senin konunu incelemiştim şimdi tekrardan baktım sen kendi durumunu nekroz olarak düşünüyorsan bu duruma nekroz demen doğru bana göre seninki de nekroz değil zaten sonucunda gayet güzel olmuş nazar değmesin bizim nekroz anlayışlarimiz farklı anlaşılan
“Nekroz” olayı bir sıfat değildir bu sebeple sana göre bana göre değişmez.
Basına ufak az çok büyük gibi sıfatlar gelerek derecesi hakkında betimleme yapılabilir.
Mesela bende minimal bir nekroz oldu, üstelik kabuk dökümü vs. De hiç bir sıkıntı yok idi buna rağmen o bölge beni rahatsız ediyor.
Bu arkadaşın da küçük küçük nekrozlar sözkonusu, yani kızarık kabuk soyulması gibi olan yerlerde (Allah’tan çok küçük) çok verimli çıkışlar beklememek lazım. Daha önce bu konu 10 karca kez yazıldı çizildi ben yine 10 larca yorum yaptım (tahmin demiyorum gördüğümü yorumladım)
Özetleyecek olursak, çok can sıkar mı? Göreceli fakat hiçbiryer yokmuş gibi davranmakta çok doğru degil. Beklentiyi bu şekilde belirlemek daha doğru bir karar.
Son olarak forumda şöyle bir algı var “aman moral bozulmasın, iyi yorum yapalım, kötüyse hiç ses etmeyelim morali bozulur saçı çıkmaz “ arkadaşlar saç Ekimi estetik bir operasyon , bizlerde estetik operasyon geçiren kişileriz KANSEr hastası falan değiliz. Paylaşımlar karşılık beklemeden yapılan fayda sağlamak amacıyla güden paylaşımlar. Ben bahsi geçen yerlerde ufak nekrozların olduğunu söyleyeceğim ki benzer bir durum yaşayan kişi merak edip girdiğinde foruma 6-7 ay beklemeden kafasındaki yara kabuklarının ne anlama geldiğini bilsin.
Bence Yasin kardeşimin saçı gayet güzel olacak 6 -7 ay sonra foto paylaştığında herkes “wooaw “ süper olmuş diyecek. Ama bahsettigim yerlerde diğer alanlara göre seyrek çıkışlar olduğunu kendi bilecek. Gün gelir 6-7 ay sonra tekrar konuşuruz bu konuları.