Saç Ekimi Sonuçları
O kabukları zamanında dökmezsen deriyede sacada zarar verirsin losyonu 45 dk beklet yumuşadıktan sonra dairesel hareketlerle sürtme yapmadan ovala şampuanı döktükten sonrada ovala zaten hissedersin kabukla rin yok oldugunu
Selam adamım çok iyi görünüyor, kabuk dökümü gelmiş, kaşiniyordur şuan.
Alıntı yapılan: miroglu_46 - 16 Nisan 2019, 23:34:17O kabukları zamanında dökmezsen deriyede sacada zarar verirsin losyonu 45 dk beklet yumuşadıktan sonra dairesel hareketlerle sürtme yapmadan ovala şampuanı döktükten sonrada ovala zaten hissedersin kabukla rin yok oldugunuTeşekkür ederim kardeşim. Perşembe Şahin beyin yanına uğrayacağım randevu aldım orda kabuk dökümü için yıkama yapacağız sağolsun yardımcı olurum dedi ankaraya bi ziyaret var perşembe. Yarın normal yıkayacağım bi sorun olmaz dedi perşembe oval yıkama yapacağız. Güvenmedim kendime zarar veririm diye .
Alıntı yapılan: ibr26 - 17 Nisan 2019, 00:49:48Alıntı yapılan: miroglu_46 - 16 Nisan 2019, 23:34:17O kabukları zamanında dökmezsen deriyede sacada zarar verirsin losyonu 45 dk beklet yumuşadıktan sonra dairesel hareketlerle sürtme yapmadan ovala şampuanı döktükten sonrada ovala zaten hissedersin kabukla rin yok oldugunuTeşekkür ederim kardeşim. Perşembe Şahin beyin yanına uğrayacağım randevu aldım orda kabuk dökümü için yıkama yapacağız sağolsun yardımcı olurum dedi ankaraya bi ziyaret var perşembe. Yarın normal yıkayacağım bi sorun olmaz dedi perşembe oval yıkama yapacağız. Güvenmedim kendime zarar veririm diye .O daha guzel olur dostum şahin hocaya da benden selam iletirsen sevinirim
hayırlı olsun. benden 4 gün önce olmuş ekiminiz İzmir' de Sibel Hanım olmasa ben de Şahin Bey ' in kapısını çalacaktım muhtemelen. inşallah sonuçlar güzel olur.
Kabuk dökümünüz hayırlı olsun.Bundan sonraki süreçle ilgili Şahin Bey birşey dedi mi.
Merhabalar, saç ekiminiz hayırlı olsun. Life hair'de günde tek ekim mi yapılıyor.yeni ekim yeri nasıl ?