Gönderen Konu: Emp Hair 3500 Greft 7 Mart 2019  (Okunma sayısı 9284 defa)

Patriotic

• Full Member
Ynt: Emp Hair 3500 Greft 7 Mart 2019
« Yanıtla #30 : 15 Mart 2019, 17:34:38 »
:o

Emin misin dostum? Saça başa zarar gelmesin el kol değer, kafa hassas diye ilk 3 gün cinsel ilişki yasak dediler diye düşünmüştüm. DHT hormonuyla cinsel ilişkinin bir bağlantısı varsa ne kadar süre dikkat etmek gerekiyor acaba?
bunu bilmemeniz çok kötü cinsel ilişkiye nekadar çok girerseniz saçlarınızda okadar çok dökülür tabi biz maymun iştahlı olduğumuz için saçsız kaldık saçı döken şey adı üstünde erkeklik hormonudur

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 15 Mart 2019, 18:14:18 »
bunu bilmemeniz çok kötü cinsel ilişkiye nekadar çok girerseniz saçlarınızda okadar çok dökülür tabi biz maymun iştahlı olduğumuz için saçsız kaldık saçı döken şey adı üstünde erkeklik hormonudur

Bununla ilgili çalışma var internette İngilizce ama kanitlanamadi bu dediğin

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #32 : 15 Mart 2019, 18:23:49 »
Bununla ilgili çalışma var internette İngilizce ama kanitlanamadi bu dediğin
düzenli ilişkinin zararı olacağını bende düşünmüyorum aksine faydası olabilir ama sık yapılan masturbasyon her yapıldığında anlıkta olsa dht seviyesini yükseltiyor buda anlık zarar vermesede uzun süreçte  etkiliyebiliyor aslına bakarsanız herşeyin fazlası zarar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 16 Mart 2019, 11:26:37 »
Buarada kimse bahsetmiyor sex saçları döken en büyük etken yoğun dht üretiyor diye biliyorum onuda haftada 1 yapmakta fayda var bu aralar

Sexs yapsanda yapmasanda Dht kanında kardeşim bunlara takılma:)

Kısaca İnternet teorisi ya da şehir efsanesi  spermin protein içerdiği bir gerçek evet Bazıları boşalma sırasında protein kaybı olduğunu ve bunun da saç dökülmesine yol açtığını, bazılarıda mastürbasyonun erkek tipi kellikten sorumlu olan DHT hormonunu arttırdığını iddia ediyor. Keza bana saçma geliyor

Kısaca mastürbasyonla saç dökülmesi arasında bilimsel bir kanıt yok ortada.

Seks ve boşalma genel olarak saç sağlığınızı olumsuz yönde etkilemez. Aksine, stresi azaltır, daha iyi uyku ve artan mutluluk dahil olmak üzere, mastürbasyonun birtakım sağlık faydaları vardır. Bunlara kafanızı takmayın dilediğiniz gibi yaşayın derim
Global Moderator

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #34 : 16 Mart 2019, 12:51:20 »
Sexs yapsanda yapmasanda Dht kanında kardeşim bunlara takılma:)

Kısaca İnternet teorisi ya da şehir efsanesi  spermin protein içerdiği bir gerçek evet Bazıları boşalma sırasında protein kaybı olduğunu ve bunun da saç dökülmesine yol açtığını, bazılarıda mastürbasyonun erkek tipi kellikten sorumlu olan DHT hormonunu arttırdığını iddia ediyor. Keza bana saçma geliyor

Kısaca mastürbasyonla saç dökülmesi arasında bilimsel bir kanıt yok ortada.

Seks ve boşalma genel olarak saç sağlığınızı olumsuz yönde etkilemez. Aksine, stresi azaltır, daha iyi uyku ve artan mutluluk dahil olmak üzere, mastürbasyonun birtakım sağlık faydaları vardır. Bunlara kafanızı takmayın dilediğiniz gibi yaşayın derim
hintel senin bu konudaki yorumların önemli internette nekadar konuşulsada burada insanların sürekli nabzını ölçen sensin elbette sen daha iyi analiz etmişindir benim takıldığım konu mastürbasyon sonucu sarf edilen menide çok sayıda amino asit, sitrat, enzimler, flavin, fruktoz, proteinler ve C vitamini de bulunması bunlarında aldığımız takviyelerle sorun olmayacağı kanaatindeyim dediğn gibi bu tip şeylere fazlada takılmamak lazım

Duke82

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 17 Mart 2019, 19:54:39 »
Hayırlı olsun kardeşim, benim Ekim senden 20 gün önce oldu. İcelediğim zaman seninle hemen hemen aynı tip de dökülme ve Ekimimiz de benziyor.

AlperAlper

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 18 Mart 2019, 08:53:25 »
Hayırlı olsun kardeşim, benim Ekim senden 20 gün önce oldu. İcelediğim zaman seninle hemen hemen aynı tip de dökülme ve Ekimimiz de benziyor.

Size de hayırlı olsun ve geçmiş olsun :) Umarım kısa zamanda sırma saçlarımıza kavuşuruz :)

Bugün 10. günüm ve kabuk dökme günü. Öğleden sonra hastaneye gidip kabuk dökme işlemini gerçekleştiricem. 

Duke82

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 18 Mart 2019, 09:24:31 »
Size de hayırlı olsun ve geçmiş olsun :) Umarım kısa zamanda sırma saçlarımıza kavuşuruz :)

Bugün 10. günüm ve kabuk dökme günü. Öğleden sonra hastaneye gidip kabuk dökme işlemini gerçekleştiricem.
Teşekkürler. İnşallah biran önce.
Kabuk dökümünden sonra Çok güzel bi görüntü ile karşılaşacaksınız.
Benim şok dökülme başladı bu foto da da göreceğiniz gibi :)
« Son Düzenleme: 18 Mart 2019, 11:20:49 Gönderen: Duke82 »

AlperAlper

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 18 Mart 2019, 15:30:09 »
10. gün kabuk dökümü sonrası fotoğraflar..

Duke82

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 18 Mart 2019, 16:09:25 »
Gayet güzel görünüyor. Hayırlı olsun bir hafta sefasını sürersin:)
Sonrasın da pek de canını sıkma şuan benim ekilenlerin %90'ı döküldü.:)

AlperAlper

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #40 : 18 Mart 2019, 17:14:45 »
Gayet güzel görünüyor. Hayırlı olsun bir hafta sefasını sürersin:)
Sonrasın da pek de canını sıkma şuan benim ekilenlerin %90'ı döküldü.:)

Çok teşekkürler, ekimden sonrası sabırla beklemek :)

Bir sorum var uzman arkadaşlara; bana verdikleri 10 gün boyunca kullan dedikleri avesin losyonu (yaralı ve hasar görmüş deri için olan losyon) sürmeye devam etsem yararı olur mu? Kafa derim kızarık ve yaralar hala iyileşme sürecinde olduğu için kullanmayı düşünüyorum.

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 18 Mart 2019, 17:47:06 »

Bir sorum var uzman arkadaşlara; bana verdikleri 10 gün boyunca kullan dedikleri avesin losyonu (yaralı ve hasar görmüş deri için olan losyon) sürmeye devam etsem yararı olur mu? Kafa derim kızarık ve yaralar hala iyileşme sürecinde olduğu için kullanmayı düşünüyorum.

Bence çok isabetli bir karar olur çünkü saçları ekimden sonra her daim nemli tutmak lazım cilt kuru kalırsa çok zararı olur.
Yalnız saçlar hızlı uzayacağı için şok dökülmeyi çabuk yaşarsın  :)
Kabuk dökümü görüntüde çok güzel yani bence güzel bir ekim yapılmış fotoğraflardan belli oluyor.

Duke82

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 18 Mart 2019, 21:37:05 »

Bence Ekim merkezi ile görüş. Saçın ve derinin yapısını çok değiştirme sonuçta doğal yapısı nem dengesi ile oynama diye düşünürüm. Donör bölgesine bepanthol plus kullandım ben sadece

AlperAlper

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 04 Nisan 2019, 09:41:52 »
Merhabalar,
Bugün 28. gün şok dökülme tüm hızıyla devam ediyor :) Haftaya PRP için randevu almayı düşünüyorum. Bu arada günlük 10 dakikalık evde egzersizlere başladam sorun olur mu sizce?

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #44 : 04 Nisan 2019, 19:59:02 »
Merhabalar,
Bugün 28. gün şok dökülme tüm hızıyla devam ediyor :) Haftaya PRP için randevu almayı düşünüyorum. Bu arada günlük 10 dakikalık evde egzersizlere başladam sorun olur mu sizce?
benim ekim 34 gün oldu bende düşünüp gittim ama doktorum kesinlikle şimdi olmaz çok riskli olur dedi prp 3 4 ay sonra uygulayacaklarını söylediler şu an yararlı değil zararlı olur dedi damarlarda ciddi sorunlar falan yaratıyormu heralde ben tam bilmiyorum iyice araştır istersen sonra yaptır

Facebook Twitter Instagram