Gönderen Konu: Doktor gözüyle saç simülasyonu.  (Okunma sayısı 36193 defa)

Rookie

• Jr. Member
  • **
Ynt: Doktor gözüyle saç simülasyonu.
« Yanıtla #45 : 04 Mayıs 2019, 13:52:23 »
Pigmentosyon işlemi İKİ sene öncesine kadar yurt dışında çok başarılı olan bir işlem ama Tr çok zayıf kalıyordu bende bir ara acaba ing gidip yaptırsammı diye düşünmüştüm

mantıklı olan saç ekimi ve pingmentosyon işlemi olacaktır benim için. Gayet başarılı işlemleriniz var zafer hocam güzel bir açığı kapattığınızı düşünüyorum paylaşımlardan ülk'de bu işlemi yaparak ve geliştirerek

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 04 Mayıs 2019, 17:25:25 »
Hocam çalışmalarınızın sonuçlarını çok doğal ve uygulamalarınızıda konservatif buluyorum bu yüzden simülasyon yaptıracak olsam mutlaka sizi tercih ederim paylaşımlarınızın devamını bekler iyi çalışmaşar dilerim.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 04 Mayıs 2019, 17:39:42 »
Hocam çalışmalarınızı takdir ediyorum lakin before-after fotoğraflarınız hep farklı ışıkta öncesi hep daha aydınlık:) Fatih serdaroğlu beyefendi bunun açıklamasını yapmıştı doğal ışıkta işlem illaki kendini belli edecektir diye ama kafa karışıklığı olmaması açısından bence öncesi fotoğraflar da aynı isikta verilmeli...

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #48 : 05 Mayıs 2019, 12:17:53 »
Hocam çalışmalarınızı takdir ediyorum lakin before-after fotoğraflarınız hep farklı ışıkta öncesi hep daha aydınlık:) Fatih serdaroğlu beyefendi bunun açıklamasını yapmıştı doğal ışıkta işlem illaki kendini belli edecektir diye ama kafa karışıklığı olmaması açısından bence öncesi fotoğraflar da aynı isikta verilmeli...
Merhaba arkadaşlar.  Teşekkürler yorum ve katkılarınız için. Fatih Serdaroğlunun dediği ışık konusuna katılıyorum. Bu konuyu düzeltebilmek için fotoğrafçılık eğitimi alıyorum. Işık çok önemli. Önce ve sonrası fotoğraflarda saat farkı nedeniyle ışık yoğunluğu da farklı oluyor. Bunu mutlaka aynı şartlara getirmek gerekir.

Danismankemal

• Full Member
« Yanıtla #49 : 26 Mayıs 2019, 17:23:01 »
Hocam instagram sayfanizda yeni bir once sonra paylastiniz. O islemi burda da paylasip anlatabilirmisiniz? Instagramda topik etkisi yapmis bir sonuctu o yuzden sureci merak ediyorum

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #50 : 27 Mayıs 2019, 08:04:06 »
Günaydın arkadaşlar.
İnstagramdaki son postumun fotoğraflarını paylaşmak ve bazı ayrıntıları belirtmek istiyorum.
Burada tüm saç yapısı ince ve seyrek olan kişinin saç ekimi sonrası tüm saçına yaptığım simülasyonu bölge bölge göstermek istedim.

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #51 : 13 Haziran 2019, 21:07:39 »
İyi akşamlar. Bir şakak çalışmasının birinci seans sonrası fotoğrafını paylaşmak istiyorum.
İlk seans sonrası simülasyon alanında deriye ve saçlara bulaşan boyalar temizlenmiştir.

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 13 Haziran 2019, 22:00:51 »
zefer bey elinize sağlık güzel çalışma olmuş fakat benim bir sorum olacak;seanslar halinde simülasyon yapmanızın nedenleri nelerdir yani tek bir seansta yapılsa bu mümkün değilmidir.

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #53 : 14 Haziran 2019, 21:19:15 »
İyi akşamlar. Derinin kendisini devamlı yenilemesi ve aşağıdan yukarıya sürekli doku hareketi nedeniyle pigmentler de deri ile birlikte hareket edip atılabilirler.
Silinen pigment yenilenmediği taktirde o bölge renksiz kalacağından boş görülür. Bunu engellemek için bir kaç seans yapmak gerekir.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 15 Haziran 2019, 17:22:02 »
İyi akşamlar. Bir şakak çalışmasının birinci seans sonrası fotoğrafını paylaşmak istiyorum.
İlk seans sonrası simülasyon alanında deriye ve saçlara bulaşan boyalar temizlenmiştir.

Pigmentasyon İçin pek yorum yapmayacağım fakat bu Ekim gerçekten rezalet olmuş o nasıl bir şakak ekimidir.
Pigmentasyon bile kurtaramamış ama en azından daha az dikkat çeker .

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #55 : 16 Haziran 2019, 09:25:42 »
İyi Pazarlar. Bu kişinin ikinci ve üçüncü seansı yapıldıktan sonra çok daha güzel olacak.

mer3cuk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 25 Eylül 2019, 05:40:45 »
hocam ben saçımı kazıtıyorum ve saç pigmentasyonunu buna göre düşünüyorum(tüm bölge).araştırdığım kadarıyla açık renkli yapılınca daha doğal ve güzel duruyor.geniş bir alan için pigmentasyon nasıl farklılıklar oluşturuyor?açıklarmısınız?

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #57 : 09 Ekim 2019, 21:16:05 »
İyi akşamlar. Yeni bir işlem sonrası fırsat bulabildim. Kusura bakmayın. Forumu biraz ihmal ettim.
Deri rengi, kalınlığı, yağ durumuna göre işlemi uygulamak gerekiyor. Pigment rengi açık renk deriye göre daha açık seçilir. Koyu renk deride ise daha koyu. Amacımız bellidir. Dökülen saçların ya da seyrelen saçların oluşturduğu dikkat çekici kontrastın olduğu alanı kamufle etmek. Pigment rengi burada en önemli seçenektir. Eğer deriden çok farklı renk seçersek bu da kötü bir uyumsuzluğa yol açar. Koyu renk deride ise daha koyu renk aynı şekilde kamufle etme görevine çok uygundur.
Bunların yanında uygulama esnasında oluşturulan simülasyon noktaları doğal olmalı ve birleşerek büyük lekelere dönüşmemelidir.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #58 : 09 Ekim 2019, 21:36:55 »
Merhaba hocam
bu boyanın sertifikası var mı? tarım bakanlığı’ndan izinli mi? ne kadar sürede bu boyanın geri atılımını ön görüyorsunuz?

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 09 Ekim 2019, 21:42:06 »
Açıkçası bana doğal gelmedi...nokta nokta gözüküyor...belli oluyor...örnek verdiğiniz resimlerin en iyisi buysa hiç beğenmedim...

Facebook Twitter Instagram