arkadaşlar, arkadaki mesajların çoğunu okudum, bana kalsa mossi london da uzak durunuz, ismi lazım değil, bende saç ektirdim, iyi bir yerdi bence memnunum çunku, onlar da mossi london verdiler, ama son kullanma tarihleri biraza silikti, fabrika kaynaklı mı başka bir dümen mi var anlamadım, ayrıca verdikleri 60 tabletlik mossi vitaminin kutusu da mossi london sistesindeki urinlerin içinde yoktu, aynı ürünü buldum mossi london sitesinde ama ambalajı farklı idi, oysa benim aldığım ürün yeni idi ( sac ekim merkezinde verilen ) kafam karıştı yani, ayrıca bazı arkadaşlar bu kadar nasıl ucuz olabilir demişler haklı olarak, bu da orjinalliği daha da çok sorgulamama sebeb oldu, son söyleyeceğim, saç ektiren arkadaşlara şudur : bol bol et tüketin yumurta yiyin protin ağırlıklı beslenin ilk aylar, ayrıca alacağınız biotin vitmini, çinko ızvır zıvır yeterlidir, bu tip serumlara, sapunalra gerek yoktur, millettten sac ekimininden para kazanıyorlar birde sac ekiminde sonra kendi urunlerini satmaya calısıyorlar, yada bu tip firmalardan komisyon alıyorlar neyse bence bunlar gereksiz, sac ekiminden bahsediyoruz beyler, saclar deri altında enjekte edildi, dusmez kolay kolay, serumlar saç cıkartmak isteyenler için dir ki ondan bile supheliyim, hem yan etkileri var hem surekli kullanmaz isen bir faydası yok.