Saç Ekimi Sonuçları
Masallah, cok güzel olmus.. Ilaclari kullanmaya devam ediyor musun? 6 ay sonrasi daha da güzel olur.
hocam gayet güzel olmuş güle güle kullan
Alıntı yapılan: kaktüssevenadam - 14 Haziran 2019, 09:52:23hocam gayet güzel olmuş güle güle kullan saol bilader eyw darisi herkesin basina:d
Kaktüs sen ne yaptın?
Alıntı yapılan: Hintell - 14 Haziran 2019, 10:50:06Kaktüs sen ne yaptın?bekliyorum hintelcim sonuçları
Alıntı yapılan: Weslera - 14 Haziran 2019, 01:08:16Masallah, cok güzel olmus.. Ilaclari kullanmaya devam ediyor musun? 6 ay sonrasi daha da güzel olur. walla kardesim ne yalan soylim 1 kutu solgar biotin kullandim sonra daha kullanmadim proscar onermisti onuda jullanmadim ama kullanilsa daha iyi olur galiba en onemli sey sac koklerin ve o kokleri ekicek insan bn daha butun islemleri kendi yapan doktor gormedim sibel hocadan baska
Alıntı yapılan: Kahya52 - 14 Haziran 2019, 09:54:23Alıntı yapılan: Weslera - 14 Haziran 2019, 01:08:16Masallah, cok güzel olmus.. Ilaclari kullanmaya devam ediyor musun? 6 ay sonrasi daha da güzel olur. walla kardesim ne yalan soylim 1 kutu solgar biotin kullandim sonra daha kullanmadim proscar onermisti onuda jullanmadim ama kullanilsa daha iyi olur galiba en onemli sey sac koklerin ve o kokleri ekicek insan bn daha butun islemleri kendi yapan doktor gormedim sibel hocadan baskaIlacsiz sonucunu merak ediyom..... bende pek ilac sevmeyenlerdenim....
Alıntı yapılan: kaperezza - 12 Haziran 2019, 23:17:56Muazzam gidiyo hocam geçmiş olsun ben de Sibel hanıma kaporasını gönderdim ağustos 18i bekliyorum Kapora olarak ne kadar ödediginizi ögrenebilir miyim?
Muazzam gidiyo hocam geçmiş olsun ben de Sibel hanıma kaporasını gönderdim ağustos 18i bekliyorum
Merhaba. Hayırlı olsun.