durunuz, ismi lazım değil, bende saç ektirdim, iyi bir yerdi bence memnunum çunku, onlar da mossi london verdiler, ama son kullanma tarihleri biraza silikti, fabrika kaynaklı mı başka bir dümen mi var anlamadım, ayrıca verdikleri 60 tabletlik mossi vitaminin kutusu da mossi london sistesindeki urinlerin içinde yoktu, aynı ürünü buldum mossi london sitesinde ama ambalajı farklı idi, oysa benim aldığım ürün yeni idi ( sac ekim merkezinde verilen ) kafam karıştı yani, ayrıca bazı arkadaşlar  bu kadar nasıl ucuz olabilir demişler haklı olarak, bu da orjinalliği daha da çok sorgulamama sebeb oldu, son söyleyeceğim, saç ektiren arkadaşlara şudur : bol bol et tüketin yumurta yiyin protin ağırlıklı beslenin ilk aylar, ayrıca alacağınız biotin vitmini, çinko ızvır zıvır yeterlidir, bu tip serumlara, sapunalra gerek yoktur, millettten sac ekimininden para kazanıyorlar birde sac ekiminde sonra kendi urunlerini satmaya calısıyorlar, yada bu tip firmalardan komisyon alıyorlar neyse bence bunlar gereksiz, sac ekiminden bahsediyoruz beyler, saclar deri altında enjekte edildi, dusmez kolay kolay, serumlar saç cıkartmak isteyenler için dir ki ondan bile supheliyim, hem yan etkileri var hem surekli kullanmaz isen bir faydası yok.

The London City

• Jr. Member
  • **
  • Çünkü sen özelsin.
« Yanıtla #78 : 07 Nisan 2021, 18:44:45 »
Merhaba,

"verdikleri 60 tabletlik mossi vitaminin kutusu da mossi london sistesindeki urinlerin içinde yoktu .. "  ( tabletler 120 günlüktür yani 2 aylıktır. Günde 2 defa kullanılmaktadır.60 lık tableti bulunmamaktadır.) @megscosmetic instagram sayfasından ürün görsellerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca yağ, serum ve setlerin kutuları şuan yenilenmektedir. fakat vitamin şişelerinde bir değişiklik yoktur. Marka kendini ispatlamış, alanında ödüller almış bir markadır. Anladığım kadarı ile kullanmadan yorum yapma gereği duymuşsunuz. Orjinalliği ile alakalı bir şüpheniz var ise  satınaldığınız yer ile görüşebilirsiniz. Forumdan bir çok müşterimiz bulunmaktadır. Sürekli alım yapan arkadaşlar var ve bu arkadaşlarım yorumları da sitede mevcut.

Yardımcı olmamızı istediğiniz bir konu olur ise bize sayfamızdan ulaşabiirsiniz.

Ayd?n Y?lmaz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #79 : 07 Nisan 2021, 21:28:36 »
mesela guvenilirlik, kalite değil, ilk oöce sahtem değilmi bilelim, ondan sonra kalitesi nedir bakarız, durust satıcaya lafım yoktur, ama sunu da net soyleyeyim kesinlikle ve kesinlikle bu tip pahalı ürünlere gerek yok, ben hem dunya kadar para verecem sac ekimine hemde omur boyu pahalı urunler kullanacam, yok oyle sey, dayayı b7 vitaminini çinko bakın keyfinize

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #80 : 07 Nisan 2021, 21:45:34 »
+1

Mehmet demir

• Full Member
« Yanıtla #81 : 08 Nisan 2021, 14:55:03 »
arkadaşlar, arkadaki mesajların çoğunu okudum, bana kalsa mossi london da uzak durunuz, ismi lazım değil, bende saç ektirdim, iyi bir yerdi bence memnunum çunku, onlar da mossi london verdiler, ama son kullanma tarihleri biraza silikti, fabrika kaynaklı mı başka bir dümen mi var anlamadım, ayrıca verdikleri 60 tabletlik mossi vitaminin kutusu da mossi london sistesindeki urinlerin içinde yoktu, aynı ürünü buldum mossi london sitesinde ama ambalajı farklı idi, oysa benim aldığım ürün yeni idi ( sac ekim merkezinde verilen ) kafam karıştı yani, ayrıca bazı arkadaşlar  bu kadar nasıl ucuz olabilir demişler haklı olarak, bu da orjinalliği daha da çok sorgulamama sebeb oldu, son söyleyeceğim, saç ektiren arkadaşlara şudur : bol bol et tüketin yumurta yiyin protin ağırlıklı beslenin ilk aylar, ayrıca alacağınız biotin vitmini, çinko ızvır zıvır yeterlidir, bu tip serumlara, sapunalra gerek yoktur, millettten sac ekimininden para kazanıyorlar birde sac ekiminde sonra kendi urunlerini satmaya calısıyorlar, yada bu tip firmalardan komisyon alıyorlar neyse bence bunlar gereksiz, sac ekiminden bahsediyoruz beyler, saclar deri altında enjekte edildi, dusmez kolay kolay, serumlar saç cıkartmak isteyenler için dir ki ondan bile supheliyim, hem yan etkileri var hem surekli kullanmaz isen bir faydası yok.
hocam o bahsettiğiniz mossi vitamin hapını şampuanla beraber ekim yaptığım merkezden banada verdiler açıkçası bu ilaç hakkında pek bilgi sahibi değilim siz kullanıyormusnz o hapı

reyes

• Sr. Member
« Yanıtla #82 : 08 Nisan 2021, 16:21:09 »
hocam o bahsettiğiniz mossi vitamin hapını şampuanla beraber ekim yaptığım merkezden banada verdiler açıkçası bu ilaç hakkında pek bilgi sahibi değilim siz kullanıyormusnz o hapı

Asuman hanim ve Bilgehan bey bunlari sac ekimden sonra veriyor.
Ekim Tarihi: 13/03/2021
Ekim Merkezi ismi: Dr Bilgehan Aydın (ikinci ekim) ilk ekim baska yerde
Greft Miktarı: 2400
Yaşınız: 30
Her gun: 1.25 mg finasterid

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20789.0

Mehmet demir

• Full Member
« Yanıtla #83 : 08 Nisan 2021, 16:28:42 »
Asuman hanim ve Bilgehan bey bunlari sac ekimden sonra veriyor.
aynen bende asuman hanımda ekim yaptım ordan verdiler İnternett bu ilaç hakkında fazla bilgi yok yan etkileri varmı onu bile bilmiyorum

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #84 : 08 Nisan 2021, 18:09:14 »
 1 alıyorlar  5 satıyorlar  saç ekim merkezleri   bu ürünleri  vede bişey yaradığı  yok 

reyes

• Sr. Member
« Yanıtla #85 : 09 Nisan 2021, 10:31:40 »
1 alıyorlar  5 satıyorlar  saç ekim merkezleri   bu ürünleri  vede bişey yaradığı  yok

Aslinda icindeki madeler yardim ediyor ama fiyat olarak baya pahali. Yani markasina fazla para oduyorsun, daha ucuz marakalar da vardir bence ayni kalite veren.
Ekim Tarihi: 13/03/2021
Ekim Merkezi ismi: Dr Bilgehan Aydın (ikinci ekim) ilk ekim baska yerde
Greft Miktarı: 2400
Yaşınız: 30
Her gun: 1.25 mg finasterid

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20789.0

Alipoyrazzz

• Full Member
« Yanıtla #86 : 11 Mayıs 2021, 13:27:33 »
Arkadaşlar banada saç ekimi yaptirdigim yerden 60 lik tablet ve şampuanıni verdiler 60 lik tablet Türkiye de yok ama bu sizi endiselendirmesin  yabancı sitelerde aynı ürün mevcut  pahalı olduğunu gördüm etkili olduğu söyleniyor, saça etkisi varmıdır bilmiyorum ama içinde yazildiigi bir etkiyi kendimde çok açık bir şekilde gördüm. Şampuaninda bir faydası var mı yok mu bilemicem henüz 3-5 gün kullanıyoruz  benim sorum şu şampuan dökülmeye karşı olduğu için mi?ekilen bölgeyi onardigi yada her ikisi için mi verildi şunun için soruyorum dökülme içinse dökülmeye karşı bende etkili olduğuna inandığım kullandığım bı şampuanim var şayet dökülme içinse kullandığım şampuana devam etmek isterim

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 20 Haziran 2021, 10:19:06 »
lale keskin de saç ekimi yaptırdım ,daha sonra 1 ay geçti onlar hiç sormadı kendim ürün varmı kullanmak için takviye onlar bunu önerdi sanırıım 600 tl büyük ihtimal le ürünün pahalı oluşu mezoterapi diye yaptırdığınız işlemlerdede size bu solüsyonları uyguluyorlar
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

keli

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #88 : 29 Temmuz 2021, 00:21:24 »
Bende The Mossi London Ozonized Hair Oil Complex ürününü ekim merkezi önerisi ile aldıktan sonra markayı detaylı araştırıyorum yurtdışında hiçbir sitede ürünlerinin satışını bulamadım. Amazon almanyada yok, amazon ingilterede yok, amazon abd de yok. İnternette baktıktan sonra bu markanın ingiltere merkezli olduğundan bile şüphelendim. Bana öyle geliyorki marka ismi ile ingiltere merkezli olduğu algısı yaratalıp bir pazarlama çalışması yapılıyor. Ürünün kutusunda ingiltere merkez ofis adresi yok. Websitesinde adres yok. Sadece bir telefon numarası var o da bir anlam ifade etmiyor, herhangi bir kiralık ofis numarası bile olabilir. Markanın instagram sayfasına bakıyorum istanbuldan fotoğraflar var. Takip ettiği kişilere bakıyorum genellikle türkler. Bu tarz şeyler bende çok soru işareti uyandırdı. Bana öyle geldi ki bu ürünleri yapan bir Türk ve ingiltereyle hiçbir ilişkisi yok.
Markanın kendisi de buraya yorum yapıyor kafamdaki bu soru işaretlerimi gidermesini rica ediyorum

The London City

• Jr. Member
  • **
  • Çünkü sen özelsin.
« Yanıtla #89 : 12 Ağustos 2021, 11:16:28 »
Merhaba,

Burada yorum yapan direk firmanın kendisi değil. Biz satışını yapmaktayız. amazon ABD Tarafı ile ilgili de satış yapılan sayfayı paylaşıyorum. Bunun üzerine diğer amazon sayfalarında araştırmanızı yapabilirsiniz.

Facebook Twitter Instagram