Gönderen Konu: SERKAN AYDIN SAÇ EKİMİ 5,000 greft 31/01/2019  (Okunma sayısı 20257 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SERKAN AYDIN SAÇ EKİMİ 5,000 greft 31/01/2019
« Yanıtla #90 : 11 Şubat 2019, 10:12:53 »
evet moral depolamak ile saç fiskirmaz doğru ancak moral bozup stres yaparsan bal gibi de sureci olumsuz etkiler bunun için bilimsel çalışmaya falan da gerek yok.daha yeni sertleşmiş kabuğu dökülmüş olan bölgede öyle bir çukur görüntü olması normal ya biz nekrozun ne olduğunu bilmiyoruz yada siz bu konuda yetkili bı abisiniz

Bence bilmiyorsun + ben yetkiliyim çünkü yaşadım.. yeter li mi?

yasin6937

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #91 : 11 Şubat 2019, 10:27:01 »
valla bekleyip göreceğiz o zaman nekroz bile olsa inşallah kötü durmaz ileride

Kriminal

• Full Member
« Yanıtla #92 : 11 Şubat 2019, 10:41:53 »
Bence bilmiyorsun + ben yetkiliyim çünkü yaşadım.. yeter li mi?
senin konunu incelemiştim şimdi tekrardan baktım sen kendi durumunu nekroz olarak düşünüyorsan bu duruma nekroz demen doğru bana göre seninki de nekroz değil zaten sonucunda gayet güzel olmuş nazar değmesin bizim nekroz anlayışlarimiz farklı anlaşılan

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 11 Şubat 2019, 11:27:24 »
senin konunu incelemiştim şimdi tekrardan baktım sen kendi durumunu nekroz olarak düşünüyorsan bu duruma nekroz demen doğru bana göre seninki de nekroz değil zaten sonucunda gayet güzel olmuş nazar değmesin bizim nekroz anlayışlarimiz farklı anlaşılan
“Nekroz” olayı bir sıfat değildir bu sebeple sana göre bana göre değişmez.
Basına ufak az çok büyük gibi sıfatlar gelerek derecesi hakkında betimleme yapılabilir.
Mesela bende minimal bir nekroz oldu, üstelik kabuk dökümü vs. De hiç bir sıkıntı yok idi buna rağmen o bölge beni rahatsız ediyor.
Bu arkadaşın da küçük küçük nekrozlar sözkonusu, yani kızarık kabuk soyulması gibi olan yerlerde (Allah’tan çok küçük) çok verimli çıkışlar beklememek lazım. Daha önce bu konu 10 karca kez yazıldı çizildi ben yine 10 larca yorum yaptım (tahmin demiyorum gördüğümü yorumladım)

Özetleyecek olursak, çok can sıkar mı? Göreceli fakat hiçbiryer yokmuş gibi davranmakta çok doğru degil. Beklentiyi bu şekilde belirlemek daha doğru bir karar.

Son olarak  forumda şöyle bir algı var “aman moral bozulmasın, iyi yorum yapalım, kötüyse hiç ses etmeyelim morali bozulur saçı çıkmaz “ arkadaşlar saç Ekimi estetik bir operasyon , bizlerde estetik operasyon geçiren kişileriz KANSEr hastası falan değiliz. Paylaşımlar karşılık beklemeden yapılan fayda sağlamak amacıyla güden paylaşımlar. Ben bahsi geçen yerlerde ufak nekrozların olduğunu söyleyeceğim ki benzer bir durum yaşayan kişi merak edip girdiğinde foruma 6-7 ay beklemeden kafasındaki yara kabuklarının ne anlama geldiğini bilsin.

Bence Yasin kardeşimin saçı gayet güzel olacak 6 -7 ay sonra foto paylaştığında herkes “wooaw “ süper olmuş diyecek. Ama bahsettigim yerlerde diğer alanlara göre seyrek çıkışlar olduğunu kendi bilecek. Gün gelir 6-7 ay sonra tekrar konuşuruz bu konuları.

yasin6937

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #94 : 11 Şubat 2019, 11:33:10 »
Basına ufak az çok büyük gibi sıfatlar gelerek derecesi hakkında betimleme yapılabilir.
Mesela bende minimal bir nekroz oldu, üstelik kabuk dökümü vs. De hiç bir sıkıntı yok idi buna rağmen o bölge beni rahatsız ediyor.
Bu arkadaşın da küçük küçük nekrozlar sözkonusu, yani kızarık kabuk soyulması gibi olan yerlerde (Allah’tan çok küçük) çok verimli çıkışlar beklememek lazım. Daha önce bu konu 10 karca kez yazıldı çizildi ben yine 10 larca yorum yaptım (tahmin demiyorum gördüğümü yorumladım)

Özetleyecek olursak, çok can sıkar mı? Göreceli fakat hiçbiryer yokmuş gibi davranmakta çok doğru degil. Beklentiyi bu şekilde belirlemek daha doğru bir karar.

Son olarak  forumda şöyle bir algı var “aman moral bozulmasın, iyi yorum yapalım, kötüyse hiç ses etmeyelim morali bozulur saçı çıkmaz “ arkadaşlar saç Ekimi estetik bir operasyon , bizlerde estetik operasyon geçiren kişileriz KANSEr hastası falan değiliz. Paylaşımlar karşılık beklemeden yapılan fayda sağlamak amacıyla güden paylaşımlar. Ben bahsi geçen yerlerde ufak nekrozların olduğunu söyleyeceğim ki benzer bir durum yaşayan kişi merak edip girdiğinde foruma 6-7 ay beklemeden kafasındaki yara kabuklarının ne anlama geldiğini bilsin.

Bence Yasin kardeşimin saçı gayet güzel olacak 6 -7 ay sonra foto paylaştığında herkes “wooaw “ süper olmuş diyecek. Ama bahsettigim yerlerde diğer alanlara göre seyrek çıkışlar olduğunu kendi bilecek. Gün gelir 6-7 ay sonra tekrar konuşuruz bu konuları.
hepinizin ilgi alakasına cevaplarına teşekkür ederim bekleyip göreceğiz inşallah herkezin istediği gibi olur çektiği zahmete değer 10 gün sonra tekrar bir fotoğraf paylaşacağım. Birde saçımı yıkarken bu bölgeye özellikle birşey yapmam veya yapmamam gerekir mi

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 11 Şubat 2019, 11:40:52 »
Nemlendirici kullanmadığını varsayıyorum. Bence nemli tutma o bölgeyi yıkamaya 2-3 gün ara verebilirsin kabuk yok kalmamış sonuçta. Tabi merkeze sor doktor arkadaşların tavsiyesi doğrultusunda hareket etmen daha doğru

Kriminal

• Full Member
« Yanıtla #96 : 11 Şubat 2019, 11:46:16 »

söylediklerinin bir çoğuna katılıyorum pollyannacilik yapmak yerine gerçekçi olmak her zaman daha iyidir bu is için bir bilirkişi tayin edilse ben nekroz var diyeceğini düşünmüyorum ilerleyen zamanlarda daha net  anlaşılır mutlaka kimseye gereksiz yere moral aşılama gibi bir derdim yok bende gördüğümü söylüyorum

yasin6937

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #97 : 11 Şubat 2019, 23:54:58 »
Bugün 12.gün sizce nasıl arkadaşlar

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 12 Şubat 2019, 00:07:51 »
Multigreft ortalaman yüksek.kapatıcıluk olarak iyi bir sonuç alacağını düşünüyorum

yasin6937

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #99 : 12 Şubat 2019, 01:03:53 »
Multigreft ortalaman yüksek.kapatıcıluk olarak iyi bir sonuç alacağını düşünüyorum
inşallah dediğini
Gibi olur xpecia kullanıyordum bugün ayrıyetten solgar biotin 5,000 başladım aynı anda bir sıkıntı olmayacağını söyledi eczane bakalım

Harun

• Full Member
« Yanıtla #100 : 12 Şubat 2019, 02:27:36 »
Bu arada L tipi dökülme olmaz inşallah ama arenamedin ekimlerinde greftleri allah ne verdiyse özensiz ektikleri icin benimkiler L döküldü araştırınca ögreniyosun ölü saclar kırılan saclar.. şimdi sen ekim merkezinede msj atarsın onlar sana otomatik msj atarlar not defterlerine kaydetdikleri. Süreci önceden sölüyorum rahat ol ne cıkarsa allah bereket versinde..

Lamazi_52

• Full Member
« Yanıtla #101 : 12 Şubat 2019, 05:03:35 »
Harun gözünü seviyim sen forumdan uzakdur abi bizi de stres ediyorsun kardeşim zaten sıkıntılı geçiyor birde bu şekilde yorum görünce insan daha da kötü  oluyor kimseye tavsiye etme gene bende etmem ama ektirdik bi defa yapıcak bişey yok..

Kriminal

• Full Member
« Yanıtla #102 : 12 Şubat 2019, 12:05:47 »
Aynı ekim merkezi banada nökröz yok dedi bırak ekilen sacları kendi saclarım gitti. Konumu incelersen bakabilirisin. Burayada resim atıyorum. Kabuk dökümü inci gibi sac gözüküyo ama bunlar hastalarına para die bakıyo sanırım. Aldımı sonrasını salmışlar..

Eken ekip greftleri alan ekip herşey rezalet. Ben deli gibi pişmanım senin insallah güzel olur. Ama düşmanımı bile yollamam
gerçekten hayretler içindeyim Harun pes diyorum başka da bişey diyemiyorum.daha saç ekimini yaptirali 3 ay bile dolmamis insanlar sana bunun bir süreç olduğunu çıkışların 4-5--6 hatta daha da ileri ki aylarda olabileceğini,şok dökülmeden kendi saçlarımizin da etkilendiğini vb.her konuda her türlü bilgiyi paylaşmış.yani şu forumda yüzlerce konu var ilk başlarda biraz umutsuz olupta sonra yüzü gulen,5-6 aydan sonra saçları atak yapan vb bir sürü konu ama anlaşılan seni ikna etmek gerçekten imkansız sonuç olumsuz olabilir mi tabiki olabilir ama en azından bir 6-8 ay beklemeden bunu bilmek çok zor ne diyeyim herkes hakkında hayırlısı olsun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 12 Şubat 2019, 12:16:01 »
Morelinizi bozmayın nerdeyse bütün ekimler güzel sonuçlanıyor ilk başta donörden şikayet edilsede toparlıyor mutlu oluyor insanlar morelinizi bozucak bir durum yok arkadaşlar.
Global Moderator

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 12 Şubat 2019, 12:19:36 »
Sonuçlar çok güzel geliyor gereksiz stres yapmayın kolay süreç değil kimse için allah sabır versin.
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2019, 12:26:37 Gönderen: gurbetCİİ »

Facebook Twitter Instagram